צפייה בPanasonic AX-200 - למי יש?
חברים יקרים שלום,
האם יש למישהו מקרן מדגם Panasonic AX-200 שאוכל לבוא ולהתרשם ממנו לפני הקנייה הצפויה שלי? התייאשתי מחנויות הקולנוע הביתי, או יותר נכון מיבואנית פנסוניק בארץ, יורוקום, אשר למיטב ידיעתי והבנתי טרם החליטו לייבא את המקרן הזה לארץ (למרות שהמקרנים הבודדים שהם כן הביאו נמכרו אפילו ללא בדיקה מצד הלקוחות, כנראה בגלל הביקורות המחמיאות שהמקרן זכה להן בחלק ניכר מאתרים). קיוויתי לראות את המקרן בתערוכה לפני שבועיים אך גם שם המקרן לא היה בנמצא. לפני זמן מה, שאלתי אם יש מכיר חנות בה אפשר לצפות במקרן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
במקביל יצרתי קשר עם לא מעט חנויות באזור השרון/מרכז ובינתיים אף חנות לא הצליחה לשים את ידה על מקרן כזה (ראיתי הרבה מקרנים אחרים, טובים וטובים מאוד אבל אני כרגע מעדיף להתמקד בדגם הספציפי הזה לפני שאגבש החלטה בנושא). בקיצור, האם יש מישהו באזור השרון/מרכז שאוכל לבוא אליו, לראות ולהתרשם קצת מביצועי המקרן?
אני מודה לכם מראש!
האם יש למישהו מקרן מדגם Panasonic AX-200 שאוכל לבוא ולהתרשם ממנו לפני הקנייה הצפויה שלי? התייאשתי מחנויות הקולנוע הביתי, או יותר נכון מיבואנית פנסוניק בארץ, יורוקום, אשר למיטב ידיעתי והבנתי טרם החליטו לייבא את המקרן הזה לארץ (למרות שהמקרנים הבודדים שהם כן הביאו נמכרו אפילו ללא בדיקה מצד הלקוחות, כנראה בגלל הביקורות המחמיאות שהמקרן זכה להן בחלק ניכר מאתרים). קיוויתי לראות את המקרן בתערוכה לפני שבועיים אך גם שם המקרן לא היה בנמצא. לפני זמן מה, שאלתי אם יש מכיר חנות בה אפשר לצפות במקרן: http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
במקביל יצרתי קשר עם לא מעט חנויות באזור השרון/מרכז ובינתיים אף חנות לא הצליחה לשים את ידה על מקרן כזה (ראיתי הרבה מקרנים אחרים, טובים וטובים מאוד אבל אני כרגע מעדיף להתמקד בדגם הספציפי הזה לפני שאגבש החלטה בנושא). בקיצור, האם יש מישהו באזור השרון/מרכז שאוכל לבוא אליו, לראות ולהתרשם קצת מביצועי המקרן?
אני מודה לכם מראש!
קיבלתי את שלי לפני כמה ימים.
חיברתי אותי לכמה דקות (עוד לא התקנתי אותו "רשמית" מסיבות של אסטטיקה - האשה לא מסכימה ארעי).
בכמה דקות ראיתי את הסרט פיץ בלאק בפיוניק DV400 בחיבור HDMI - ראו לפנים !!!
בחיבור של YES MAX עם קומפוזיט - ראו טוב.
חברים שהיו כאן (בגללם חיברתי לראות ביצועים) ממש התפעלו.
בדקתי אותו עם אורות בסביבה הקרובה - אכל אותם בלי מלח.
אור בחדר עצמו - היה סביר+
התמונה הייתה חדה מאוד מאוד - צלולה - כמו LCD. היה ממש מואר וראו פשוט מעולה.
אם אתה שואל אותי - אל תתפשר ולך רק עליו. מביקורות שקראתי ובדקתי - אל תבזבזב זמן.
לחברים האחרים שקוראים את זה אולי זכור להם כמה היסטרי הייתי בשאלות שלי לגבי הרעש שהוא עלול לעשות (יש לי OCD כשזה נוגע לרעש) - והמקרן פשוט שקט מוות !
בעוד שבועיים בעזרת השם הוא יהיה מחובר סופית ולאחר צפייה של סרט באורך מלא אתן חוות דעת מלאה עליו
חיברתי אותי לכמה דקות (עוד לא התקנתי אותו "רשמית" מסיבות של אסטטיקה - האשה לא מסכימה ארעי).
בכמה דקות ראיתי את הסרט פיץ בלאק בפיוניק DV400 בחיבור HDMI - ראו לפנים !!!
בחיבור של YES MAX עם קומפוזיט - ראו טוב.
חברים שהיו כאן (בגללם חיברתי לראות ביצועים) ממש התפעלו.
בדקתי אותו עם אורות בסביבה הקרובה - אכל אותם בלי מלח.
אור בחדר עצמו - היה סביר+
התמונה הייתה חדה מאוד מאוד - צלולה - כמו LCD. היה ממש מואר וראו פשוט מעולה.
אם אתה שואל אותי - אל תתפשר ולך רק עליו. מביקורות שקראתי ובדקתי - אל תבזבזב זמן.
לחברים האחרים שקוראים את זה אולי זכור להם כמה היסטרי הייתי בשאלות שלי לגבי הרעש שהוא עלול לעשות (יש לי OCD כשזה נוגע לרעש) - והמקרן פשוט שקט מוות !
בעוד שבועיים בעזרת השם הוא יהיה מחובר סופית ולאחר צפייה של סרט באורך מלא אתן חוות דעת מלאה עליו
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
ברור,ride כתב:ND filter משפר מאוד את השחורים של המקרן הזה, ולא כדאי לפסול אותו רק בגלל עצמת תאורה גבוההבגלל עוצמת האור הגבוהה שלו השחורים שלו על הפנים......
אבל זה דורש הבנה בסיסית במקרנים והזמנת החלק ( שוב, זו לא בעיה למי שעשה שיעורי בית.. )
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
עוצמת הארה התחלתית גבוהה היא רק יתרון.יותר פשוט לקנות מקרן עם 1000 ANSI כמו המיצובישי 1100....
הנורה של המקרן (כל מקרן) מאבדת עשרות אחוזים מעוצמת ההארה שלה, תוך מספר מאות שעות של פעולה.
מהסיבה הזו, באופן אידיאלי, עוצמת ההארה ההתחלתית של הנורה (ראה הערה מטה) כדאי שתהיה לפחות כפולה מזו הנדרשת ע"מ לקבל תמונה נעימה לעין (על גודל המסך וסוג המסך שבחרתם). בצורה הזו, ניתן יהיה "לסחוט" את הנורה לאורך זמן רב יותר, כאשר בשעות הראשונות לפעולת המקרן יעשה שימוש ב ND filter אשר יחתוך את עוצמת האור לעוצמה הנוחה, ולאחר שהנורה תחלש, במקום לזרוק אותה לפח ולהוציא אלפי שקלים על חדשה, פשוט ניתן יהיה להסיר את ה ND filter, ולהמשיך להנות מתמונה בהירה כמו ביום הראשון.
הערה - אני מדבר על עוצמת ההארה במצב הצבע האידיאלי של המקרן. מצב הצבע האידיאלי של המקרן בד"כ מאפשר עוצמת הארה שהיא בסביבות 1/3 מעוצמת ההארה של המקרן שמופיעה בנתוני היצרן.
חברים, אני לא יודע מה אתם "מקשקשים" לגבי ND וכדומה אבל רואים במקרן פשוט מעולה
השחורים הם שחורים לכל דבר (ואפילו היה לי וויכוח עם חברים של הנושא והם הופתעו כמה שחור זה).
רואים בו מעולה.................
מה שמעניין אותי הוא - אם אני רואה מעולה על הקיר שלי, מה ייתן לי מסך מקרן ? עד כמה זה ישפר את הצפיה ?
השחורים הם שחורים לכל דבר (ואפילו היה לי וויכוח עם חברים של הנושא והם הופתעו כמה שחור זה).
רואים בו מעולה.................
מה שמעניין אותי הוא - אם אני רואה מעולה על הקיר שלי, מה ייתן לי מסך מקרן ? עד כמה זה ישפר את הצפיה ?
תודה לכולם על חוות הדעת שלהם לגבי המקרן. בלי להתייחס לרמת השחורים ופילטרים וכו', שוב נשאלת השאלה, האם יש מישהו פה שיש לו את הפנסוניק AX-200 ושמוכן לערוך הדגמה קצרצרה על מנת שאוכל להתרשם בעצמי (שהרי זה מה שחשוב כשקונים מקרן עם כל הכבוד, איך התמונה נראית לך, לא למישהו אחר...)?
אם כן, תשלחו לי בפרטי, אשמח ואודה לכם מאוד.
אם כן, תשלחו לי בפרטי, אשמח ואודה לכם מאוד.