חיבור DVD משולב לרסיבר ק"ב

איך משהו עובד? למה זה ככה?
שלח תגובה
tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #1 

שלום כולם,

אחרי שהתקלקל לי הDVD הקודם קיבלתי מחבר אחד אחר משולב מגבר של LG. הוא מגיע עם רמקולים סאטליטים והבעיה היא שיש לי אחלה רמקולים אבל אין למכשיר יציאת 5.1.

חשבתי לחבר את היציאות של הרמקולים המובנות במכשיר למגבר שלי עם כבל חשוף בצד אחד וחיבורי RCA בצד השני לכניסת 5.1 במגבר שלי (או כבל תוצרת עצמית או לחתוך כבל קנוי)

מישהו ניסה את זה פעם?
יש איזה סיכון בחיבור הזה?

אני מצרף תמונה של החלק האחורי של הDVD

תודה רבה

לירן

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78847
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #2 

זה נגד חוקי האתר לפרסם שרשור בכמה פורומים.

נשמע כאילו שאתה מנסה לחבר יציאה מוגברת למגבר.

ממש לא רעיון טוב.

נגן DVD בסיסי עולה היום 200-300 ש"ח. שווה לך להתעסק עם זה?

shaysharon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

אל תכין חוט כזה! אסור לחבר בין יציאת רמקולים לשקע RCA!
לגבי פתרון למצב, יש הסבר מצוין שנתן michaelhar בשרשור הבא:

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... %2A#550897

בהצלחה! :אחלה:

shaysharon
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 326
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

oferlaor כתב:נגן DVD בסיסי עולה היום 200-300 ש"ח. שווה לך להתעסק עם זה?
...
עופר צודק ב-100%. הפתרון של michaelhar יעלה לך כמו DVD חדש... אצל michaelhar המצב היה שונה, והפתרון המוצע היה יותר כדאי.

tvholic פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2152
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 74 פעמים

שליחה #5 

קודם כל, סליחה על הפרסום בפורום הנוסף, הדבר האחרון שהתכוונתי לעשות זה לעבור על חוקי הפורום. (אגב, עופר, אם אפשר להוריד את ההודעה מאחד הפורומים או לרכז את ההודעות בצורה מסוימת אז אני אשמח)

נכון, אפשר לקנות DVD ב-200-200 שקל אבל הבעיה היא שהמכשירים בקטגוריית המחירים הזו הם ***!
לפני שנה וחצי בערך קניתי DVD של מרנץ ב-300 שקל בשביל שיהיה לי להפעיל DIVX וצרובים (רחמנא ליצלן) כי הDVD המקורי שלי (עוד משנת 99) לא יודע מה זה הדברים האלה. כשקיבלתי את המרנץ פתחתי מהקופסא, החזקתי את השלט והתבאסתי. הוא לא היה קרוב ל DVD האיכותי והישן שלי מבחינת איכות חיבורים, שלט ואפילו תצוגה על המסך. כמו שהוא אחרי פחות משבועיים נתתי אותו לחברה שלי (סטודנטית בעיר אחרת) שיהיה לה בדירה.

מה שאני רוצה להגיד זה, אני לא סובל סחורה ***! אני מעדיף ללכת להשקיע ולקנות DVD איכותי מאשר לקנות סחורה באיכות נמוכה ולזרוק כספי לשווא. לדוגמא, לפני שנה פתחתי כאן שרשור בעניין פלזמה 42 של פיילוט שחבר שלי שקל לרכוש ובסוף קנה, למרות ההסתייגות שלי (ושל הפורום) מהמסך, אחרי חודשיים התחילו לו ים בעיות וריבים עם ניופאן שהובילו לביטול עסקה ורכישת LG הרבה יותר טובה (כמובן ביותר כסף...)

רציתי לחסוך לי כרגע את ההוצאה (אני סטודנט) ולנצל גם את הרמקולים שהגיעו יחד עם המכשיר. נראה לכם שאפשר לחבר את הסאטליטים שהגיעו עם המכשיר למגבר המקורי שלהם? על הDVD המשולב כתוב שהוא מוציא 20W לכל ערוץ, המגבר שלי מוציא עד 100W?

תודה רבה

לירן

שלח תגובה

חזור אל “שאלות בנושאים טכניים”