MetalliJoe כתב:ודרך אגב מני, אם תקבע בחוק שמותר לפרוץ למגרש בדקה ה-85, אז יתחילו לפרוץ בדקה ה-80......
מה אפשר כבר לומר- דייני ההתאחדות לכדורגל בימנו....
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
שקיף... גם עניתי בציניות... 
Silence speaks louder than words
אני כנראה לא מצליח להעביר את הנקודהMetalliJoe כתב: moco,
בוא נרד מהגדרת קבוצה, ופשוט נדבר על שתי קבוצות של גורמים - בצד אחד האוהדים, ובצד שני הבעלים, ההנהלה והשחקנים. יותר פשוט, לא?...
ניסיון אחרון:
אין שתי קבוצות של גורמים. יש את "שבט האוהדים" שזה בית"ר י-ם, ויש את הבעלים, ההנהלה והשחקנים שהחליטו להצטרף אליהם (לזמן מוגבל, מן הסתם).
יש מקום לדבר על ענישה אישית למפרעים ספציפים מול ענישה קבוצתית לבית"ר י-ם, אבל אם הולכים על ענישה קבוצתית, אז היא טכנית מוטלת על המועדון וכל מי שמזוהה איתו יכול להיפגע, והבעלים במיוחד כי בחר להיות חלק משמעותי מזה.
אם הפגיעה הכספית היא מה שמטריד את גאידמאק, אני יכול לייעץ לו לנתק מגע עם בית"ר כבר עכשיו, כי יש סיכוי גבוה שבעונה הבאה הוא שוב יפגע. אני לא רואה שום סיבה שהמצב ישתפר. אבל אנו יודעים שהוא לא נכנס לשם כדי לעשות עוד כסף.
משה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אתה מצליח יפה מאד להעביר את הנקודה, וגם לפני כן הבנתי אותך
מה שניסיתי אני להעביר זה, שכששוכחים שיש פה שתי קבוצות של גורמים, ומתייחסים לכולם בשם הקיבוצי "בית"ר ירושלים", פוגעים פה בהרבה אנשים שלא אשמים. כמו שרשמתי לפני כן, קבוצה היא גוף חצי פרטי, בבעלות הבעלים, וחצי ציבורי, בבעלות הקהל שלה. אי אפשר להתעלם מהבעלים, גם אם הם זמניים, ולהתייחס רק לקהל, שהרי ממילא לא נפגע מהעונשים. למי בכלל אכפת מרדיוס?
מה שניסיתי אני להעביר זה, שכששוכחים שיש פה שתי קבוצות של גורמים, ומתייחסים לכולם בשם הקיבוצי "בית"ר ירושלים", פוגעים פה בהרבה אנשים שלא אשמים. כמו שרשמתי לפני כן, קבוצה היא גוף חצי פרטי, בבעלות הבעלים, וחצי ציבורי, בבעלות הקהל שלה. אי אפשר להתעלם מהבעלים, גם אם הם זמניים, ולהתייחס רק לקהל, שהרי ממילא לא נפגע מהעונשים. למי בכלל אכפת מרדיוס?
אז יש בינינו חוסר הסכמה בסיסית.
אתה אומר שתי קבוצות של גורמים ואני אומר שיש בית"ר י-ם אחת שכל מי שאוהד אותה, משחק בה, עובד בה או קונה אותה מצטרף אליה לטוב ולרע.
שים לב שאני לא נכנס להגדרה המשפטית של המועדון (לא בקיא) אלא למהות של מה היא הדבר שקוראים לו "בית"ר י-ם".
אני בעד גם ענישה אישית וגם קבוצתית (כולל היפגעות הבעלים).
אישית זה ברור - עבריין פלילי צריך להיענש.
קבוצתית - כי יש דבר מסוים שמקשר בין המתפרעים לקבוצה. בוא נגיד ככה, אם הרוב הנורמלי של אוהדי בית"ר, הנהלת הקבוצה ובעליה לא מצליחים לאורך שנים רבות להקיא מתוכם את ה"קומץ" , אז שינתקו את עצמם מבית"ר. אי אפשר גם להישאר נאמן לקבוצה וגם לא לקבל אחריות על מה שהמתפרעים עושים עם הכובע של אוהדי בית"ר.
אני מכיר אנשים שהגדירו את עצמם כאוהדי הפועל ת"א, והחליטו להתנתק לאור מה שחלק מהחוליגנים שם עשה.
אתה אומר שתי קבוצות של גורמים ואני אומר שיש בית"ר י-ם אחת שכל מי שאוהד אותה, משחק בה, עובד בה או קונה אותה מצטרף אליה לטוב ולרע.
שים לב שאני לא נכנס להגדרה המשפטית של המועדון (לא בקיא) אלא למהות של מה היא הדבר שקוראים לו "בית"ר י-ם".
אני בעד גם ענישה אישית וגם קבוצתית (כולל היפגעות הבעלים).
אישית זה ברור - עבריין פלילי צריך להיענש.
קבוצתית - כי יש דבר מסוים שמקשר בין המתפרעים לקבוצה. בוא נגיד ככה, אם הרוב הנורמלי של אוהדי בית"ר, הנהלת הקבוצה ובעליה לא מצליחים לאורך שנים רבות להקיא מתוכם את ה"קומץ" , אז שינתקו את עצמם מבית"ר. אי אפשר גם להישאר נאמן לקבוצה וגם לא לקבל אחריות על מה שהמתפרעים עושים עם הכובע של אוהדי בית"ר.
אני מכיר אנשים שהגדירו את עצמם כאוהדי הפועל ת"א, והחליטו להתנתק לאור מה שחלק מהחוליגנים שם עשה.
משה
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אפשר לפתור את הבעיה הספציפית הזו (ירידה לדשא) בקלות.
המשטרה תתפוס 100 אנשים, האגודה תתבע כל אחד מהם בכמה עשרות אלפי שקלים,
וכשההורים של הילדים המפגרים האלה יבינו שהם יצטרכו לשלם הרבה כסף בשביל
השטויות של הילדים שלהם , הם ידאגו שזה לא יקרה יותר.
תתפלאו איך אנשים משתנים כשפוגעים להם בכיס.
תתפלאו איך אנשים משתנים כשפוגעים להם בכיס.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

moco,
נשמע לי מוזר מאד שאוהדים של קבוצה מתנתקים ממנה בגלל חלק מהאוהדים. ממש מוזר. אני לא יודע מה הקהל של הפועל ירושלים בכדורסל צריך לעשות כדי לגרום לי להפסיק לאהוב אותה.
bitton71,
כל סוג של ענישה פרטית וספציפית הוא מצוין והוגן. כמובן, כשתוך כדי כך מענישים באותה המידה בדיוק את השוטרים האלימים ששוברים ראשים של אנשים שבזדון ובכוונה תחילה נגחו להם בברך.
נשמע לי מוזר מאד שאוהדים של קבוצה מתנתקים ממנה בגלל חלק מהאוהדים. ממש מוזר. אני לא יודע מה הקהל של הפועל ירושלים בכדורסל צריך לעשות כדי לגרום לי להפסיק לאהוב אותה.
bitton71,
כל סוג של ענישה פרטית וספציפית הוא מצוין והוגן. כמובן, כשתוך כדי כך מענישים באותה המידה בדיוק את השוטרים האלימים ששוברים ראשים של אנשים שבזדון ובכוונה תחילה נגחו להם בברך.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
ונראה לך שהאגודה תתבע כל אחד מהם ב 10,000 ש"ח ?bitton71 כתב:אפשר לפתור את הבעיה הספציפית הזו (ירידה לדשא) בקלות.
תתפלאו איך אנשים משתנים כשפוגעים להם בכיס....
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
keyser כתב:ונראה לך שהאגודה תתבע כל אחד מהם ב 10,000 ש"ח ?bitton71 כתב:אפשר לפתור את הבעיה הספציפית הזו (ירידה לדשא) בקלות.
תתפלאו איך אנשים משתנים כשפוגעים להם בכיס.......
למה לא ?
לוני הרציקוביץ תבע הורים של איזה נער והבכי של הוריו עד עכשיו מרטיב אותי.
אין יותר לגיטימי מזה
we learned more from a three minute record
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
גאידמק זה לא לוני.bitton71 כתב:keyser כתב:ונראה לך שהאגודה תתבע כל אחד מהם ב 10,000 ש"ח ?bitton71 כתב:אפשר לפתור את הבעיה הספציפית הזו (ירידה לדשא) בקלות.
תתפלאו איך אנשים משתנים כשפוגעים להם בכיס.......
למה לא ?
לוני הרציקוביץ תבע הורים של איזה נער והבכי של הוריו עד עכשיו מרטיב אותי.
אין יותר לגיטימי מזה...
לוני התייחס קצת אחרת מגאידמק לעסק הזה.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
נסיים שרשור זה עם בדיחה על כדוגל
אירוע שהתרחש אצל קצין העיר
שלוש אימהות מגיעות לקצין העיר ,
נכנסת הראשונה טניה הרוסיה ומבקשת מקצין העיר שלא לגייס את בנה לצבא.
שואל אותה הקצין " למה גברת טניה?"
עונה לו טניה "אדון קצין , אני רוצה שבני יהיה רופא."
שואל אותה :" למה דווקא רופא?"
עונה לו האמא " אנו גרים בשכונה של המון זקנים וחולים , אני רוצה שאלכס יהיה רופא ויטפל בכולם ,יאריך לה את החיים,יביא שמחה לשכונה . ואז אני ארד למטה בגאווה ... אדפוק לעצמי על החזה ואגיד- אני אמא שלו!"
נכנסת נזמיה התימניה עם אותה בקשה.
שואל אותה הקצין:מדוע אינך רוצה שבנך יגויס?"
עונה נזמיה:" אדון קצין , אני רוצה שבני יהיה עורך דין ...אנו גרים בשכונת פשע... הבן שלי ילמד משפטים ... יעזור לכל ילדי השכונה להשתקם... יוציא אותם מבית הסוהר...ישקם אותם... הם יעבדו... כולם יהיו מרוצים ..השכונה תהיה מקום נעים ונחמד... ואז אני ארד למטה ... אדפוק על החזה ואומר בגאווה -אני האמא שלו!"
נכנסת ז'ורז'ט המרוקאית עם אותה בקשה ואומרת..."אדוני הקצין, אני רוצה שבני יהיה כדורגלן"
"כדורגלן?" מתפלא הקצין "למה דווקא כדורגלן?"
עונה ז'ורז'ט:"הוא יהיה כדורגלן..יהיה חלוץ..יצרפו אותו לנבחרת..ואז יהיה משחק גדול וקובע בין ישראל לצרפת... ואני אשב ביציע ... ובדקה התשעים הוא יחמיץ פנדל... וכולם יקומו ויצעקו - יא מניאק, אנחנו נזיין את האמ שלך... ואז... אני אקום ממרומי היציע, אדפוק על החזה, אסתכל לכל עבר ואצעק- "אני האמא שלו!"
שבת שלום ויאללה בית"ר!!!!
אירוע שהתרחש אצל קצין העיר
שלוש אימהות מגיעות לקצין העיר ,
נכנסת הראשונה טניה הרוסיה ומבקשת מקצין העיר שלא לגייס את בנה לצבא.
שואל אותה הקצין " למה גברת טניה?"
עונה לו טניה "אדון קצין , אני רוצה שבני יהיה רופא."
שואל אותה :" למה דווקא רופא?"
עונה לו האמא " אנו גרים בשכונה של המון זקנים וחולים , אני רוצה שאלכס יהיה רופא ויטפל בכולם ,יאריך לה את החיים,יביא שמחה לשכונה . ואז אני ארד למטה בגאווה ... אדפוק לעצמי על החזה ואגיד- אני אמא שלו!"
נכנסת נזמיה התימניה עם אותה בקשה.
שואל אותה הקצין:מדוע אינך רוצה שבנך יגויס?"
עונה נזמיה:" אדון קצין , אני רוצה שבני יהיה עורך דין ...אנו גרים בשכונת פשע... הבן שלי ילמד משפטים ... יעזור לכל ילדי השכונה להשתקם... יוציא אותם מבית הסוהר...ישקם אותם... הם יעבדו... כולם יהיו מרוצים ..השכונה תהיה מקום נעים ונחמד... ואז אני ארד למטה ... אדפוק על החזה ואומר בגאווה -אני האמא שלו!"
נכנסת ז'ורז'ט המרוקאית עם אותה בקשה ואומרת..."אדוני הקצין, אני רוצה שבני יהיה כדורגלן"
"כדורגלן?" מתפלא הקצין "למה דווקא כדורגלן?"
עונה ז'ורז'ט:"הוא יהיה כדורגלן..יהיה חלוץ..יצרפו אותו לנבחרת..ואז יהיה משחק גדול וקובע בין ישראל לצרפת... ואני אשב ביציע ... ובדקה התשעים הוא יחמיץ פנדל... וכולם יקומו ויצעקו - יא מניאק, אנחנו נזיין את האמ שלך... ואז... אני אקום ממרומי היציע, אדפוק על החזה, אסתכל לכל עבר ואצעק- "אני האמא שלו!"
שבת שלום ויאללה בית"ר!!!!
אור שפע ואהבה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר