מבקש המלצות למסך דק
הי,
אני מחפש המלצות לטלוויזיה 32 אינץ' לחדר שינה.
המטרה היא רק לצפיה בטלוויזיה בכבלים. (אולי בעתיד יהיה DVD, אבל לא בזמן הקרוב)
מדובר על מרחק צפיה של כ 2-2.5 מטרים, כשהטלויזיה תהיה תלויה.
אני צריך המלצה לאיזה כיוון ללכת, פלזמה או LCD.
בנוסף, אם מישהו יוכל לכוון אותי למה חשוב לבדוק בשביל המטרות שלי ואילו דגמים כדאי לבדוק ועל מקומות שכדאי ללכת לראות אותן().
תודה מראש,
אני מחפש המלצות לטלוויזיה 32 אינץ' לחדר שינה.
המטרה היא רק לצפיה בטלוויזיה בכבלים. (אולי בעתיד יהיה DVD, אבל לא בזמן הקרוב)
מדובר על מרחק צפיה של כ 2-2.5 מטרים, כשהטלויזיה תהיה תלויה.
אני צריך המלצה לאיזה כיוון ללכת, פלזמה או LCD.
בנוסף, אם מישהו יוכל לכוון אותי למה חשוב לבדוק בשביל המטרות שלי ואילו דגמים כדאי לבדוק ועל מקומות שכדאי ללכת לראות אותן().
תודה מראש,
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
נכון להיום פלזמות המיוצרות בגדלים מתחת ל-37 אינץ' הן בעלות רזולוציה נמוכה ביותר 852x480 כך שהקניה לא משתלמת גם לטווח הקצר-בינוני.
לכן אני ממליץ על קניית LCD שתומכת ב-HD Ready (לפחות 720P) למרות שהצפיה בכבלים קצת פחות טובה מהפלזמה אבל זה רק זמני. שלשום, בשעה טובה, שוגר בהצלחה הלווין עמוס 3 אשר יספק פס רחב ל-YES (בהרבה ממה שיש לעמוס 2 כיום) כך שמספר הערוצים ב-HD יגדל משמעותית בעתיד הקרוב וזה חדשות טובות לך ול-LCD שאתה עתיד לקנות.
לכן אני ממליץ על קניית LCD שתומכת ב-HD Ready (לפחות 720P) למרות שהצפיה בכבלים קצת פחות טובה מהפלזמה אבל זה רק זמני. שלשום, בשעה טובה, שוגר בהצלחה הלווין עמוס 3 אשר יספק פס רחב ל-YES (בהרבה ממה שיש לעמוס 2 כיום) כך שמספר הערוצים ב-HD יגדל משמעותית בעתיד הקרוב וזה חדשות טובות לך ול-LCD שאתה עתיד לקנות.
קודם כל, תודה על התגובות המהירות.
לשאלתו של shlafirg, אני מאיזור המרכז. אני כנראה אלך לראות טלוויזיה ב BIGBOX, ורציתי לדעת אם יש עוד מקומות שאפשר לראות בהם מבחר.
התקציב הוא באיזור ה 4-5 אלפים (+/-).
אילו דגמים אתם ממליצים לי לבדוק? מה הכי חשוב שיהיה במפרט שלה בהתחשב בצורך שלי?
לשאלתו של shlafirg, אני מאיזור המרכז. אני כנראה אלך לראות טלוויזיה ב BIGBOX, ורציתי לדעת אם יש עוד מקומות שאפשר לראות בהם מבחר.
התקציב הוא באיזור ה 4-5 אלפים (+/-).
אילו דגמים אתם ממליצים לי לבדוק? מה הכי חשוב שיהיה במפרט שלה בהתחשב בצורך שלי?