פורום בלתי תלוי
-
דורון3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 361
- שם מלא: דורון אור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
יש לי שאלה תמימה:
האם אי פעם חשבתם לשנות את הפורמט של הפורום לכזה שבו המשתתפים משלמים (כן, קראתם נכון) דמי חבר חודשיים או שנתיים, הפורום לא מתבסס על פרסומות ואינו תלוי בחסדי אף יבואן או חנות ומבצע ביקורות ציוד בלתי תלויות ללא קבלת מתנות או חסדים מאף יבואן או מפיץ (לא בצורת הבטחה לפרסם באתר ולא בשום צורה אחרת).
בזמנו The Absolute Sound נהג בצורה הזאת. הכסף מהמנויים תחזק את הירחון ושילם את הוצאותיו והביקורות היו אובייקטיביות והגונות (במגבלות טעם המבקרים). לאחר מכן בצע כסף של בעליו החדשים של הירחון שינה את המצב הזה וגרע לחלוטין מאמינות הירחון.
אני הייתי מעדיף לשלם ולדעת שבדומה לפורמט של Consumer Reports אף אחד לא מרוויח שום דבר מלכתוב מחמאה על ציוד מסויים והביקורות נטולת משוא פנים.
מה דעתכם?
האם אי פעם חשבתם לשנות את הפורמט של הפורום לכזה שבו המשתתפים משלמים (כן, קראתם נכון) דמי חבר חודשיים או שנתיים, הפורום לא מתבסס על פרסומות ואינו תלוי בחסדי אף יבואן או חנות ומבצע ביקורות ציוד בלתי תלויות ללא קבלת מתנות או חסדים מאף יבואן או מפיץ (לא בצורת הבטחה לפרסם באתר ולא בשום צורה אחרת).
בזמנו The Absolute Sound נהג בצורה הזאת. הכסף מהמנויים תחזק את הירחון ושילם את הוצאותיו והביקורות היו אובייקטיביות והגונות (במגבלות טעם המבקרים). לאחר מכן בצע כסף של בעליו החדשים של הירחון שינה את המצב הזה וגרע לחלוטין מאמינות הירחון.
אני הייתי מעדיף לשלם ולדעת שבדומה לפורמט של Consumer Reports אף אחד לא מרוויח שום דבר מלכתוב מחמאה על ציוד מסויים והביקורות נטולת משוא פנים.
מה דעתכם?
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
כאחד ש"מבלה" כאן כבר שנה, נראה לי שזה כבר קיים ומה שעומד בבסיס פעילותו של אתר זה.
רק מה, שהאתר פועל מבלי לחייב את הנכנסים בתשלום קבוע, אלא באופן וולונטרי.
אם אתה כמוני שמאמין באתר הזה ורוצה לחזק את מי שעומד מאחוריו, אתה מוזמן להירשם כחבר מועדון.
אגב, בתערוכה אפשר היה להירשם כחבר מועדון בתוספת סמלית של 10 שקליםלכרטיס הכניסה!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5999
רק מה, שהאתר פועל מבלי לחייב את הנכנסים בתשלום קבוע, אלא באופן וולונטרי.
אם אתה כמוני שמאמין באתר הזה ורוצה לחזק את מי שעומד מאחוריו, אתה מוזמן להירשם כחבר מועדון.
אגב, בתערוכה אפשר היה להירשם כחבר מועדון בתוספת סמלית של 10 שקליםלכרטיס הכניסה!
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... pic&t=5999
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
מנסיון, ישראלים לא ישלמו לשירות מהסוג הזה. בטח לא כשכל אחד יכול לפתוח אתר סגור (או פתוח) בעלויות מצחיקות.
מאוד הייתי שמח שלא להתסמך על יבואנים, או חברות חיצוניות בכדי להשאיר את האתר הזה חי, אבל עם כמות האנשים הנוכחית זה פשוט לא ממש ראלי. כלומר, בכדי לעשות את זה צריך יהיה לשוב לימים שמדובר יהיה בכמה מאות משוגעים לדבר - זה מסוג הגלגלים שבלתי אפשרי יהיה להחזיר אחורה.
מאוד הייתי שמח שלא להתסמך על יבואנים, או חברות חיצוניות בכדי להשאיר את האתר הזה חי, אבל עם כמות האנשים הנוכחית זה פשוט לא ממש ראלי. כלומר, בכדי לעשות את זה צריך יהיה לשוב לימים שמדובר יהיה בכמה מאות משוגעים לדבר - זה מסוג הגלגלים שבלתי אפשרי יהיה להחזיר אחורה.
- yuvalb
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 756
- נתן תודות: 0
לדעתי, האתר הזה שומר על אובייקטיביות במידת האפשר גם אם יש פרסומות פה ושם, עדיין התכנים נקבעים בידי החברים באתר והם לא מייצגים אינטרס כלשהו (לפחות לא בגלוי). על יבואנים ועוסקים בתחום האכיפה גבוהה יותר והם אינם יכולים להביע דעתם על מוצריהם של המתחרים.
פורום בלי פרסומות?
פורום של תפוז עונה על הגדרה הזו.
פורום של תפוז עונה על הגדרה הזו.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
- oferlaor
- מנהל

croc,
גם שם יש פרסומות (חלקן בפורמט של באנרים, וחלקם בהודעות של אנשים...)
גם שם יש פרסומות (חלקן בפורמט של באנרים, וחלקם בהודעות של אנשים...)
בפורום אודיו של תפוז באנרים לא קשורים לכלום ופעילות של הפורום לא מושפעת מהבנרים.
לגבי פרסומת סמויה בתוך הודעות - אי אפשר להגיד שזו מדיניות שלהם וזה קצת יותר דומה למכה מתחת לחגורה.
כי זה מה הכותבים עושים ולא קשור להנהלה.
וד"א - לדעתי הנושא הזה מוחזק שם מאוד קצר ולא נותנים להשתולל בתחום הזה (לא זכור לי בשנה אחרונה מקרים כאלו בכלל).
לגבי פרסומת סמויה בתוך הודעות - אי אפשר להגיד שזו מדיניות שלהם וזה קצת יותר דומה למכה מתחת לחגורה.
כי זה מה הכותבים עושים ולא קשור להנהלה.
וד"א - לדעתי הנושא הזה מוחזק שם מאוד קצר ולא נותנים להשתולל בתחום הזה (לא זכור לי בשנה אחרונה מקרים כאלו בכלל).
גנאדי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כל עוד ברור ( ויזואלית ) מה זה פרסומת, מה זו כתבה, מה זו סקירה ומה זה פוסט אז אין שום בעיה.
מצידי שהיבואנים ישלמו כמה שיותר כסף לאתר ( לא שאני אומר או יודע שהם משלמים ), הרי האתר הזה הוא אחלה פלטפורמה בשבילם לשווק את המוצרים שלהם.
ליאור
מצידי שהיבואנים ישלמו כמה שיותר כסף לאתר ( לא שאני אומר או יודע שהם משלמים ), הרי האתר הזה הוא אחלה פלטפורמה בשבילם לשווק את המוצרים שלהם.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אתה מגזים ובגדול.keyser כתב:אם בכלל תצליח לכתוב שם 5 הודעות מבלי ללכת שם מכות.......
גנאדי
- oferlaor
- מנהל

זה בדיוק המקרה גם כאן... בגלל זה יש לנו חברה חיצונית ששטחי הפרסום באתר הם בבעלותה.בפורום אודיו של תפוז באנרים לא קשורים לכלום ופעילות של הפורום לא מושפעת מהבנרים....
מעולם לא דיברתי עם יבואן או יצרן כלשהו על כסף לפרסום, התמקחתי איתו וכו'. מעולם גם לא אויימתי שאם לא אעשה X לא יפרסמו אצלי. הפרסום הוא אמצעי, הוא לא היעד.
זו אחת הסיבות של הקמת האתר שלנו. שים לב שכאן עוסקים בתחום אינם מורשים לכתוב בנושאים מסחריים. צריך לשים לב שקוראים (פרט לקבועים) אינם יודעים מי הוא סוחר, או מי לא היה סוחר ופתאום הפך לסוחר... לכן אין כל אפשרות טכנית לזהות (פרט על ידי קריאה קבועה לאורך שנים) מי הוא גורם מפרסם ומי הוא כותב תמים.לגבי פרסומת סמויה בתוך הודעות - אי אפשר להגיד שזו מדיניות שלהם וזה קצת יותר דומה למכה מתחת לחגורה.
כי זה מה הכותבים עושים ולא קשור להנהלה....
לך זה ברור כשמש מכיוון שאתה מכיר את כל הנפשות הפועלות שם. נסה לדמיין איך זה נראה בעיני משתמש חדש.
כאן זה אסור בתכלית האיסור כאחד מעקרונות האתר.
aloni,
אני חוזר ואומר, באתר הזה אין השפעה כלשהי בין מפרסמים או מפרסמים בפוטנציה כלשהם לבין סקירות. איני יודע מי הולך לפרסם מה. שטח הפרסום אינו שלי - הוא של חברת NETTING והיא נותנת לנו עמלה (50% מסך ההכנסות מפרסום). הסיבה לכך היא שאני איני יודע מי מפרסם, למה הוא מפרסם, הוא אינו יכול לאיים עלי אם יפרסם או לא יפרסם (זה לא אני).ליאור, יש שיגידו שזה בפירוש משפיע על האתר. לדוגמה לא לקטול מוצר מסויים מחשש שאותה חברה תפסיק לפרסם וכו'.
לי אישית זה לא מפריע, כלומר חוץ מלהפריע בעין....
אנשים שואלים אותי למחירי הפרסום באתר, אין לי מושג, זה לא משהו שאני עוסק בו...
<נערך על ידי עפר>
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 06/05/2008 13:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- barvfr
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 725
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
Lior_M כתב:כל עוד ברור ( ויזואלית ) מה זה פרסומת, מה זו כתבה, מה זו סקירה ומה זה פוסט אז אין שום בעיה.
ליאור...
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
ממש לא נראה כהגזמה. ההתכתשויות והירידות ההדדיות שם פשוט מביכות.Croc כתב:אתה מגזים ובגדול.keyser כתב:אם בכלל תצליח לכתוב שם 5 הודעות מבלי ללכת שם מכות..........
Silence speaks louder than words
- bitton71
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- שם מלא: דודי ביטון
- נתן תודות: 14 פעמים
דורון3 כתב:יש לי שאלה תמימה:
מה דעתכם?...
הקלישאה "אתה מתפרץ לדלת פתוחה" מעולם לא נשמעה נכונה יותר.
אין פורום יותר מיקצועי בארץ מהפורום הזה , ואין פורום מקצועי בארץ פחות מסחרי מזה.
אפילו להדביק את המושג "מסחרי" ליד הפורום עושה לו עוול, כי הוא בפירוש לא הוקם
ולא מנוהל למטרות רווח.
זה ישמע פומפוזי ,מתחנף, whatever , : מרטין ועופר הם אנשים קדושים,בכל מה שקשור
לקידום הקולנוע הביתי בישראל.
we learned more from a three minute record
than we ever learned in school
than we ever learned in school