מבקש המלצה לקניה למקרן EPSON TW2000
רציתי להתיעץ מה כדאי יש מבצע בארץ של המקרן TW2000 לעד סוף החודש ב18500ש כולל ביטוח למנורה ולכל החלקים ל3 שנים ואחרכך חוזר למחיר הרגיל.
לאומת זאת יש לי את אותו הדגם בHַB ב9000 ש מחיר כולל משלוח זה 10000ש ויש 90 יום אחריות למנורה ושנתיים לכל המכשיר אז הוא לשלוח אותו לארץ ולהסתכן במכס שם עם המכס זה עדין יותר זול או להביא אותו בשקט
יש לי אתר באוסטרליה של כמעט אותו המחיר של B&H שנותן שנה אחריות על הכל כולל הכל והם משלמים על המשלוח במקרה של תקלות הלוך חזור
אבל רק בארץ דופקים מחיר לא הגיוני שזה מעצבן 12000ש הבדל מהמחיר האמיתי ו8000 מהמחיר מבצע.
לאומת זאת יש לי את אותו הדגם בHַB ב9000 ש מחיר כולל משלוח זה 10000ש ויש 90 יום אחריות למנורה ושנתיים לכל המכשיר אז הוא לשלוח אותו לארץ ולהסתכן במכס שם עם המכס זה עדין יותר זול או להביא אותו בשקט
יש לי אתר באוסטרליה של כמעט אותו המחיר של B&H שנותן שנה אחריות על הכל כולל הכל והם משלמים על המשלוח במקרה של תקלות הלוך חזור
אבל רק בארץ דופקים מחיר לא הגיוני שזה מעצבן 12000ש הבדל מהמחיר האמיתי ו8000 מהמחיר מבצע.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אז מה השאלה?
- michael123
- חבר מכור קשה

לא חישבת מכס+מע"מ על המקרן, לא יודע אם זה 30 או 15.5%
אם 5000 שקלים חשובים לך, תזמין מ-B&H
עדיף כמובן להביא אם מישהו, אז תחסוך גם על משלוח וגם על מיסים
אפרופו, לדעתי ב-5000 שקלים אפשר לסדר סוף שבוע בניו יורק, אז גם אפשר לבקר שם באותו מחיר..
אם 5000 שקלים חשובים לך, תזמין מ-B&H
עדיף כמובן להביא אם מישהו, אז תחסוך גם על משלוח וגם על מיסים
אפרופו, לדעתי ב-5000 שקלים אפשר לסדר סוף שבוע בניו יורק, אז גם אפשר לבקר שם באותו מחיר..
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
אגב
ב-b&h יש אפשרות לקנות אחריות בינלאומית על רוב המוצרים שקונים שם כולל מקרנים
לדוגמא :
http://www.bhphotovideo.com/c/product/5 ... Depot.html
וזה עדיין יוצא יותר זול מהמחיר בארץ .
ב-b&h יש אפשרות לקנות אחריות בינלאומית על רוב המוצרים שקונים שם כולל מקרנים
לדוגמא :
http://www.bhphotovideo.com/c/product/5 ... Depot.html
וזה עדיין יוצא יותר זול מהמחיר בארץ .
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
4-5 אלף שקל הבדל זה עדיין שווה וזה לא נשמע בלגן, להכנס לאתר של B&H, ללחוץ על כפתור,
וללכת אחרי שבועיים לדואר.
שהיבואנים בארץ ילמדו לתמחר, למה לתת להם פרס?
יש כאלה שכבר למדו שלאנשים יש אינטרנט, ויש כאלה שעדיין מחכים ללקוחות ______.
יש כאלה שכבר למדו שלאנשים יש אינטרנט, ויש כאלה שעדיין מחכים ללקוחות ______.
- michael123
- חבר מכור קשה

זה אמור להגיע הבייתה עם שליחאיתי_הגיתי כתב:4-5 אלף שקל הבדל זה עדיין שווה וזה לא נשמע בלגן, להכנס לאתר של B&H, ללחוץ על כפתור,
יש כאלה שכבר למדו שלאנשים יש אינטרנט, ויש כאלה שעדיין מחכים ללקוחות ______....
ממש לא מסובך
אבל יש אנשים שבשבילם 5000 שקלים זה לא כסף, ויבואנים בארץ בונים על אותו מגזר כנראה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אני לא יודע אם זה כל כך העניין של ההפרש הכספי שאין ספק שהוא משמעותי (5000 ש"ח זה המון מנות פלאפל) כמו הסלידה מלשלם סכומי עתק ליבואנים שכמו שאמרו כבר כאן מתמחרים בצורה קיצונית כלפי מעלה.
אני לא מחפש מתנות או מחירים ברצפה, אני מאמין ורוצה שכל אחד ירוויח אבל אני לא מוכן שיעשקו אותי, ובעזרת האינטרנט והגלובליזציה ניתן לרכוש מוצרים מכל חור בעולם וגם עניין האחריות הבינלאומית תופס תאוצה, אולי הגיע הזמן שנפסיק לשלם מחירים מופקעים ליבואנים ואולי אז הם יבינו שאולי כדאי למתן במעט את המחירים המוגזמים שלהם על מנת לא לאבד לקוחות לטובת חנויות בחו"ל.
בינתיים אני גם בודק על האפסון המדובר, ובינתיים אין ספק שאופציית ה B&H עדיפה בהרבה.
אני לא מחפש מתנות או מחירים ברצפה, אני מאמין ורוצה שכל אחד ירוויח אבל אני לא מוכן שיעשקו אותי, ובעזרת האינטרנט והגלובליזציה ניתן לרכוש מוצרים מכל חור בעולם וגם עניין האחריות הבינלאומית תופס תאוצה, אולי הגיע הזמן שנפסיק לשלם מחירים מופקעים ליבואנים ואולי אז הם יבינו שאולי כדאי למתן במעט את המחירים המוגזמים שלהם על מנת לא לאבד לקוחות לטובת חנויות בחו"ל.
בינתיים אני גם בודק על האפסון המדובר, ובינתיים אין ספק שאופציית ה B&H עדיפה בהרבה.
שי
- michael123
- חבר מכור קשה

חברים יקרים,
אם אני ועוד רבים אחרים מביאים את הפלזמות וה-LCD אז להביא מקרן ממש לא קשה.
FYI אני עכשיו מזמין כיור וברז למטבח מגרמניה..
500 אירו כנגד 8000 שקל (אחרי הנחות) - איך זה?
אם אני ועוד רבים אחרים מביאים את הפלזמות וה-LCD אז להביא מקרן ממש לא קשה.
FYI אני עכשיו מזמין כיור וברז למטבח מגרמניה..
500 אירו כנגד 8000 שקל (אחרי הנחות) - איך זה?
אני מרגיש שיש ממש התעוררות לאחרונה בכל הקשור להזמנות מחו"ל.
זה קורה כל הזמן סביבי (בניגוד לשנים עברו). אני חייב לציין שזה מוכיח את עצמו ואנשים חוסכים הרבה מאד כסף בתצורה הזו.
אני שואל את עצמי....מדוע זה אינטנסיבי דווקא עכשיו?! אנשים פחות היו מודעים בעבר או שהפרש המחירים משמעותי יותר דווקא בתקופה הנוכחית?! מענין...
זה קורה כל הזמן סביבי (בניגוד לשנים עברו). אני חייב לציין שזה מוכיח את עצמו ואנשים חוסכים הרבה מאד כסף בתצורה הזו.
אני שואל את עצמי....מדוע זה אינטנסיבי דווקא עכשיו?! אנשים פחות היו מודעים בעבר או שהפרש המחירים משמעותי יותר דווקא בתקופה הנוכחית?! מענין...
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
כשיבואן פנסוניק רוצה 29,000 ש"ח על מקרן שעולה 10,000, אז אנשים מזמינים מחו"ל.
אז אולי כדאי לשאול את היבואנים, למה הם לוקחים את המחיר ומכפילים אותו.
ובתקופה הנוכחית, יש לאנשים יותר כסף (חוץ מהמפולת של לפני חודשיים) וציוד HD ומסכים דקים נכנסו למודעות,
אז אנשים קונים יותר.
אז אולי כדאי לשאול את היבואנים, למה הם לוקחים את המחיר ומכפילים אותו.
ובתקופה הנוכחית, יש לאנשים יותר כסף (חוץ מהמפולת של לפני חודשיים) וציוד HD ומסכים דקים נכנסו למודעות,
אז אנשים קונים יותר.
יש לי תחושה שנושא ההזמנות מחו"ל הולך להיות מדבק. התופעה הופכת להיות יותר ויותר שכיחה וכמובן שישראלים לא אוהבים לצאת פראיירים. אם התופעה תהיה נרחבת, בסופו של דבר לא תהיה ברירה ליבואנים והמחירים יורדו בהתאם. זה ענין של הצע וביקוש.
אבל עוד חזון למועד...
אבל עוד חזון למועד...
מעדות אישית שלי, אני חבר ב-Ebay כבר למעלה מ-4 שנים, כבר ביצעתי למעלה מ-130 עיסקאות, מתוכם יותר מ-80 עסקאות קניה, כולל 3 מגברים 2 מקרן (3100 בדרך) 2 קומפקטים + פרוססור של Meridian כבלים PSP וכו'....מלבד פעם אחת לעולם לא היתה לי כל בעיה.
חשוב לציין כי לא תמיד אני יבאתי את המכשירים בגלל המחיר, אלה פשוט כי לא ניתן היה להשיג אותם בארץ.
חשוב לציין כי לא תמיד אני יבאתי את המכשירים בגלל המחיר, אלה פשוט כי לא ניתן היה להשיג אותם בארץ.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
וואחד רקורדudi13 כתב:מעדות אישית שלי, אני חבר ב-Ebay כבר למעלה מ-4 שנים, כבר ביצעתי למעלה מ-130 עיסקאות, מתוכם יותר מ-80 עסקאות קניה, כולל 3 מגברים 2 מקרן (3100 בדרך) 2 קומפקטים + פרוססור של Meridian כבלים PSP וכו'....מלבד פעם אחת לעולם לא היתה לי כל בעיה.
חשוב לציין כי לא תמיד אני יבאתי את המכשירים בגלל המחיר, אלה פשוט כי לא ניתן היה להשיג אותם בארץ....
אשמח אם תוכל לתת כמה טיפים קריטיים מהניסיון שלך