כמה בעיות עם LCD של שארפ LC37WT1E.

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

שלום,

יש לי טלוויזיה מדגם שארפ LC37WT1E שעושה כמה דברים מוזרים.
הטלוויזיה מחוברת דרך מפצל שמזין את הטלוויזיה, רמקולים (לא receiver מלא – הלוגיטק X5300) , Xbox, Ps2, WII. המפצל מחובר לקיר דרך המאזן מתח שמכר לי הטכנאי טלוויזיה.
1. משהו ביזארי, המכשיר מזהה שידורים מכניסות באופן אוטומטי רק שהוא מחליף כניסות לפעמים לפי המצב רוח כלומר הוא יעביר מכניסת RGB (XBOX הישנה) ל- component (PS2) כאילו הוא לא יכול להתביית.
2. משהו עוד יותר ביזארי – חיברתי את המחשב לכניסת ה- VGA. יש כבל של 10 מטרים והאיכות מצוינת. מה שקורה לפעמים זה שאם אני מדליק או מכבה את האור בסלון (שעובד עם Dimmer) אז פתאום הטלוויזיה מאבדת את האות (????)
3. בחיבור של הנינטנדו WII דרך כבל קומפוננט יש "רעשים" בשידור. ה- WII מוגדרת לשידור 480P. החלפתי שני כבלים הכבל החדש הוא די קצר אבל עדיין יש הפרעות. זה נראה כמו פיקסליזציה באזורים קטנים של המסך. זה לא מופיע באזור קבוע.

מה קורה שם?? יכול להיות שההזנה של החשמל לא יציבה (אפילו עם המאזן מתח) לרמה שמפריעה למכשיר? מה עושים??

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

איך אתה רואה בחיבור ישיר של הרכיבים בלי ממתג או מפצל ?

sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אתה מתכוון למפצל החשמלי? עוד לא ניסיתי. הבעיה היא שיש לי רק שקע אחד בטווח.
לגבי הממתג קומפוננט - ניסיתי לעבוד עם ממתג RCA אבל ירדתי מהרעיון בגלל אותה הבעיה, הטלוויזיה מחליפה כניסות לבד.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #4 

אני מתכוון לחבר את הרכיבים ישירות למסך ללא כל מתאם מפצל או ממיר כדי לראות אם הבעייה במסך או באחד הרכיבים האחרים.

sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה על זמנך.
כל הרכיבים מחוברים ישירות בצורה הבאה:

קומפוננט בודד: אני מחליף בין ה- PS2 ל- WII. ה- PS2 לא מציגה הפרעות. ה- WII כן.
RCA א': XBOX (הישנה) התייאשתי מלמצוא לה כבל קומפוננט עם אודיו אופטי.
VGA: מחשב.
אני אעשה כמה בדיקות עכשיו בשביל לתת דו"ח מדויק מהשטח.

sierra13 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

טוב, כמאמר איש חכם: "כוסזאננט"
מכירים את זה שכשהולכים לרופא פתאום הכל בסדר?
חיברתי את הדברים שוב ומשום מה הטלוויזיה הפסיקה לעשות החלפת כניסות עצמאית.. גם ען הטריק עם האור בסלון הפסיק.
בחיי שאני לא מבין מה הולך שם.

הדבר היחיד שנשאר זה הסיפור עם הרעשים בחיבור של ה- WII דרך היציאת קומפוננט.
ניסיתי כמה דברים:
הזזתי את ה- WII לאזור נפרד וניסיתי שיהיו כמה שפחות כבלים בדרך. אני חושב שאולי כמות ההפרעות ירדה אבל אולי זה רק אני רוצה לחשוב ככה.. מה שמוזר זה שההפרעות נגיד מופיעות על המסך באזור מסוים ונשארות שם, אבל אם נניח אני שם את הסמן עליהן אז הם לא מופיעות עליו..
אחר כך השתמשתי בחיבור הישן של ה- RCA דרך כניסה אחרת - הרזולוציה ירדה כמובן, אבל הרעשים נשארו. מה שפוסל לדעתי את הכבל או את הטלוויזיה ומשאיר רק את ה- WII כמקור אפשרי. אלא אם אני מפספס משהו..

מנהלים - אני מתנצל אם הייתי אמור לערוך. יצאתי מנקודת ההנחה שמדובר בתוספת חדשה ולא תיקון של ההודעה הקודמת.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”