בעיה עם קספרסקי 7
אז ככה...עם הקספרסקי 6 לא היו לי בעיות. לאחר התקנת קספרסקי 7 (גרסה 7.0.1.325), כל פעם שאני נכנס לאתרים מסוימים (כניסה לוואלה ספורט, ביציאה מוואלה מייל ועוד ועוד), המחשב מאתחל בלי שום התרעה מוקדמת (זה קורה רק במחשב אחד בבית, שאר המחשבים עובדים טוב עם קספרסקי 7). בנוסף, רוב התמונות והפרסומות לא עולות.
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה ומה לעשות?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
זיהית את הבעיה: קספרסקי...
התוכנה הזו היתה מעולה בגירסא 6, ומספר הבעיות שהיו לי איתה בגירסא 7 גרמה לי לוותר על התענוג ולעזוב אותה (למרות שהיו לי עוד כמה חודשים על הרשיון) ולעבור ל-AVG.
הבעיה ב-AVG היא שצריך טיפה משחק בפרמטרים בכדי שהמהירות שלה (בגירסא החינמית) תהיה סבירה ושתפסיק לשלוח חתימות בסגנון "נבדק על ידי AVG" בתחתית הדואל שלי...
התוכנה הזו היתה מעולה בגירסא 6, ומספר הבעיות שהיו לי איתה בגירסא 7 גרמה לי לוותר על התענוג ולעזוב אותה (למרות שהיו לי עוד כמה חודשים על הרשיון) ולעבור ל-AVG.
הבעיה ב-AVG היא שצריך טיפה משחק בפרמטרים בכדי שהמהירות שלה (בגירסא החינמית) תהיה סבירה ושתפסיק לשלוח חתימות בסגנון "נבדק על ידי AVG" בתחתית הדואל שלי...
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
oferlaor כתב:זיהית את הבעיה: קספרסקי...
הבעיה ב-AVG היא שצריך טיפה משחק בפרמטרים בכדי שהמהירות שלה (בגירסא החינמית) תהיה סבירה ושתפסיק לשלוח חתימות בסגנון "נבדק על ידי AVG" בתחתית הדואל שלי......
מסכים
למרות שגירסא 8 האחרונה
הרבה יותר מקיפה ופשוטה להפעלה
מעבר לכך שנראית הרבה יותר טוב
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
התלבטתי גם בין קספרסקי ו AVG ולבסוף בחרתי ב NOD32 SMART SECURITY
רק שבחים יש לי לומר
רק שבחים יש לי לומר
אני מדבר על ה-internet security לא על האנטיוירוס לבד.
משהו גורם גם לפיירפוקס וגם לאקספלורר לא להעלות תמונות מסוימות ופתאום לעשות restart למחשב ואין לי שמץ לגבי מה יכול לגרום לכך.
אני נחוש לא להחליף את התוכנה אלא לרדת לשורש העניין.
מישהו נתקל בבעיה כזו?
משהו גורם גם לפיירפוקס וגם לאקספלורר לא להעלות תמונות מסוימות ופתאום לעשות restart למחשב ואין לי שמץ לגבי מה יכול לגרום לכך.
אני נחוש לא להחליף את התוכנה אלא לרדת לשורש העניין.
מישהו נתקל בבעיה כזו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
סתם שאלה :
אין להם תמיכה בארץ ?
אין להם תמיכה בארץ ?
טוב, הבעיה נפתרה!
מה שגרם לכל התופעות זה הtraffic monitoring. יש שם לשונית port settings ושורה אחת קטנה בפנים גרמה לכל הבלאגן- General HTTP port 80. בשביל שלא יופיעו בעיות מעין אלה שתיארתי, השורה לא צריכה להיות מסומנת. אין לי מושג מה עושה general http port 80, אבל לפחות פתרתי את הבעיה.
מה שגרם לכל התופעות זה הtraffic monitoring. יש שם לשונית port settings ושורה אחת קטנה בפנים גרמה לכל הבלאגן- General HTTP port 80. בשביל שלא יופיעו בעיות מעין אלה שתיארתי, השורה לא צריכה להיות מסומנת. אין לי מושג מה עושה general http port 80, אבל לפחות פתרתי את הבעיה.