פיליפס 5320 ב 13,500 ש"ח. שווה?
הוא מתכוון בטח לפלזמה 42
תאמת אני גם חזק בלקנות בתוך שבוע -שבועיים 2 פלזמות זהות עם רמקולים
והפיליפס הנ"ל היתה כמעט היעד - עד שהתמונה הושלמה
לפי הפרסומים חשבתי שהמסך הנ"ל הוא hdtv ולכן העדפתי אותו על הפנסוניק או הנק
אבל עכשיו אחרי שידוע לי שהוא edtv נראה לי שאני נוטה לכיוון הפנסוניק (איכות תמונה )
אבל עדיין לא הגעתי להחלטה חד משמעית ואני בגישושים ( הפיונייר mv1 קצת חורגת מהתקציב , בהנחה שאני לוקח גם רמקולים...)
לא יצא לי עדיין לראות את שלושתם בפעולם בו זמנית כי בחנות שהייתי בה - הפיליפס לא עבדה כמו שצריך ולכן לא היה מקום להשוואה ...
מישהו ראה את שלושתם בו זמנית בפעולה ויכול לזרוק קצת הערות ?
לגבי המחיר , הוא מתומחר בערך סביב ה 14.5 בחנויות השונות
המחיר הנ"ל כולל התקנה והרכבה ?

תאמת אני גם חזק בלקנות בתוך שבוע -שבועיים 2 פלזמות זהות עם רמקולים
והפיליפס הנ"ל היתה כמעט היעד - עד שהתמונה הושלמה
לפי הפרסומים חשבתי שהמסך הנ"ל הוא hdtv ולכן העדפתי אותו על הפנסוניק או הנק
אבל עכשיו אחרי שידוע לי שהוא edtv נראה לי שאני נוטה לכיוון הפנסוניק (איכות תמונה )
אבל עדיין לא הגעתי להחלטה חד משמעית ואני בגישושים ( הפיונייר mv1 קצת חורגת מהתקציב , בהנחה שאני לוקח גם רמקולים...)
לא יצא לי עדיין לראות את שלושתם בפעולם בו זמנית כי בחנות שהייתי בה - הפיליפס לא עבדה כמו שצריך ולכן לא היה מקום להשוואה ...
מישהו ראה את שלושתם בו זמנית בפעולה ויכול לזרוק קצת הערות ?
לגבי המחיר , הוא מתומחר בערך סביב ה 14.5 בחנויות השונות
המחיר הנ"ל כולל התקנה והרכבה ?
ניתן לראות את כולן בא.ל.מ בקניון גבעתיים
אני לא מבין מה כולם (כמעט) בפורום הזה מתלהבים מהפנסוניק ומה-נק. ראיתי את שני המסכים הנ"ל ב 15 חנויות שונות ותמיד - וללא יוצא מן הכלל - איכות התמונה בהם נפלה משמעותית מפיליפס ואפילו מ LG.
בנוסף הם מגיעים ללא רמקולים ושלא יספרו לך סיפורים שזה זניח. למי שיש ילדים לא הכי נוח בכל פעם להפעיל את מערכת הקולנוע הביתית והרמקולים המובנים הם יתרון רציני.
בנוסף הם מגיעים ללא רמקולים ושלא יספרו לך סיפורים שזה זניח. למי שיש ילדים לא הכי נוח בכל פעם להפעיל את מערכת הקולנוע הביתית והרמקולים המובנים הם יתרון רציני.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
מרטין ,אני דווקא חולק עליךMartinHSabag כתב:יש לי ילדה בת שנתיים ואין שום בעיה להפעיל את המערכת
כל פעם (הרמקולים המובנים בטלויזיה שלי על MUTE), אז זו בעיה או לא?...
מצב ברירת המחדל של הרסיבר הוא לרב רדיו לפחות אצלי (הקפה בבוקר הולך מצויין עם רדיו) , מה שאומר שכאשר אני מדליק את הטלויזיה ומבקש לשמוע דרך הרסיבר אני צריך להדליק כמובן את הרסיבר ולהעביר אתו מרדיו לטלויזיה.
אשתי שתחיה כבר מזמן לא בת שנתיים ,אינטילגנטית בעלת תואר שני וכו.. והדבר היחיד שהיא יודעת לבצע ברסיבר זה לשחק עם הווליום (בעיקר להנמיך
בקיצור אני מצטרף לאסכולת התומכים בפלאזמה עם רמקולים בעיקר כשיש ילדים בבית.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
אביאורן,
זה לא עניין של השכלה. אם היא מסתבכת עם המערכת, סימן שהשליטה עליה מסובכת.
אצלי יש כפתור אחד שלוחצים עליו בכדי להעביר את המערכת למצב רדיו (דרך הרסיבר של יס)... זה מקרו שמדליק את הרסיבר ומעביר את יס לערוצי הרדיו.
זה לא עניין של השכלה. אם היא מסתבכת עם המערכת, סימן שהשליטה עליה מסובכת.
אצלי יש כפתור אחד שלוחצים עליו בכדי להעביר את המערכת למצב רדיו (דרך הרסיבר של יס)... זה מקרו שמדליק את הרסיבר ומעביר את יס לערוצי הרדיו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- avioren
- חבר ותיק

כתבתי תגובה די ארוכה שמשום מה לא נקלטה, חבל..
בכל אופן לגבי ההשכלה קצת הקצנתי - בסופו של דבר המנהלת הסתדרה.
מה שאני טוען שיש לפשט ככל האפשר את השימוש במכשירים ביתיים וזה כולל הדלקה של מכשיר אחד ללא תלות באחר (ואני לא מזכיר את החסרון של תלות כזאת במקרה של תקלה באחד מהם).
בסופו של דבר מדובר במספר מרכיבים - גיל הילדים, חיבתך לאודיו, הרגלי ויחס צפיה בין די וי די /טלויזיה סרטים סדרות חדשות וכו..
לגבי זאטוטים, כל ילד בן שלוש יודע להדליק ולכבות טלויזיה , לעומת זאת הפעלה של די וי די יותר בעייתית אצלם למרות שמדובר בלחיצה על כפתור בודד נוסף בלבד.
העקרון שמוביל אותי הוא פשטות.
בכל אופן לגבי ההשכלה קצת הקצנתי - בסופו של דבר המנהלת הסתדרה.
מה שאני טוען שיש לפשט ככל האפשר את השימוש במכשירים ביתיים וזה כולל הדלקה של מכשיר אחד ללא תלות באחר (ואני לא מזכיר את החסרון של תלות כזאת במקרה של תקלה באחד מהם).
בסופו של דבר מדובר במספר מרכיבים - גיל הילדים, חיבתך לאודיו, הרגלי ויחס צפיה בין די וי די /טלויזיה סרטים סדרות חדשות וכו..
לגבי זאטוטים, כל ילד בן שלוש יודע להדליק ולכבות טלויזיה , לעומת זאת הפעלה של די וי די יותר בעייתית אצלם למרות שמדובר בלחיצה על כפתור בודד נוסף בלבד.
העקרון שמוביל אותי הוא פשטות.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
avioren, אין לי ספק שלא יצא לך לראות עדיין איך מתפעלים מערכת כזו עם שלט חכם.
אחרי שתראה איך בלחיצה אחת אתה מדליק את כל המערכת ומכבה אותה ובלחיצה נוספת משנה מצב עבודה (DVD, רדיו וכו') כאילו כל המערכת היא יחידה אחת (כאילו הרמקולים והרסיבר הם הרמקולים המובנים של הטלויזיה), אתה תדבר אחרת...
אחרי שתראה איך בלחיצה אחת אתה מדליק את כל המערכת ומכבה אותה ובלחיצה נוספת משנה מצב עבודה (DVD, רדיו וכו') כאילו כל המערכת היא יחידה אחת (כאילו הרמקולים והרסיבר הם הרמקולים המובנים של הטלויזיה), אתה תדבר אחרת...
- oferlaor
- מנהל

מרטין צודק,
אני לא חושב שהילדים שלי בכלל מבינים שמדובר במכשירים שהם לא INTEGRATED...
מבחינתם יש רק מכשיר אחד "המערכת".
אני לא חושב שהילדים שלי בכלל מבינים שמדובר במכשירים שהם לא INTEGRATED...
מבחינתם יש רק מכשיר אחד "המערכת".
- avioren
- חבר ותיק

דווקא השלט החכם שלי יודע לעבוד עם כל הרכיבים המדוברים, ובמקרה שלי לא עם הטלויזיה בשל דגם וחברה מיושנים.
כך שברור לי שניתן לרכז ולפשט את השימוש ,ובמקרה זה יש משהו בטיעון שלך.
אך עדין אני טוען שאין אמת אחת ובמקרה שלך ושל רבים אחרים אשר מנצלים את הטכנולוגיה בצורה אופטימלית (דוגמת מיצוי יכולות השלט החכם) הרמקולים יכולים להיות מיותרים.
מצד שני רב עם ישראל עדין יעדיף את הדרך בה צופים בטלויזיה עם רמקולים.
אני אישית עדין לא החלטתי סופית מה אני מעדיף אם כי יש לי העדפה למכשיר הכולל רמקולים.
ולגבי השאלה המקורית של יורם, עושה רושם שמדובר במחיר טוב בהנחה ומדובר כולל הובלה והתקנה.
לפני חודש קיבלתי הצעה לדגם זה של 15,500 אם כי ניתן היה להוריד 1000 בערך.
מצפיה בפלאזמה זו אכן דגם מרשים.
כך שברור לי שניתן לרכז ולפשט את השימוש ,ובמקרה זה יש משהו בטיעון שלך.
אך עדין אני טוען שאין אמת אחת ובמקרה שלך ושל רבים אחרים אשר מנצלים את הטכנולוגיה בצורה אופטימלית (דוגמת מיצוי יכולות השלט החכם) הרמקולים יכולים להיות מיותרים.
מצד שני רב עם ישראל עדין יעדיף את הדרך בה צופים בטלויזיה עם רמקולים.
אני אישית עדין לא החלטתי סופית מה אני מעדיף אם כי יש לי העדפה למכשיר הכולל רמקולים.
ולגבי השאלה המקורית של יורם, עושה רושם שמדובר במחיר טוב בהנחה ומדובר כולל הובלה והתקנה.
לפני חודש קיבלתי הצעה לדגם זה של 15,500 אם כי ניתן היה להוריד 1000 בערך.
מצפיה בפלאזמה זו אכן דגם מרשים.
כמה יעלה שלט שיוכל לעשות את הפונקציות האלה? (הזול ביותר, אין לי צורך בפונקציות אחרות)?MartinHSabag כתב:avioren, אין לי ספק שלא יצא לך לראות עדיין איך מתפעלים מערכת כזו עם שלט חכם.
אחרי שתראה איך בלחיצה אחת אתה מדליק את כל המערכת ומכבה אותה ובלחיצה נוספת משנה מצב עבודה (DVD, רדיו וכו') כאילו כל המערכת היא יחידה אחת (כאילו הרמקולים והרסיבר הם הרמקולים המובנים של הטלויזיה), אתה תדבר אחרת......
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
Re: ניתן לראות את כולן בא.ל.מ בקניון גבעתיים
בשירשור מזכירים את "הילדים,אשה".yorams כתב:אני לא מבין מה כולם (כמעט) בפורום הזה מתלהבים מהפנסוניק ומה-נק. ראיתי את שני המסכים הנ"ל ב 15 חנויות שונות ותמיד - וללא יוצא מן הכלל - איכות התמונה בהם נפלה משמעותית מפיליפס ואפילו מ LG.
בנוסף הם מגיעים ללא רמקולים ושלא יספרו לך סיפורים שזה זניח. למי שיש ילדים לא הכי נוח בכל פעם להפעיל את מערכת הקולנוע הביתית והרמקולים המובנים הם יתרון רציני....
מה אתנו?
לי יש בחדר שינה LCD פיליפס עם רמקולים מובנים ו"מערכת",
לעיתים בא לי לשמוע חדשות עם הרמקולים המובנים...
לעיתים בא לי להפעיל את "המערכת" ...
העיקר שאני יכול לבחור
.