פיוניר משיקה את מקרן ה Kuro וחושפת פרטים נוספים
-
orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
מקרן FHD מבית פיוניר.
ההכרזה כרגע רק לגבי אירופה עם זמינות במאי. לא הוכרז עדיין דגם אמריקני.
http://www.electronista.com/articles/08 ... projector/
http://www.afterdawn.com/news/archive/13778.cfm
ההכרזה כרגע רק לגבי אירופה עם זמינות במאי. לא הוכרז עדיין דגם אמריקני.
http://www.electronista.com/articles/08 ... projector/
http://www.afterdawn.com/news/archive/13778.cfm
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

י-א,
ככל הנראה מדובר ב-HD100 REBADGED
aloni,
שמתי לב שכאשר המקרן הזה (ובכלל מקרני JVC) אינם משתמשים בסביבה חשוכה לחלוטין וכאשר הוא אינו מכוייל, זה ממש יכול להרוס את החוויה.
לפני כמה שנים ראיתי כמה הדגמות של מקרני JVC מהדורות הראשונים של ה-FHD שלהם (למשל HD2K). בכל פעם שראיתי את המקרן, הרמתי גבה ושאלתי את עצמי אם זה כל הסיפור.
ואז הוזמנתי לביתו של בחור נחמד מת"א שהשתמש במקרן עוד בימים שמרבית האנשים לא שמעו על USENET...
מה שראיתי אצלו, מוקרן בסלון עם מסך לא מתאים, אור מבחוץ וסלון מבולגן, שם כל הדגמה אחרת של המקרן הזה בכל התערוכות בכיס הקטן של מישהו אחר. פשוט נפלתי מתדהמה כשראיתי את זה.
המסקנה? כמעט אף הדגמה של מקרן לא מבוצעת נכון בתערוכות. כלומר, בבית זה נראה אחרת (קרי: טוב יותר)
את ה-HD100 דווקא ראיתי בתערוכה ושם דווקא הם הקפידו על תנאים טובים (בעיקר בזכות שהם שמו את זה בפינה שכמעט אף אחד שלא ידע על קיומה לא נכנס אליה) ונפלתי מהמקרן הזה (כלומר, מגריסאת המקור שלו).
כל מה שפיוניר צריכים לעשות זה לארוז את המקרן ולתמחר אותו יפה והוא יהיה מדהים. JVC עשו עבודה טובה מאוד עם המקרן הזה.
ככל הנראה מדובר ב-HD100 REBADGED
aloni,
שמתי לב שכאשר המקרן הזה (ובכלל מקרני JVC) אינם משתמשים בסביבה חשוכה לחלוטין וכאשר הוא אינו מכוייל, זה ממש יכול להרוס את החוויה.
לפני כמה שנים ראיתי כמה הדגמות של מקרני JVC מהדורות הראשונים של ה-FHD שלהם (למשל HD2K). בכל פעם שראיתי את המקרן, הרמתי גבה ושאלתי את עצמי אם זה כל הסיפור.
ואז הוזמנתי לביתו של בחור נחמד מת"א שהשתמש במקרן עוד בימים שמרבית האנשים לא שמעו על USENET...
מה שראיתי אצלו, מוקרן בסלון עם מסך לא מתאים, אור מבחוץ וסלון מבולגן, שם כל הדגמה אחרת של המקרן הזה בכל התערוכות בכיס הקטן של מישהו אחר. פשוט נפלתי מתדהמה כשראיתי את זה.
המסקנה? כמעט אף הדגמה של מקרן לא מבוצעת נכון בתערוכות. כלומר, בבית זה נראה אחרת (קרי: טוב יותר)
את ה-HD100 דווקא ראיתי בתערוכה ושם דווקא הם הקפידו על תנאים טובים (בעיקר בזכות שהם שמו את זה בפינה שכמעט אף אחד שלא ידע על קיומה לא נכנס אליה) ונפלתי מהמקרן הזה (כלומר, מגריסאת המקור שלו).
כל מה שפיוניר צריכים לעשות זה לארוז את המקרן ולתמחר אותו יפה והוא יהיה מדהים. JVC עשו עבודה טובה מאוד עם המקרן הזה.
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
שמע, המקרן הוצג בחדר מאוד מושקע, מדובר בחדר ייעודי להקרנה, שחור, ועם מיטב הציוד של פיוניר.
ההקרנות בוצעו בחושך מוחלט מלבד קרן אור חלושה שהשתרבבה מעל לוילון השחור של הכניסה.
יש שני דברים שאולי השפיעו על התוצאה:
1. אולי היה מדובר ב- pre-production, לא יודע, לא שאלתי
2. החדר היה יחסית גדול (מרחק בין המקרן למסך) וגם המסך עצמו
התמונה היתה יחסית חלקה ונעימה (סטייל DILA נגיד) אבל לא הרגשתי שחורים מדהימים כפי שקיוויתי.
ההקרנות בוצעו בחושך מוחלט מלבד קרן אור חלושה שהשתרבבה מעל לוילון השחור של הכניסה.
יש שני דברים שאולי השפיעו על התוצאה:
1. אולי היה מדובר ב- pre-production, לא יודע, לא שאלתי
2. החדר היה יחסית גדול (מרחק בין המקרן למסך) וגם המסך עצמו
התמונה היתה יחסית חלקה ונעימה (סטייל DILA נגיד) אבל לא הרגשתי שחורים מדהימים כפי שקיוויתי.
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
נו, הוא היה חשוך כמו שאמרתי... כנראה לא קונטרסטי מספיק בשביל לתת אשליה טובה של שחור.
אגב, התכנים הוצגו בפורמט 16:9 על מנת שלא תוכל לראות את השחור בסטריפים (כמובן שמידי פעם אפשר לראות ולבחון)
אגב, התכנים הוצגו בפורמט 16:9 על מנת שלא תוכל לראות את השחור בסטריפים (כמובן שמידי פעם אפשר לראות ולבחון)
HiFiMusic IL
- oferlaor
- מנהל

aloni,
זה מה שלא ברור לי. ראיתי את ה-HD100 בתנאים טובים והוא המקרן הכהה ביותר שראיתי עד כה...
לך תדע. היה לנו את הסיפור של ה-EPSON שבסוף התברר פשוט כמכשיר מקולקל ואחרי שהוחלף פתאום הקונטרסט קפץ לשמיים...
זה מה שלא ברור לי. ראיתי את ה-HD100 בתנאים טובים והוא המקרן הכהה ביותר שראיתי עד כה...
לך תדע. היה לנו את הסיפור של ה-EPSON שבסוף התברר פשוט כמכשיר מקולקל ואחרי שהוחלף פתאום הקונטרסט קפץ לשמיים...
אצלי ה RS2 פשוט מהמם אותי מחדש בכל צפייה. אני אמנם צופה בסלון לא ייעודי ויש יחסית הרבה אור שמופץ מהמערכת עצמה אבל כשרואים סרט ופתאום יש פריים ריק (שחור לגמרי) כמו כשנגמר הסרט ומתחיל הקרדיטים החושך שנהיה בחדר פשוט סופני, אני בקושי רואה את הידיים שלי (יש לי ראייה טובה). גם צפייה בפורמט 2.35 נותן לי פסים שחורים ממש כאילו המקרן הוא בפורמט הזה ולא 16:9.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
פיוניר מייצרים מהיום את "מוצרי מדבקה", כולל המקרן הזה..זמר כתב:נראה שווה לחכות למקרן הזה לדעתי פיוניר הוציאו תמונה וקונטרס מדהים בסידרה האחרונה בפלזמה אין ספק שבמקרנים הם ישחקו אותה ....
מי שרוצה שיהיה רשום "PIONEER" אצלו בסלון, מוזמן לקנות
- oferlaor
- מנהל

michael123,
זה ממש לא מוצר מדבקה...
יש הרבה יצרנים מכובדים שמשתמשים במנוע של JVC.
זה ממש לא מוצר מדבקה...
יש הרבה יצרנים מכובדים שמשתמשים במנוע של JVC.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אז מה בדיוק החלק של פיוניר פה כ-R&D?oferlaor כתב:michael123,
זה ממש לא מוצר מדבקה...
יש הרבה יצרנים מכובדים שמשתמשים במנוע של JVC....
- oferlaor
- מנהל

michael123,
אין לי מושג - לא חקרתי את הנושא... יתכן שבעיצוב, ויתכן שיותר...
יתכן גם שמדובר בווריאנט על המוצר של JVC, נצטרך לחכות שהיבואן בארץ יביא דוגמאות ואז נבחן את זה.
אין לי מושג - לא חקרתי את הנושא... יתכן שבעיצוב, ויתכן שיותר...
יתכן גם שמדובר בווריאנט על המוצר של JVC, נצטרך לחכות שהיבואן בארץ יביא דוגמאות ואז נבחן את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לפי מה שהבנתי פיונייר שיפרו את ה-JVC (או לפי הדיווחים של אלוני עד כה, היו אמורים...) בעזרת טכנולוגית KURO שאותה מימשו בפילטרים במקרן.
המקרן של מרידיאן למשל הוא בדיוק ה-JVC RS1 ששיפרו לו את האופטיקה, המקרנים נבחרים HAND PICKED לכאלו עם בעיות CONVERGENCE וזליגת אור מינימאלית והוסיפו להם את המעבד של פרודג'ה.
המקרן של מרידיאן למשל הוא בדיוק ה-JVC RS1 ששיפרו לו את האופטיקה, המקרנים נבחרים HAND PICKED לכאלו עם בעיות CONVERGENCE וזליגת אור מינימאלית והוסיפו להם את המעבד של פרודג'ה.