MPC Club מכריז על 3 נגנים נבחרים למאי 2008

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #1 

MPC Club ממשיך עם המסורת שהחל לפני 3 חודשים ומפרסם 3 נגנים נבחרים נוספים שלו לחודש זה.

במקום הראשון: Istar Mini 1.3
לפני מספר חודשים שוחרר דגם 1.1 לציבור והחודש דגם 1.3 בעל יכולות HDMI 1.3 אשר יהיו מסוגלות בעתיד הקרוב להעביר את פורמטי האודיו החדשים לפענוח על ידי הרסיבר. פיתוח כרטיס OB לפענוח DTS ופיתוח מארז לכונן קשיח חיצוני מתאים עבור ה Istar הינם אלו אשר העניקו ל Istar 1.3 את המקום הראשון.

פירוש שלי:
נכון להיום עוד לא יצאה שום גרסת קושחה לנגן מעבר לגרסה הבסיסית איתה הוא יצא מהיצרן. גרסה זו איננה יציבה ופשוט מגמגמת עם קבצים בעלי קצב נתונים בינוני ומעלה.
חשוב להזכיר כי גרסת Istar 1.1 & Istar 1.3 אינם חולקים אותה גרסת קושחה.
נגן זה אינו אמור לפי דעתי בכלל להמכר לצרכן הסופי בשל ביצועים נמוכים ויציבות קלוקלת.

במקום השני: eGreat EG-M31A
העובדה שהנגן עובר עכשיו מקצה שיפורים חומרתיים, בינהם שינוי מיקום המאוורר והורדת Sticker מעצבן מהחזית של הנגן מעניקה לו את המקום השני.

פירוש שלי:
ל EG-M31A יש 2 דורות, דור ראשון אשר נמכר בימים אלו לפי Pre order הינו בעל קירור לא יעיל ומרעיש. בשאיפה לקראת סוף מאי יצא דור II אשר ישפר את הנושא הזה. גם לנגן זה לא קיים שום עדכון קושחה מעבר לגרסה איתה יצא מהיצרן.
בשוק כמו זה של מזרימדיות, שוק אשר יוצאים בו עדכוני קושחה מידי מספר ימים על מנת לעקוף את המתחרים ולהשאר עם יד על הדופק - דבר זה איננו מתקבל בעין טובה.
מישהו כאן בוחר את הנגנים לא לפי השיקולים הנכונים...

במקום השלישי: HDX900
מארז טוב משל המתחרים שהוזכרו, חוסר ביציאות SD וקיום כפתור ON קפיצי בחזית מעניקים את המקום השלישי.

פירוש שלי:
אני לפחות מקבל את הרושם שהנגנים נבחרים בצורה אקראית, בלי שום קשר ליכולותיהם.

יש איזכור של ה TViX 6500 וסיבה למה הוא לא מופיע ב 3 המקומות הראשונים, חוסר בגרסת קושחה רישמית ובשל העובדה כי עדיין לא הוחלפו כל הנגנים מדור I לדור II (תרשו לי לגלגל עיניים :roll: ).

לא נראה לי ששווה להתייחס יותר לבחירות של MPC Club, הבחירות שלו בחודש זה ובחודש שעבר מעלות יותר מידי גבות ותהיות מצידי. השמת נגנים שלא נבדקו או שמגמגמים במקום ראשון והשיקולים עצמם לבחירה פשוט תמוהים.

shay1972
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 251
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

שאלת הבהרה בקשר ל ISTAR - האם גם ה 1.1 הוא גירסא קלוקלת?

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46404
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #3 

שלילי. מוצר מן השורה :)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

:?

זה נראה לי דומה מאוד לחוברת שיצאה פעם של המוצרים הנבחרים של המדינה או משהו כזה והתיימרה לבדוק באופן בלתי תלוי, רק מה, שמי שלא שילם בוחטה לא נרשם שם...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”