העדכון האחרון של סיקבוי לפיוניר 383
סיקבוי, אני לא יודע אילו הגדרות הוספת בעדכון הזה, אבל כשהתקנתי אותו איכות התמונה בסרטים(במיוחד סרטי DIVX) עלתה בכמה וכמה דרגות... סרטי הDIVX האיכותיים יותר עכשיו באיכות תמונה של DVD טוב! פשוט הבדל של שמיים וארץ באיכות התמונה...
אתה פשוט ענק... יש רק בעיה אחת, הכתוביות כאילו מוזזות ימינה מדי...
אתה פשוט ענק... יש רק בעיה אחת, הכתוביות כאילו מוזזות ימינה מדי...
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
עידכון מבוסס על גירסה 1.09 שפייוניר עדיין לא שחררו. גם רמת שחור חזקה יותר. היו חלקי קוד מוסתרים שהיה צריך רק "לפתוח" אותם. אני שמח שזה עובד טוב.
בעניין של כתוביות, שמתי לב לזה אבל מאוחר מדי. אני אתקן בעידכון הבא.מדובר על כמה פיקסלים בודדים שזזו ימינה.

בעניין של כתוביות, שמתי לב לזה אבל מאוחר מדי. אני אתקן בעידכון הבא.מדובר על כמה פיקסלים בודדים שזזו ימינה.
עד כמה זה חמור עם הכתוביות? הורדתי את הקובץ אבל עוד לא התקנתי
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- eytan99
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 489
- שם מלא: eytan99
אני מאוד אוהב את הגודל הרגיל צבע צהוב עם רקע שחור חצי שקוף במיוחד אהבתי את העניין שיש הדגשה שחורה מסביב לכל אות.
אם משתמשים בגודל "גדול" היו כמה פעמים שאותיות נחתכו בקצה הימני והשמאלי של המסך.
בגדול, עדכון מעולה !!!
אם משתמשים בגודל "גדול" היו כמה פעמים שאותיות נחתכו בקצה הימני והשמאלי של המסך.
בגדול, עדכון מעולה !!!
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

כמו שרשמתי, כמה פיקסלים בודדים. לא נורא.Vick כתב:עד כמה זה חמור עם הכתוביות? הורדתי את הקובץ אבל עוד לא התקנתי...
תעבדו עם תוכנה בשם Subfix כדי להפוך את הכתוביות. היא גם תסדר לכם את השורות הארוכות בפונטים הגדולים. התוכנה בנויה בעברית ומאוד פשוטה להפעלה. היא מבצעת גם המרה מ SUB ל SRT כך שאין צורך בתוכנה בשם subresync (מי שעבד איתה) .eytan99 כתב:אם משתמשים בגודל "גדול" היו כמה פעמים שאותיות נחתכו בקצה הימני והשמאלי של המסך....
אפשר להוריד אותה מ EMULE .
*** אני פתחתי אשכול בנושא Pioneer 383 בפורום הזה, אבל משום מה, הועבר ל פורום "תמיכה טכנית" ?! ככה סתם נפתח דיון כפול באותו נושא. אולי כדאי להחזיר אותו לפורום וידאו? (שאלה ל ADMIN של הפורום).
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
Sickboy666, הנושא יותר מתאים לדעתנו לנושאים טכניים (עידכון קושחה ותמיכה בכל מיני פונקציות וכו').
השירשור הואעבר אבל הלינק המקורי נשאר.
כנ"ל שירשור זה.
בוא נגיד ככה, אם בעתיד, נגיד, היינו צריכים לפתוח תת פורום לעידכוני קושחה, תחת מה הוא היה נפתח?
השירשור הואעבר אבל הלינק המקורי נשאר.
כנ"ל שירשור זה.
בוא נגיד ככה, אם בעתיד, נגיד, היינו צריכים לפתוח תת פורום לעידכוני קושחה, תחת מה הוא היה נפתח?
- sickboy666
- חבר פעיל במיוחד

"נגיד"MartinHSabag כתב:Sickboy666, הנושא יותר מתאים לדעתנו לנושאים טכניים
בוא נגיד ככה, אם בעתיד, נגיד, היינו צריכים לפתוח תת פורום לעידכוני קושחה, תחת מה הוא היה נפתח?...
הנושאים טכניים, הם בעיות חיבור, חומרי כבלים... אבל לא בעיות עידכונים. לדעיתי!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78903
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כרגע אין על הפרק פתיחת פורום נוסף בנושא.
נרכז את נושא הקושחה כחלק מהפורום לנושאים טכנים.
נרכז את נושא הקושחה כחלק מהפורום לנושאים טכנים.