yamaha 1800
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש! 
Mash כתב:גיסנו תתחדש![]()
תרביץ בתמונות של הרסיבר
בסטנד ליד המזנון עם הגרין לייבל
ועם גל הקטנה מחזיקה סיגר
כמו שאתם קוראים מי שרשם את זה הוא חבר כמו אח רק מה הוא שכח היכן אני גר כי הוא לא היה אצלי לפחות חודש...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
אלעד....
אני בכלל חושב שקומבינציה של ימהה ופרדיים מוצלחת מאד לרוב...007 כתב:זה שילוב מאוד מנצח נקודה.kolokito כתב:נו ואיך?
לי יש את המוניטור 9 וה1800 על הכוונת.... זרוק איזה עצם שנדע אם כדאי...
שמעתי הרבה שילובים ויותר יקרים בהרבה אבל התוצאה לא מתקרבת בכלל לשילוב שאצלי....
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
יצא לי ממש בימים האחרונים לבצע השוואה ראש בראש של איכות התמונה עם ימאהה 1800 ובלעדיו, כשהמקור הוא התמונה המזעזעת של ערוץ ביפ (HOT), והמסך הוא FHD של סוני, 40 אינץ' (דגם 40W3000 למי שמתעניין).
זה פשוט ליגה אחרת. אי אפשר לזהות שמדובר באותה התמונה. צבעים הרבה יותר מדויקים (מבחינת גבולות הצבע), רעש דיגיטלי שהופחת מאד, קווים הרבה יותר חלקים. נאמר את זה ככה: אם לפני כן הייתי מבסוט מה-1800, עכשיו אני מבסוט פי 1800.
זה פשוט ליגה אחרת. אי אפשר לזהות שמדובר באותה התמונה. צבעים הרבה יותר מדויקים (מבחינת גבולות הצבע), רעש דיגיטלי שהופחת מאד, קווים הרבה יותר חלקים. נאמר את זה ככה: אם לפני כן הייתי מבסוט מה-1800, עכשיו אני מבסוט פי 1800.
Silence speaks louder than words
האם יצא לך לחבר מחשב לרסיבר דרך HDMI?MetalliJoe כתב:יצא לי ממש בימים האחרונים לבצע השוואה ראש בראש של איכות התמונה עם ימאהה 1800 ובלעדיו, כשהמקור הוא התמונה המזעזעת של ערוץ ביפ (HOT), והמסך הוא FHD של סוני, 40 אינץ' (דגם 40W3000 למי שמתעניין).
זה פשוט ליגה אחרת. אי אפשר לזהות שמדובר באותה התמונה. צבעים הרבה יותר מדויקים (מבחינת גבולות הצבע), רעש דיגיטלי שהופחת מאד, קווים הרבה יותר חלקים. נאמר את זה ככה: אם לפני כן הייתי מבסוט מה-1800, עכשיו אני מבסוט פי 1800....
אם כן אשמח לשמוע על איכות התמונה במקרה זה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

כמובן, המחשב מחובר דרך הרסיבר (כמו הממיר וה-DVD), אבל לא השוותי בינו לבין חיבור ישיר. בכל מקרה, איכות התמונה נהדרת, אבל נגזרת לא רק מאיכות הרסיבר אלא גם מאיכות ה-LCD, לטוב ולרע:
בתכנים איכותיים LCD נותן תמונה יפה שהרסיבר כנראה משפר רק במעט, בתכנים גרועים השיפור הוא גדול אבל כנראה שאם היתה לי פלזמה, או LCD עם 32 אינץ' ו-768 שורות (במקום 40 אינץ' ו-1080 שורות), שוב השיפור היה הרבה יותר זניח מאשר כיום.
בתכנים איכותיים LCD נותן תמונה יפה שהרסיבר כנראה משפר רק במעט, בתכנים גרועים השיפור הוא גדול אבל כנראה שאם היתה לי פלזמה, או LCD עם 32 אינץ' ו-768 שורות (במקום 40 אינץ' ו-1080 שורות), שוב השיפור היה הרבה יותר זניח מאשר כיום.
תתחדש, אחלה רסיבר (ואני לא אומר את זה רק כידי להיות נחמד
)...
אגב, הW החדשה משתמשת במעבד של הX הקודמת (כמו שיש לי) וזה מעבד מעולה (אני אומר את דעתי, אני עוד לא עופר
) ואני לא חושב שהמעבד בימאהה טוב יותר מהמעבד במסך.. אני לא יודע מה הבעייה אצל כולם אני רק יודע שאצלי רואים את כל הערוצים (אפילו את ערוץ 1!) מעולה ועוד לא ראיתי אף מסך שנותן תוצאה כזאת, אולי זה הממיר שלי או הכבלים או שהכיול שעשיתי יותר מידי טוב
..
אגב, הW החדשה משתמשת במעבד של הX הקודמת (כמו שיש לי) וזה מעבד מעולה (אני אומר את דעתי, אני עוד לא עופר
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אבי, אם התכוונת אלי, גם לי זה לא היה נראה הגיוני במיוחד, אבל אלה העובדות...