הגדרת SUBTITLE WORKSHOP כדי שתתמוך בסרטי MKV
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הבעיה כנראה נגרמת מהשרשור של ffdshow לאחר coreAVC. בצע את הנסיון הבא: החזר את האפשרות לנגן H.264 ב ffdshow ובטל ב CoreAVC את כל אפשרויות הפענוח.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

אם אתה לא רואה את האייקונים אז כנראה שהסרט אינו מקודד ב H.264 אלא בפורמט אחר שביטלת ב codecs של ffdshow.
נתקלתי באותה הבעיה בsubtitle workshop (לא ניגן MKV)
ביטלתי את הקודק של direct vob sub וזה עובד , באשר לכתוביות ניתן להשתמש במה שיש מובנה ב ffdshow
לא היו לי בעיות עם 1080p
ולדעתי גרסת הבטא לא מספקת כרגע כמו הגרסה הישנה והטובה.
ביטלתי את הקודק של direct vob sub וזה עובד , באשר לכתוביות ניתן להשתמש במה שיש מובנה ב ffdshow
לא היו לי בעיות עם 1080p
ולדעתי גרסת הבטא לא מספקת כרגע כמו הגרסה הישנה והטובה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

יש לך עדיין בעיה עם אותם קודקים כי כנראה השארת או התקנת אותם מחדש בדיוק כפי שהיו ב XP.
אולי תפתח איזה MKV אחד עם graphedit כדי שנוכל לדעת מה באמת מעורב אצלך בפענוח ופריסה של קובץ MKV?
אולי תפתח איזה MKV אחד עם graphedit כדי שנוכל לדעת מה באמת מעורב אצלך בפענוח ופריסה של קובץ MKV?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

שמע, אני קורא את ההודעה הראשונה שלך ויכול להיות שלא הבנתי אותך בכלל ואיתך הסליחה.
למה אתה מתכוון בדיוק כשאתה אומר "כאשר אני מנסה לפתוח סרט MKV בSUBTITLE WORKSHOP"?
אתה לא אמור לפתוח את הקובץ ב subtitle workshop. אתה אמור להטעין את קובץ הכתוביות srt החיצוני ו subtitle workshop יטעין את הווידיאו ב MKV כמו כל נגן מבוסס DirectX אחר.
אז בוא נתחיל מההתחלה. מה אתה מנסה לעשות בעצם?
למה אתה מתכוון בדיוק כשאתה אומר "כאשר אני מנסה לפתוח סרט MKV בSUBTITLE WORKSHOP"?
אתה לא אמור לפתוח את הקובץ ב subtitle workshop. אתה אמור להטעין את קובץ הכתוביות srt החיצוני ו subtitle workshop יטעין את הווידיאו ב MKV כמו כל נגן מבוסס DirectX אחר.
אז בוא נתחיל מההתחלה. מה אתה מנסה לעשות בעצם?
אני משתמש בsubtitle workshop כדי לסנכרן כתוביות. לאחר שאני פותח קובץ כתוביות אני רוצה להוסיף את הסרט כדי לבדוק סנכרון. הבעיה היא שאני מקבל הודעת שגיאה לאחר נסיון פתיחת הסרט (לא תומך בmkv).
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
התהליך הנ"ל לא עובד אצלי. הסרט לא ניטען אוטומטית וכמו שהסברתי אני לא מצליח לפתוח את הסרט דרך התוכנה.אתה לא אמור לפתוח את הקובץ ב subtitle workshop. אתה אמור להטעין את קובץ הכתוביות srt החיצוני ו subtitle workshop יטעין את הווידאו ב MKV כמו כל נגן מבוסס DirectX אחר....
אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

איזו הודעת שגיאה אתה מקבל בדיוק?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

כנראה שכן.Subtitle workshop אינו מכיל שום קודקים משלו, הוא משתמש רק בקודקים חיצוניים ומספיק שאחד מהם לא ביצע register כמו שצריך ואתה תקוע.
בוא תבדוק את הנושא לעומק. תריץ בבקשה את matroskadiag.exe שניתן להוריד מכאן: http://www.matroska.org/technical/guide ... index.html
תבדוק טוב את הפלט, בעיקר את השורה המדווחת על fourcc שזה בעצם הקוד של פורמט הווידיאו והאפליקציה שאמור לטפל בה.
לאחר מכן תבדוק את הפלט של .directshow detailed rendering. נניחוש שלי הוא שאתה כבר תתיתקע בשלב הפיצול אבל בוא נראה מה ייצא לך.
בוא תבדוק את הנושא לעומק. תריץ בבקשה את matroskadiag.exe שניתן להוריד מכאן: http://www.matroska.org/technical/guide ... index.html
תבדוק טוב את הפלט, בעיקר את השורה המדווחת על fourcc שזה בעצם הקוד של פורמט הווידיאו והאפליקציה שאמור לטפל בה.
לאחר מכן תבדוק את הפלט של .directshow detailed rendering. נניחוש שלי הוא שאתה כבר תתיתקע בשלב הפיצול אבל בוא נראה מה ייצא לך.