ps3 ו free region
שלום רב,
היום קבלתי ps3 60gb pal אחרי שחברתי הכל התברר שהיא מזון 5 ולא 2 כשדברתי עם המוכר אמר לי שיש לו ps3 40gb זון 2 השאולת שלי
האם כדאי להחליף אותה ב זון 2
האם בכלל יש עדכון או קובץ כדי לשחרר דבר כזה
האמת לא ידעתי שאסתבך בעניין זה כי המוכר לא אמרי לגבי חשיבות של זוון חשבתי בהתחלה שאם ps3 היא מסוג pal אזה זהו
בבקשה דחוף!!!!
היום קבלתי ps3 60gb pal אחרי שחברתי הכל התברר שהיא מזון 5 ולא 2 כשדברתי עם המוכר אמר לי שיש לו ps3 40gb זון 2 השאולת שלי
האם כדאי להחליף אותה ב זון 2
האם בכלל יש עדכון או קובץ כדי לשחרר דבר כזה
האמת לא ידעתי שאסתבך בעניין זה כי המוכר לא אמרי לגבי חשיבות של זוון חשבתי בהתחלה שאם ps3 היא מסוג pal אזה זהו
בבקשה דחוף!!!!
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
לדעתי כדאי להחליף ל-ZONE 2 אם יש כוונה לראות סרטים שניקנו בארץ
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
למיטב ידיעתי אין קובץ כזה
אין משהו שמפצח
תשומת לבך שהדבר פוגע רק בעניין DVD ובלוריי - לגבי משחקים אין לך כל בעייה - ותוכל לעשות הכל - במיוחד שמדובר בדגם ה- 60 GB - בו תוכל להריץ גם PS2
תשומת לבך שהדבר פוגע רק בעניין DVD ובלוריי - לגבי משחקים אין לך כל בעייה - ותוכל לעשות הכל - במיוחד שמדובר בדגם ה- 60 GB - בו תוכל להריץ גם PS2
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אתה בטוח שזון 5? מכשירי ה60 גיגה יצאו ביפן וארה"ב, שהם זון 1 ו2. זון 5 זה רוסיה, מזרח אירופה ו(המדינה היחידה שאולי היה בה PS3 באותה תקופה, וגם זה בספק מאוד רציני) צפון קוריאה.
בכל מקרה, יכול להיות שמדובר פשוט במכשיר יפני? אם כן, הייתי מחליף אותו. ניסיתי להריץ משחקי PS2 אירופאיים ואמריקאיים על מכשיר יפני - שום דבר לא רץ. הוא יריץ רק משחקי PS2 יפניים.
בתמורה ליכולת להריץ משחקים יפניים, אתה מאבד את התמיכה בסרטי בלוריי מקומיים, ואת האופציה לראות דם ב uncharted, ומי יודע, אולי יש צנזורה במשחקים נוספים.
בקיצור - ממש ממש לא שווה את זה, אם מדובר במכשיר יפני.
בכל מקרה, יכול להיות שמדובר פשוט במכשיר יפני? אם כן, הייתי מחליף אותו. ניסיתי להריץ משחקי PS2 אירופאיים ואמריקאיים על מכשיר יפני - שום דבר לא רץ. הוא יריץ רק משחקי PS2 יפניים.
בתמורה ליכולת להריץ משחקים יפניים, אתה מאבד את התמיכה בסרטי בלוריי מקומיים, ואת האופציה לראות דם ב uncharted, ומי יודע, אולי יש צנזורה במשחקים נוספים.
בקיצור - ממש ממש לא שווה את זה, אם מדובר במכשיר יפני.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש לך בעיה אז, תוכל לראות רק ZONE 5 או 0sadnes כתב:קודם כול תודה על התגובות
אבל לצערי הרב הוא כן זון 5 , והכוונות שלי היא לצפות בסרטים מהארץ מתורגם...
אפשר ואפשר
אפשר בהחלט, והפי אס אכן עושה להם אפסקייל.
אבל:
א) צריך שהדי וי דיים יהיו מהאיזור של המכשיר. (1, 2, 5, וכו').
ב) לפי הביקורות באתרים בחו"ל הוא לא "מדהים" באפסקייל בדי וי די, כלומר למרות שהוא נגן בלו ריי יוצא דופן, בשביל די וי די איכותי עדיף נגן אפסקיילר עצמאי.
ג) לדעתי, מאוד מאוד מאוד חבל "לשרוף" שעות כונן של קונסולות על צפייה בסרטים. סרטים זאת שחיקה רצינית של הכונן, וזה על אחת כמה וכמה מציק לי כשזה כונן בלו ריי... אז אני משתמש בפי אס 3 רק במקרי חירום.. (באים אורחים וע"פ חוק מרפי הדי וי די מפסיק לעבוד 10 דקות לפני שהם באים...[מנסיון אישי:-), הבעייה, סביר שמישהו ינחש... בעיות סנכרון HDMI. לאחר המקרה גליתי שצריך סדר הדלקה מאוד מסוים של הציוד].
אבל:
א) צריך שהדי וי דיים יהיו מהאיזור של המכשיר. (1, 2, 5, וכו').
ב) לפי הביקורות באתרים בחו"ל הוא לא "מדהים" באפסקייל בדי וי די, כלומר למרות שהוא נגן בלו ריי יוצא דופן, בשביל די וי די איכותי עדיף נגן אפסקיילר עצמאי.
ג) לדעתי, מאוד מאוד מאוד חבל "לשרוף" שעות כונן של קונסולות על צפייה בסרטים. סרטים זאת שחיקה רצינית של הכונן, וזה על אחת כמה וכמה מציק לי כשזה כונן בלו ריי... אז אני משתמש בפי אס 3 רק במקרי חירום.. (באים אורחים וע"פ חוק מרפי הדי וי די מפסיק לעבוד 10 דקות לפני שהם באים...[מנסיון אישי:-), הבעייה, סביר שמישהו ינחש... בעיות סנכרון HDMI. לאחר המקרה גליתי שצריך סדר הדלקה מאוד מסוים של הציוד].
אני בעל מכשיר זהה (איזור 5) וכל משחקי ה- PS2 PAL (שנתמכים ב-PS3) עובדים מצוין ! ללא שום צנזורה 
אכן הנגן בלו-ריי/DVD נעול לאיזור 5 בלבד. אני אישית לא מוצא בזה חיסרון (כרגע....) כי משחקים של PS3 הם לא נעולי אזור, DVD בארץ כבר אינם נעולים (וגם אם כן ניתן לגבות אותם ללא נעילה). לגביי הבלו-ריי רוב הסרטים כיום אינם נעולים אך זה משתנה ( כנראה בגלל סוף מלחמת הפורמטים HD-DVD/בלו-ריי) וישנם גם לא מעט סרטים נעולים היום.
הכל שאלה של מה השימושים שתרצה לעשות במכשיר ? אם זה רק למשחקים אז זה ממש לא רלוונטי, אם זה בעיקר לצפייה בסרטי בלו-ריי היום (למרות זמינות דלה, ועלות לא סבירה !!) אזי אולי כדי לך להחליף...
השימושים שלי הם 40% משחק 60% צפייה בסרטי HD ע"י STREAMING. הדעה שלי לגביי הבלו-ריי היא שעד שהוא יהפוך להיות מספיק נפוץ (וזול) כבר ימצא הפיתרון לנעילה המיותרת הזו, אם ע"י "פריצה" או ע"י גיבוי ללא נעילה שניתן לעשות כבר היום אך העלויות אינם סבירות הצורב סביר אך המדיות יקרות מאוד....
בכל מקרה תתחדש
אכן הנגן בלו-ריי/DVD נעול לאיזור 5 בלבד. אני אישית לא מוצא בזה חיסרון (כרגע....) כי משחקים של PS3 הם לא נעולי אזור, DVD בארץ כבר אינם נעולים (וגם אם כן ניתן לגבות אותם ללא נעילה). לגביי הבלו-ריי רוב הסרטים כיום אינם נעולים אך זה משתנה ( כנראה בגלל סוף מלחמת הפורמטים HD-DVD/בלו-ריי) וישנם גם לא מעט סרטים נעולים היום.
הכל שאלה של מה השימושים שתרצה לעשות במכשיר ? אם זה רק למשחקים אז זה ממש לא רלוונטי, אם זה בעיקר לצפייה בסרטי בלו-ריי היום (למרות זמינות דלה, ועלות לא סבירה !!) אזי אולי כדי לך להחליף...
השימושים שלי הם 40% משחק 60% צפייה בסרטי HD ע"י STREAMING. הדעה שלי לגביי הבלו-ריי היא שעד שהוא יהפוך להיות מספיק נפוץ (וזול) כבר ימצא הפיתרון לנעילה המיותרת הזו, אם ע"י "פריצה" או ע"י גיבוי ללא נעילה שניתן לעשות כבר היום אך העלויות אינם סבירות הצורב סביר אך המדיות יקרות מאוד....
בכל מקרה תתחדש
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הצנזורה שהזכרתי היא לא במשחקי PS2, אלא דווקא ב PS3. נסה לשחק ב uncharted אצלך, ואחר כך אצל מישהו עם קונסולה אירופאית/אמריקאית. אתה אמור לראות הבדלים.
שיחקתי בדמו של uncharted ולא ראיתי שום סוג של צנזורה...חוץ מזה זו אינה קונסולה "יפנית" אלא כנראה "רוסית"Malcontent כתב:הצנזורה שהזכרתי היא לא במשחקי PS2, אלא דווקא ב PS3. נסה לשחק ב uncharted אצלך, ואחר כך אצל מישהו עם קונסולה אירופאית/אמריקאית. אתה אמור לראות הבדלים....
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
snowgoose,
אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הנתון הזה, מבדיקה שלי קרוב ל 93% מהסרטים שמובאים לארץ ביבוא מסודר, נעולים לאיזור ממנו הם נרכשו.לגביי הבלו-ריי רוב הסרטים כיום אינם נעולים אך זה משתנה ( כנראה בגלל סוף מלחמת הפורמטים HD-DVD/בלו-ריי) וישנם גם לא מעט סרטים נעולים היום....
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
אתה בטוח ש 93% ולא 92.3453%crusader כתב:snowgoose,אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הנתון הזה, מבדיקה שלי קרוב ל 93% מהסרטים שמובאים לארץ ביבוא מסודר, נעולים לאיזור ממנו הם נרכשו.לגביי הבלו-ריי רוב הסרטים כיום אינם נעולים אך זה משתנה ( כנראה בגלל סוף מלחמת הפורמטים HD-DVD/בלו-ריי) וישנם גם לא מעט סרטים נעולים היום.......
ראה גם פוסט של עופר בנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 870#554870
אני נתקלתי בלא מעט סרטים שאינם נעולים (גם לפי דיווחים בפורומים אחרים) אך כמו שאמרתי כיום הסרטים החדשים אכן נעולים. בכל מקרה לי אישית זה לא משנה.....
הפסדת גם את היכולת לשחק במשחקי PS2....sadnes כתב:חברה אני החלפתי את PS3 לאזור 2 וזה מאוד טוב למרות החסרון שיש פחות יו אס פי ואין קורא כרטיסי זיכרון , אבל מבחינת ההארד דיס כבר יש לי הארד דיסק פנוי שאפשר לשדרג אותו
תודה חברה...
האמת זה לא משנה לי את היכולת לשחק ב PS2 כי זו ההתחלה שלי לעולם המשחקים ,snowgoose כתב:הפסדת גם את היכולת לשחק במשחקי PS2....sadnes כתב:חברה אני החלפתי את PS3 לאזור 2 וזה מאוד טוב למרות החסרון שיש פחות יו אס פי ואין קורא כרטיסי זיכרון , אבל מבחינת ההארד דיס כבר יש לי הארד דיסק פנוי שאפשר לשדרג אותו
תודה חברה......
בבקשה תגיד לי שלפחות נתנו לך קצת כסף על ההחלפה הזאת, הדגם של ה-60 ג'יגה הרבה יותר יקר מה-40 ג'יגה לא רק בגלל הנפח אלא גם בגלל התאימות ל-PS2.sadnes כתב:האמת זה לא משנה לי את היכולת לשחק ב PS2 כי זו ההתחלה שלי לעולם המשחקים ,snowgoose כתב:הפסדת גם את היכולת לשחק במשחקי PS2....sadnes כתב:חברה אני החלפתי את PS3 לאזור 2 וזה מאוד טוב למרות החסרון שיש פחות יו אס פי ואין קורא כרטיסי זיכרון , אבל מבחינת ההארד דיס כבר יש לי הארד דיסק פנוי שאפשר לשדרג אותו
תודה חברה.........