ps3 ו free region

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
sadnes פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 95
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,
היום קבלתי ps3 60gb pal אחרי שחברתי הכל התברר שהיא מזון 5 ולא 2 כשדברתי עם המוכר אמר לי שיש לו ps3 40gb זון 2 השאולת שלי
האם כדאי להחליף אותה ב זון 2
האם בכלל יש עדכון או קובץ כדי לשחרר דבר כזה
האמת לא ידעתי שאסתבך בעניין זה כי המוכר לא אמרי לגבי חשיבות של זוון חשבתי בהתחלה שאם ps3 היא מסוג pal אזה זהו
בבקשה דחוף!!!!

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #2 

לדעתי כדאי להחליף ל-ZONE 2 אם יש כוונה לראות סרטים שניקנו בארץ

gizzz
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 740
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

איפה קנית 60 GB ?

שליחה #3 

חשבתי שאין כבר 60 גיגה

sadnes פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

ב גאים סטישין gamestaion

sadnes פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

האם יש קובץ לשחרר דבר כזה או עדכון כלשהו

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

למיטב ידיעתי אין קובץ כזה

שליחה #6 

אין משהו שמפצח
תשומת לבך שהדבר פוגע רק בעניין DVD ובלוריי - לגבי משחקים אין לך כל בעייה - ותוכל לעשות הכל - במיוחד שמדובר בדגם ה- 60 GB - בו תוכל להריץ גם PS2

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #7 

אתה בטוח שזון 5? מכשירי ה60 גיגה יצאו ביפן וארה"ב, שהם זון 1 ו2. זון 5 זה רוסיה, מזרח אירופה ו(המדינה היחידה שאולי היה בה PS3 באותה תקופה, וגם זה בספק מאוד רציני) צפון קוריאה.
בכל מקרה, יכול להיות שמדובר פשוט במכשיר יפני? אם כן, הייתי מחליף אותו. ניסיתי להריץ משחקי PS2 אירופאיים ואמריקאיים על מכשיר יפני - שום דבר לא רץ. הוא יריץ רק משחקי PS2 יפניים.
בתמורה ליכולת להריץ משחקים יפניים, אתה מאבד את התמיכה בסרטי בלוריי מקומיים, ואת האופציה לראות דם ב uncharted, ומי יודע, אולי יש צנזורה במשחקים נוספים.

בקיצור - ממש ממש לא שווה את זה, אם מדובר במכשיר יפני.

sadnes פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

קודם כול תודה על התגובות
אבל לצערי הרב הוא כן זון 5 , והכוונות שלי היא לצפות בסרטים מהארץ מתורגם

michael123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6161
נתן תודות: 164 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #9 

sadnes כתב:קודם כול תודה על התגובות
אבל לצערי הרב הוא כן זון 5 , והכוונות שלי היא לצפות בסרטים מהארץ מתורגם
...
יש לך בעיה אז, תוכל לראות רק ZONE 5 או 0

HaGingi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1675
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 71 פעמים

שליחה #10 

שאלה שלא קשורה למשחקים, אלא לסרטים ו-PS3

יש אפשרות לראות סרטי DVD רגילים ב-PS3 ?
והאם ה-PS3 מסוגל לעשות להם UPSCALE ?
הג'ינג'י
:silly:

Yonster
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אפשר ואפשר

שליחה #11 

אפשר בהחלט, והפי אס אכן עושה להם אפסקייל.

אבל:

א) צריך שהדי וי דיים יהיו מהאיזור של המכשיר. (1, 2, 5, וכו').

ב) לפי הביקורות באתרים בחו"ל הוא לא "מדהים" באפסקייל בדי וי די, כלומר למרות שהוא נגן בלו ריי יוצא דופן, בשביל די וי די איכותי עדיף נגן אפסקיילר עצמאי.

ג) לדעתי, מאוד מאוד מאוד חבל "לשרוף" שעות כונן של קונסולות על צפייה בסרטים. סרטים זאת שחיקה רצינית של הכונן, וזה על אחת כמה וכמה מציק לי כשזה כונן בלו ריי... אז אני משתמש בפי אס 3 רק במקרי חירום.. (באים אורחים וע"פ חוק מרפי הדי וי די מפסיק לעבוד 10 דקות לפני שהם באים...[מנסיון אישי:-), הבעייה, סביר שמישהו ינחש... בעיות סנכרון HDMI. לאחר המקרה גליתי שצריך סדר הדלקה מאוד מסוים של הציוד].

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 713
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #12 

אני בעל מכשיר זהה (איזור 5) וכל משחקי ה- PS2 PAL (שנתמכים ב-PS3) עובדים מצוין ! ללא שום צנזורה 8O
אכן הנגן בלו-ריי/DVD נעול לאיזור 5 בלבד. אני אישית לא מוצא בזה חיסרון (כרגע....) כי משחקים של PS3 הם לא נעולי אזור, DVD בארץ כבר אינם נעולים (וגם אם כן ניתן לגבות אותם ללא נעילה). לגביי הבלו-ריי רוב הסרטים כיום אינם נעולים אך זה משתנה ( כנראה בגלל סוף מלחמת הפורמטים HD-DVD/בלו-ריי) וישנם גם לא מעט סרטים נעולים היום.

הכל שאלה של מה השימושים שתרצה לעשות במכשיר ? אם זה רק למשחקים אז זה ממש לא רלוונטי, אם זה בעיקר לצפייה בסרטי בלו-ריי היום (למרות זמינות דלה, ועלות לא סבירה !!) אזי אולי כדי לך להחליף...

השימושים שלי הם 40% משחק 60% צפייה בסרטי HD ע"י STREAMING. הדעה שלי לגביי הבלו-ריי היא שעד שהוא יהפוך להיות מספיק נפוץ (וזול) כבר ימצא הפיתרון לנעילה המיותרת הזו, אם ע"י "פריצה" או ע"י גיבוי ללא נעילה שניתן לעשות כבר היום אך העלויות אינם סבירות הצורב סביר אך המדיות יקרות מאוד....

בכל מקרה תתחדש (Y)

Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #13 

הצנזורה שהזכרתי היא לא במשחקי PS2, אלא דווקא ב PS3. נסה לשחק ב uncharted אצלך, ואחר כך אצל מישהו עם קונסולה אירופאית/אמריקאית. אתה אמור לראות הבדלים.

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #14 

Malcontent כתב:הצנזורה שהזכרתי היא לא במשחקי PS2, אלא דווקא ב PS3. נסה לשחק ב uncharted אצלך, ואחר כך אצל מישהו עם קונסולה אירופאית/אמריקאית. אתה אמור לראות הבדלים.
...
שיחקתי בדמו של uncharted ולא ראיתי שום סוג של צנזורה...חוץ מזה זו אינה קונסולה "יפנית" אלא כנראה "רוסית"

crusader
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #15 

snowgoose,
לגביי הבלו-ריי רוב הסרטים כיום אינם נעולים אך זה משתנה ( כנראה בגלל סוף מלחמת הפורמטים HD-DVD/בלו-ריי) וישנם גם לא מעט סרטים נעולים היום.
...
אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הנתון הזה, מבדיקה שלי קרוב ל 93% מהסרטים שמובאים לארץ ביבוא מסודר, נעולים לאיזור ממנו הם נרכשו.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

crusader כתב:snowgoose,
לגביי הבלו-ריי רוב הסרטים כיום אינם נעולים אך זה משתנה ( כנראה בגלל סוף מלחמת הפורמטים HD-DVD/בלו-ריי) וישנם גם לא מעט סרטים נעולים היום.
...
אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הנתון הזה, מבדיקה שלי קרוב ל 93% מהסרטים שמובאים לארץ ביבוא מסודר, נעולים לאיזור ממנו הם נרכשו.
...
אתה בטוח ש 93% ולא 92.3453% 8O
ראה גם פוסט של עופר בנושא:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 870#554870
אני נתקלתי בלא מעט סרטים שאינם נעולים (גם לפי דיווחים בפורומים אחרים) אך כמו שאמרתי כיום הסרטים החדשים אכן נעולים. בכל מקרה לי אישית זה לא משנה.....

sadnes פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

חברה אני החלפתי את PS3 לאזור 2 וזה מאוד טוב למרות החסרון שיש פחות יו אס פי ואין קורא כרטיסי זיכרון , אבל מבחינת ההארד דיס כבר יש לי הארד דיסק פנוי שאפשר לשדרג אותו
תודה חברה

snowgoose
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

sadnes כתב:חברה אני החלפתי את PS3 לאזור 2 וזה מאוד טוב למרות החסרון שיש פחות יו אס פי ואין קורא כרטיסי זיכרון , אבל מבחינת ההארד דיס כבר יש לי הארד דיסק פנוי שאפשר לשדרג אותו
תודה חברה
...
הפסדת גם את היכולת לשחק במשחקי PS2....

sadnes פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #19 

snowgoose כתב:
sadnes כתב:חברה אני החלפתי את PS3 לאזור 2 וזה מאוד טוב למרות החסרון שיש פחות יו אס פי ואין קורא כרטיסי זיכרון , אבל מבחינת ההארד דיס כבר יש לי הארד דיסק פנוי שאפשר לשדרג אותו
תודה חברה
...
...
האמת זה לא משנה לי את היכולת לשחק ב PS2 כי זו ההתחלה שלי לעולם המשחקים ,

nadav-g
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #20 

sadnes כתב:
snowgoose כתב:
תודה חברה
...
...
האמת זה לא משנה לי את היכולת לשחק ב PS2 כי זו ההתחלה שלי לעולם המשחקים ,
...
בבקשה תגיד לי שלפחות נתנו לך קצת כסף על ההחלפה הזאת, הדגם של ה-60 ג'יגה הרבה יותר יקר מה-40 ג'יגה לא רק בגלל הנפח אלא גם בגלל התאימות ל-PS2.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”