34 אינץ - CRT
שלום לכולם
אני מתלבט לגבי קנייה של טלוויזיה חדשה 34 אינץ'
ראיתי כמה טלוויזיות בשקם אלקטריק ומצאו חן בעיני הגרונדינג, פיליפס וסוני.
הגרונדינג זולה יחסית 3500 ש"ח בזאפ. הפיליפס יותר יקרה אבל הבנתי ששקם אלקטריק נוטים להקרין את הפיליפס אצלהם באיכות טובה יותר מטלוויזיות אחרות בגלל שיקולי יבואן וכו'
הסוני כמובן מצויינת אבל יקרה מהגרונדינג ב800 ש"ח.
השאלה היא האם יש סיבה להשקיע יותר בסוני אן מבחינת איכות תמונה לא ראיתי הבדלים מהותיים.
מעבר לכך הגרונדינג נותנת כניסות של SCART ו SVIDEO שזה בדיוק מה שאני צריך (ממיר + מחשב) ואילו הסוני נותנת קומפוננט במקום SVIDEO שזה בעייתי כי אני זקוק לכבל מאד ארוך (10 מטר)וקומפוננט יעלה הרבה יותר מ SV ומעבר לכך לא ברור לי אם היא נותנת אופציה ל SCART.
שתיהן נותנות קומפוזיט אבל אני מעדיף להימנע מהחיבורים הללו.
אני מתלבט לגבי קנייה של טלוויזיה חדשה 34 אינץ'
ראיתי כמה טלוויזיות בשקם אלקטריק ומצאו חן בעיני הגרונדינג, פיליפס וסוני.
הגרונדינג זולה יחסית 3500 ש"ח בזאפ. הפיליפס יותר יקרה אבל הבנתי ששקם אלקטריק נוטים להקרין את הפיליפס אצלהם באיכות טובה יותר מטלוויזיות אחרות בגלל שיקולי יבואן וכו'
הסוני כמובן מצויינת אבל יקרה מהגרונדינג ב800 ש"ח.
השאלה היא האם יש סיבה להשקיע יותר בסוני אן מבחינת איכות תמונה לא ראיתי הבדלים מהותיים.
מעבר לכך הגרונדינג נותנת כניסות של SCART ו SVIDEO שזה בדיוק מה שאני צריך (ממיר + מחשב) ואילו הסוני נותנת קומפוננט במקום SVIDEO שזה בעייתי כי אני זקוק לכבל מאד ארוך (10 מטר)וקומפוננט יעלה הרבה יותר מ SV ומעבר לכך לא ברור לי אם היא נותנת אופציה ל SCART.
שתיהן נותנות קומפוזיט אבל אני מעדיף להימנע מהחיבורים הללו.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
להבנתי הגרונדיג היא מוצר מדבקה
גם אם סוני יקרה ממנה ב 800 ש"ח הייתי מותח את תקציבי. מאמין שגם פיליפס מצוינת. קניתי 29" של פיליפס על סמך המלצות, כשתגיע אוכל לחוות יותר דעה.
בכל מקרה, יש מומחים גדולים ממני בפורום לאמצעי תצוגה, הבעיה , מניסיון, שהם עסוקים בפלזמות, LCDים ומקרנים, אז אני מנסה לעזור כמיטב יכולתי
בכל מקרה, יש מומחים גדולים ממני בפורום לאמצעי תצוגה, הבעיה , מניסיון, שהם עסוקים בפלזמות, LCDים ומקרנים, אז אני מנסה לעזור כמיטב יכולתי
נערך לאחרונה על ידי boazj ב 30/10/2005 17:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
המסך ה-CRT האחרון שלי היה גרונדיג 34".
הוא היה נחמד, אבל ה-CONVERGENCE הלך לאחר כמה שנים. הוא כיום משמש כמסך בסלון הורי...
הוא היה נחמד, אבל ה-CONVERGENCE הלך לאחר כמה שנים. הוא כיום משמש כמסך בסלון הורי...