רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
תודה חברה
סוף סוף יש אנשים שבוחרים וורפידל כולם צוחקים אלי שיש לי וורפידל
אני שמח לשמוע ששיש משהו בפורום שאוהב את הרמקול הזה
תגדיו מה דעתכם על הb&w 865 אני יוכל להיות שנאי מביא אותם במקום הקליפש שנרפו לי
מה אתם אומרים על הרמקול העם באמת היא סדרה חדשה כמו שהמכור אומר או דגם חדש הוא שגם עכשו הוא עובד אלי והוא אמר לי שהרמקול הזה בהררבה יותר טוב מהפוקל היתי שמח מאוד לשמוע מה אתם חושבים על הזה
תודה רבה
eliran-m כתב:תודה חברה
סוף סוף יש אנשים שבוחרים וורפידל כולם צוחקים אלי שיש לי וורפידל
אני שמח לשמוע ששיש משהו בפורום שאוהב את הרמקול הזה
תגדיו מה דעתכם על הb&w 865 אני יוכל להיות שנאי מביא אותם במקום הקליפש שנרפו לי
מה אתם אומרים על הרמקול העם באמת היא סדרה חדשה כמו שהמכור אומר או דגם חדש הוא שגם עכשו הוא עובד אלי והוא אמר לי שהרמקול הזה בהררבה יותר טוב מהפוקל היתי שמח מאוד לשמוע מה אתם חושבים על הזה
תודה רבה
...
איזה דגם של וורפידייל יש לך ?
יש להם גם כמה דגמים פחות טובים. הEVO מעולים למחירם.
לטעמי לפחות.
לדעתי מבין האפשרויות שציינת הפוקאל משתלב טוב עם הנאד, יש לי את אותו מגבר רק עם רמקול מהסדרה הגבוהה יותר - 806V.
בכל מקרה אל תסמוך על המלצות, בטח לא של המוכרים. רמקול צריך לבחור לפי שמיעה.
talh כתב:לדעתי מבין האפשרויות שציינת הפוקאל משתלב טוב עם הנאד, יש לי את אותו מגבר רק עם רמקול מהסדרה הגבוהה יותר - 806V.
בכל מקרה אל תסמוך על המלצות, בטח לא של המוכרים. רמקול צריך לבחור לפי שמיעה.
השילוב רק נראה מוצלח. הסיבה היא שאתה תוציא הרבה כסף על:
מגבר בינוני ומטה אשר מסרס רמקולים ולא מאזן אותם. הפוקאל ידוע ומוכר בבהירות עצומה. המגבר רק מסרס אותו אז הוא נשמע "מאוזן" אבל ההפך הוא הנכון.
אורי_ו כתב:השילוב רק נראה מוצלח. הסיבה היא שאתה תוציא הרבה כסף על:
מגבר בינוני ומטה אשר מסרס רמקולים ולא מאזן אותם. הפוקאל ידוע ומוכר בבהירות עצומה. המגבר רק מסרס אותו אז הוא נשמע "מאוזן" אבל ההפך הוא הנכון.
...
האם שמעת את הרמקול שדיברתי עליו? (הדגם הספציפי, לא מסדרה נמוכה יתר או ישנה יותר). האם שמעת אותו עם נאד וגם עם מגבר אחר שנתן תוצאה טובה יותר?
בכל מקרה בהודעה מוקדמת יותר הבחור כבר כתב שהוא קנה את הנאד. עכשיו הוא מחפש לו רמקולים.