שלום חברים,
הייתי שמח לשמוע את עצתכם לגבי קניית מגבר ורמקולים לסלון.
אני לא פריק של סאונד והתקציב גם לא מאד גבוה (3000 ש"ח גג) לכן חשוב לי למצוא משהו שיתן את התמורה הטובה ביותר עבור הכסף בלי להתפשר יותר מדי על האיכות - אם זה אפשרי...
המערכת מיועדת גם למוסיקה וגם לסרטים, ואני מחפש מערכת שתשרוד הרבה שנים כיוון שאיני מתכוון להחליף או לשדרג בעתיד הקרוב רחוק.
כרגע יש ברשותי טלוויזיה רגילה של JVC, לא משהו מיוחד בעלת חיבור קומפוננט.
חוצמזה אמורים להתחבר אליו גם מכשיר DVD של פיוניר, מחשב, ממיר של YES, אולי וידאו וכנראה גם פטיפון (עם pre-amp)
הסלון באורך 5 מטר על 3.5 מטר בערך. (מצב שתי תמונות הדמיה)
שמעתי מגבר Yamaha HTR 6030 ב-1700 ש"ח, יחד עם רמקולים של marantz וגם עם רמקולים של Strom (לא שמעתי על החברה הזו מעולם) ודי אהבתי אותו עם הmarantz למרות שהיו יותר יקרים.
האם הוא מגבר טוב ומספק?
האם תוכלו להמליץ על מגבר ברמה דומה או יותר במחיר זהה?
האם אפשר להסתפק גם ברמקולים של storm? האם זו חברה ידועה?
האם עדיף רמקולים רצפתיים או רמקולים לוויניים?
האם המוכר צדק כשאמר שבמידה ולוקחים רמקולים רצפתיים גדולים אין צורך ב-subwoffer נפרד?
מה הכוונה כאשר אומרים שהמגבר תומך ב-HDMI Component? הרי אין לו חיבור HDMI..
מה זה אומר שהמגבר אינו תומך ב-THX, עד כמה זה קריטי?
הרבה שאלות, אני יודע אבל אני באמת לא כ"כ מבין בתחום, לכן אני זקוק לעזרתכם.
תודה מראש
עזרה בקניית מגבר+רמקולים
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
סחטיין על ההדמיה!
ולעניין: אני חושב שכדאי לך לשקול רסיבר פשוט יותר (רמת כניסה של ימהה או דנון ~1000 ש"ח)
והשאר לרמקולים, אפשר באלפיים ש"ח למצוא סטים לא רעים. STORM זו חברת מדבקה ואני אישית לא הייתי מסוגל לשמוע אותם (הקדמה של 10 שניות הספיקה לי לבקש מהמוכר לכבות מהר)
שקול ברצינות רכישה של יד שנייה, התמורה לכסף תהיה גדולה יותר
ולעניין: אני חושב שכדאי לך לשקול רסיבר פשוט יותר (רמת כניסה של ימהה או דנון ~1000 ש"ח)
והשאר לרמקולים, אפשר באלפיים ש"ח למצוא סטים לא רעים. STORM זו חברת מדבקה ואני אישית לא הייתי מסוגל לשמוע אותם (הקדמה של 10 שניות הספיקה לי לבקש מהמוכר לכבות מהר)
שקול ברצינות רכישה של יד שנייה, התמורה לכסף תהיה גדולה יותר