שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי טלויזיה מהדגם הנ"ל, וכאשר חיברתי את מכשיר הdvd שלי התאכזבתי לגלות שהתמונה היא לא יותר מסבירה (חיבור קומפוננט).
ייתכן ואיכות הכבל משפיעה על התמונה באופן מורגש? (הכבל נקנה בהום סנטר של חברת itec).
בנוסף, האם חיבור ממיר יס באמצעות סקארט לsvideo ישפר את התמונה בהרבה לעומת חיבור קומפוזיט?
בתודה,
אביב.
חיבור dvd להיטאצ'י 32a01
לדעתי הכבל הוא לא הבעיה, שידורי DVD הם כבר חדשות של אתמול, משודרים ברזולוציה נמוכה מזו של המסך ולכן מתקבלת תמונה כזו.תנסה אולי להפעיל פרוגרסיב סקאן, ייתכן וזה ישפר את התמונה.Lost227 כתב:שלום לכולם,
לאחרונה רכשתי טלויזיה מהדגם הנ"ל, וכאשר חיברתי את מכשיר הdvd שלי התאכזבתי לגלות שהתמונה היא לא יותר מסבירה (חיבור קומפוננט).
ייתכן ואיכות הכבל משפיעה על התמונה באופן מורגש? (הכבל נקנה בהום סנטר של חברת itec).
בנוסף, האם חיבור ממיר יס באמצעות סקארט לsvideo ישפר את התמונה בהרבה לעומת חיבור קומפוזיט?
בתודה,
אביב....
לגבי חיבור סקארט לSVIDEO זה אמור לשפר את התמונה, שוב אותה הבעיה של איכות שידור ירודה על מסך עם רזולוציה גבוהה לכן אל תצפה לHD אבל בהחלט לשיפור.
תודה על התגובה :)
אבל עדיין אני בבעיה עם שידורי הDVD - ההסבר היה מתקבל אם בכל הטלויזיות בעלות רזולוציה גבוהה היתה מתקבלת תמונה באיכות כה ירודה, אבל מוזר שבמכשיר שאמור להיות איכותי מתקבלת תמונה ירודה בהרבה מזו המתקבלת במסך MAG בגודל זהה (מבחינת מריחת התמונה, חדות, צבעים - הכל) - אפילו כשהוא מחובר בחיבור קומפוזיט.
אני מפספס פה משהו בחיבור הDVD - כי במחשב חדות התמונה היא מעל ומעבר - לפחות זה
אני מפספס פה משהו בחיבור הDVD - כי במחשב חדות התמונה היא מעל ומעבר - לפחות זה