למישהו יש נסיון עם מארזי סילברסטון LC16 / LC17 /LC20?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
amirn פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1067
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #1 

אני מתחיל לתכנן את ה HTPC הבא... וההתחלה היא מארז.
אני רוצה מארז שיכיל בורד ATX שיהיה מקום לכרטיס מסך יחסית ארוך (ישמש גם למשחקים) ושלא יהיה עמוק מדי (43 ס"מ מקס)

LC17 ו LC20 עונים על הדרישות, וכך גם LC16 אם אני לא אתקין DVD (שלא ממש נחוץ ל HTPC לדעתי חוץ מאשר התקנת WINDOWS...)

אשמח לשמוע דיעות ונסיון עם המארזים הנ"ל, איכות, שקט, חום, נוחות הרכבה וכו'

מה שלא החלטתי זה האם צריך/כדאי את ה VFD.. נראה מגניב ונחמד, ובטוח שאני אשחק איתו בימים הראשונים, אבל יש לי הרגשה שאחרי שבוע אני אכבה אותו כי האור רק יפריע לצפות בסרטים... דעתכם? (או האם 400 ש"ח שווים את האפשרות להדליק את המחשב ע"י שלט...)

תודה

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #2 

יש לי את ה , LC16-BM שהוא המודל השחור של ה LC16. הוא מארז שמשתלב יפה מאוד עם יתר הרכיבים שלי בארונית, לא נראה בכלל כמחשב ושקט מאוד.

ועכשיו למה שלא מספרים לך בפרסומת.
1. העינית IMON שווה כמו כוסות רוח למת. השלט מעצבן והתוכנה עוד יותר, שלא לדבר על כך שהיא גם לא הכי יציבה. לדעתי חובה להוסיף למחשב IR Blaster של מיקרוסופט.

2. למרות הגודל של המארז יש הרבה פחות מקום בפנים ממה שאתה חושב. המיקום של ה DVD גם בדיוק מאחרי החריץ של כרטיס המסך כך ששילוב של כונן ארוך וכרטיס גדול פשוט לא יכנס למארז. גם הכפתור לפתיחת מגש ה DVD לא תמיד ממקום מול הכפתור האמיתי של הכונן כך שאצלי ה DVD נפתי עם השלט בלבד.

3. צריך לפרק לא מעט חלקים בתוך המארז כדי לחבר את כל הרכיבים. בוא נגיד שאין סיכוי שאפשר לוותר על מברג. המארז הזה ממש זקוק ל Motherboard Tray נורמאלי.

4. ה VFD מעצבן ת#ת. השימוש היעיל היחיד שיש לו זה להציג גראף כמו Equalizer אבל אז התוכנה של IMON דואגת לדפוק לי את האודיו בשיר הבא (יכול להיות שב Vista זה נפתר)

5. צריך לקנות ספק כוח בנפרד.

האם הייתי בוחר להתקין מחשב HTPC חדש עם אותו המארז? בוודאי שכן. כל הבעיות שמיניתי הן טריוויאליות מבחינתי כי בסופו של דבר קיבלתי בדיוק את מה שרציתי: מכשיר שלא נראה כמו מחשב, אסטטי ולא צעקני, שקט וקריר - למרות 4 דיסקי SATA שרצים בפנים כל הזמן.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

amirn פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אוקי, אז יש לא אחד ל VFD... (דוקא חשבתי ש IMON הוא דגם מומלץ)
LC16 הוא בעייתי בגלל ה CAGE של ה DVD. אני רוצה משהו כמו HD3870 שהוא די ארוך.
מברג, לא נורא בכלל למרות ש TOOL-LESS תמיד עדיף.
ספק כוח נפרד, גם לא בעייה (חוץ מהמחיר הנוסף), אני אבחר ספק מודולרי שקט.
וכנראה אחליף את המאוררים למשהו שקט יותר (NEXUS למשל)

ד"א, הוספת מאורר קידמי לכוננים? אם לא, לאיזו טמפ' הם מגיעים?

תודה.

אשמח לעוד דעות.

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

יש לי את ה- lc17.
בהתחלה הרעש שהוא הפיק מאוד הפריע לי, לכן החלפתי את שני מאווררי הסטוק לכאלה שקטים של nuctua.
הרעידות של ההאר-דיסק בכלובגם הפריעו לי , אז הוצאתי את שני הכלובים ועשיתי משהו דומה למה שמוצג כאן -
http://www.silentpcreview.com/forums/vi ... light=lc17
רק שאני לא הוספתי את הקרטון מלמעלה שממש יצר תעלה נפרדת.
היום יש לי במארז שני כוננים קשיחים עם מאוורר 120 מ"מ שקט שמושך את האויר מהאזור שלהם וזורק אותו לכיוון של כרטיס המסך.
כעת המחשב חרישי לגמרי וקריר. אני מפחד מהיום שבו אצטרך כונן קשיח נוסף כי זה יכריח החזרה של הכלובים ולחשוב על פיתרון איך להשתיק אותם.

amirn פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

אם יש לך מקום בכלוב של ה 5.25, תנסה את: http://www.nexustek.nl/doubletwin_hdd_v ... _black.htm
או http://www.nexustek.nl/disktwin_hdd_vib ... _black.htm

לא לגמרי הבנתי למה אתה מושך אויר חם מהכוננים לכיוון כרטיס המסך. לא עדיף למשוך אויר קר מבחוץ לכיוון הכוננים?

creed
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 955
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #6 

בהתחלה באמת שמתי כונן אחד ב - 5.25, אבל אין שם אוורור והא הגיע לטמפ' גבוהות.
איך ששני הכוננים מסודרים כרגע, אין מקום להניח את המאוורר כך שיכניס אויר קר מבחוץ. גם בקישור שנתתי אתה יכול לראות שהמאוורר לא מונח בדופן של המארז, אלא במרכזו. בכל מקרה, אחרי טיפה ניסוי וטעיה ראיתי שהטמפ' של הכוננים יורדת משמעותית בקונפיגורציה הנוכחית. כרטיס המסך מקורר פאסיבית והטמפ' שלו היא בין 60 - 75 מע"צ, תלוי באיזה מאמץ הוא נמצא, ואני חושב שהזרמת האויר במקביל לצלעות הקירור שלו עושה לו רק טוב.

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #7 

לי יש את ה LC-14 בלי ה iMON ואני מאוד מרוצה.
יש לי כרטיס מסך די ארוך, ה 8500GT של Gigabyte עם הקירור הפסיבי והוא נכנס בלי בעיות.
פתחים לכונני DVD נמצאים בצד ולכן לא מפריעים לאף רכיב במערכת.
יש מקום ל 4 דיסקים קשיחים.
המארז די מאוורר.
בהתחלה המאווררים הקטנים שמאחורה הרעישו יותר מידי אז קניתי מעין מחבר עם נגד שמאט את מהירות הסיבוב שלהם ועכשיו הם הרבה יותר שקטים. השקט עדיין לא מוחלט אבל כשצופים בטלוויזיה לא שומעים שום רעש. אפשר לשמוע אותם רק כשהחדר שקט לחלוטין.

אורן.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

madror
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2458
נתן תודות: 355 פעמים
קיבל תודות: 103 פעמים

שליחה #8 

למה דווקא המארזים הללו ??

מדובר במארזים , מדגמים "מיושנים" יחסית , של סילברסטון שבוודאי יתקשו להחיל את כרטיסי המסך המפלצתיים שקמו להם מאז.
המשמעות היא ש אם תרצה לקבל קצת יותר (משחקים) מה HTPC שלך תהיה בבעיה.

אני אישית הייתי הולך על הדגמים של ANTEC שגבוהים ועמוקים יותר, מה שמאפשר יכולת תמרון בהתקנת המחשב בצורה טובה קלה ולבסוף מאווררת יותר.

ניתן ללכת על סידרת ה FUSION אם הפרוטה מצוייה בידך (סדר גודל של 1000 + , כולל ספק) או על NSK2480 שזול ופשוט יותר.

לשיקולך ,

נ.ב

ציפור קטנה לחשה לי שבדרך אי שם ביים בין טוויאן לתל אביב ה TT מסדרת ה DH החדשה , ששוה בדיקה.

http://www.thermaltakeusa.com/product/C ... 001bns.asp

amirn פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

הם לא הרבה יותר "מיושנים" מאלו של אנטק.
לפי מיטב הבנתי, LC17/20 יותר גדולים ומרווחים מאנטק FUSION. וניתן להכניס בהם כל כרטיס מסך (אם מוציאים את אחד הכלובים של הכוננים) - בעוד האנטק מוגבל במקום בגלל החלוקה הפנימית שלו.
הסיבה שלי ללכת על המארזים הללו ולא על אנטק היא בדיוק ההפך ממה שכתבת, אנטק מגביל אותך ללוח MATX ולכרטיס מסך קצר (ולא DUAL SLOT כי אז אתה נשאר עם סלוט פנוי אחד)
הקירור של ה LC17 לפחות בתאוריה הוא לא פחות טוב, 2 מאוורים מאחור, 2 מקדימה ואחד בצד. (לפי מיטב זכרוני, אנטק ניתן רק 2 בצד)
אני בונה מחשב HTPC + משחקים, ומוגבל במקום (עומק) 43 ס"מ מקס.

amirn פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

ראיתי שיצא מחליף ל LC20 GD01M
http://www.silverstonetek.com/products/ ... x&area=usa

מישהו מכיר?
הבנתי שהוא מגיע עם ה LCD כמו של ANTEC FUSION 430 BLACK - שהוא מטריצה 96X16 שאמור להציג כל שפה.
למישהו יש נסיון עם ה LCD הזה? האם הוא עדיף על ה VFD? (שניהם של IMON)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”