C3500PG - כן במלאי
משיחה שערכתי היום עם דורון מניופאן הובהרו לי העובדות הבאות:
1) הPG אכן מיוצר באירופה (אנגליה).
2) לדגם זה יש מעבדי תמונה מתקדמים יותר מהדגם C3500 הרגיל.
3) הפצת דגם זה מיועדת בלעדית לרשת "הוליווד".
4) כרגע אין מלאי ואין צפי להגעת מכשירים חדשים.
הוא אמר לי שאקבל הודעה לכשיגיעו הדגמים הללו במשלוח חדש.
קבלו תיקון מאיריס בניופאן: יש במלאי.
1) הPG אכן מיוצר באירופה (אנגליה).
2) לדגם זה יש מעבדי תמונה מתקדמים יותר מהדגם C3500 הרגיל.
3) הפצת דגם זה מיועדת בלעדית לרשת "הוליווד".
4) כרגע אין מלאי ואין צפי להגעת מכשירים חדשים.
הוא אמר לי שאקבל הודעה לכשיגיעו הדגמים הללו במשלוח חדש.
קבלו תיקון מאיריס בניופאן: יש במלאי.
נערך לאחרונה על ידי WellSee ב 28/04/2008 15:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
בשיחה שלי עם דורון סיפרתי לו על מה שראיתי בשקם אלקטריק כי זה היה חד-משמעי.ironman כתב:כל הכבוד .
![]()
אני רואה שהתחלת להיות רציני![]()
והתחלת לחפור כמו שצריך לפני שהסקת מסקנות בשרשור דאז....
הוא לא הכיר את התופעה אבל בהחלט ציין שה-PG שונה.
דרך אגב מנגנון הDCDI של פארוג'ה אמור לבצע deinterlacing מיטבי.
יכול להיות שמה שראיתי נובע ממנגנון של מעבד אחר שלא כל כך מצליח. התופעה מאד מתאימה לשיבוש של שדות זוגיים ואי זוגיים.
ה-42 לא מראה NR ב-HDMI אלא 1280X768 ייתכן וניתן למתוח את ב-POWERSTRIP לא ניסיתי, ב-VGA יש NR מלא.
רזולוציית מסך לישומי מחשב: XGA: 1024X768 ,WXGA: 1280X768, 1360X768, SXGA(compressed): 1280X1024 800X600:VGA: 640X480 , SVGA
רזולוציית מסך לישומי מחשב: XGA: 1024X768 ,WXGA: 1280X768, 1360X768, SXGA(compressed): 1280X1024 800X600:VGA: 640X480 , SVGA
תודה על התשובה IRONMAN,
יש מצב שאתה מסיר מה זה ה-POWERSTRIP וכיצד זה יכול לעזור? פשוט נתקעתי עם 42LB9R שלא מציגה NR כמו שצריך (צבעים מתים) ואני כנראה אצטרך להחזירה לחנות ולשוב ולחפש LCD 42 בסביבות 7K שתציג NativeRate בצורה נורמלית דרך DVI-HDMI,
תודה,
עדי.
נ.ב מאיפה השגת את מפרט הרזולוציות שהמסך מציג?
יש מצב שאתה מסיר מה זה ה-POWERSTRIP וכיצד זה יכול לעזור? פשוט נתקעתי עם 42LB9R שלא מציגה NR כמו שצריך (צבעים מתים) ואני כנראה אצטרך להחזירה לחנות ולשוב ולחפש LCD 42 בסביבות 7K שתציג NativeRate בצורה נורמלית דרך DVI-HDMI,
תודה,
עדי.
נ.ב מאיפה השגת את מפרט הרזולוציות שהמסך מציג?
מפרט של רשמי ניופאן
POWERSTRIP היא תוכנה שמאפשרת לך "למתוח" את התמונה לרזולוציה הטבעית של המסך.
נסה להעזר במדריך הנ"ל
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... amp;lid=84
POWERSTRIP היא תוכנה שמאפשרת לך "למתוח" את התמונה לרזולוציה הטבעית של המסך.
נסה להעזר במדריך הנ"ל
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... amp;lid=84
יש לי את ה 42C3500PG אני מאוד מאוד מרוצה רק מפריע לי איכות השידור של ערוץ 1 הישראלי המזעזעה במיוחד..
ערוצי הסרטים של YES ואפילו ערוץ 10 הישראלי ניראים מצויין ומוזר האיכות עולה בערוץ 2 בזמן הפירסומות.. וגם ה עווצמה של הקול..
ערוצי הסרטים של YES ואפילו ערוץ 10 הישראלי ניראים מצויין ומוזר האיכות עולה בערוץ 2 בזמן הפירסומות.. וגם ה עווצמה של הקול..
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
איכות התמונה תלויה בעיקר בשידור...
לגבי הסאונד, ישנה פונקציה שנקראת STABLE SOUND שמשווה את הסאונד בין כל הערוצים תחת SETUP גש לאייקון של התו ועם החיצים עד שתגיע לפונקציה, קח את החץ ימינה (ווליום ) והעבר ל ON .
לגבי הסאונד, ישנה פונקציה שנקראת STABLE SOUND שמשווה את הסאונד בין כל הערוצים תחת SETUP גש לאייקון של התו ועם החיצים עד שתגיע לפונקציה, קח את החץ ימינה (ווליום ) והעבר ל ON .
כל מערכת סטראו הינה התפשרות מול הדבר האמיתי