חיבור מקרן לממיר
שלום רב
יש ברשותי מקרן קדמי של פנסוניק (AE700), הוא מחובר כרגע באמצעות קומפוננט ל-DVD, אני מעוניין לחבר אותו בנוסף גם לממיר (יס מקס) באמצעות יציאת הסקארט שבממיר (אם יש יציאה יותר טובה אשמח לשמוע), איך אני עושה זאת, כלומר שגם ה-DVD וגם הממיר יהיו מחוברים במקביל למקרן?
תודה.
יש ברשותי מקרן קדמי של פנסוניק (AE700), הוא מחובר כרגע באמצעות קומפוננט ל-DVD, אני מעוניין לחבר אותו בנוסף גם לממיר (יס מקס) באמצעות יציאת הסקארט שבממיר (אם יש יציאה יותר טובה אשמח לשמוע), איך אני עושה זאת, כלומר שגם ה-DVD וגם הממיר יהיו מחוברים במקביל למקרן?
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כשאתה מתכוון למיתוג, האם הכוונה לחיבור הממיר וה-DVD לרסיבר ו
להוציא למקרן מהרסיבר באמצעות הקומפוננט?
דרך אגב, הרסיבר הוא דנון 3802.
תודה.
דרך אגב, הרסיבר הוא דנון 3802.
תודה.
נראה לי שהאופציה היחידה היא באמצעות מיתוג דרך הרסיבר,
העניין הוא שנראה שלא ברור לי בדיוק כיצד לעשות זאת.
אני לא חושב שיש כניסת סקארט ברסיבר (בשביל הממיר).
תודה.
אני לא חושב שיש כניסת סקארט ברסיבר (בשביל הממיר).
תודה.
בשביל מה צריך טרנסקודר ?
אם הוא מחבר את הממיר לרסיבר ואת הרסיבר למקרן עם קומפוננט - זה לא טוב ??
אני מתכוון לחבר את המקרן שלי עם HDMI לדנון 1508. ואת ה LCD שלי עם קומפוננט לרסיבר (מהרסיבר אל שניהם).
אליו לחבר : DVD עם HMDI, יס מקס עם סקארט מהממיר עם צד שני קומםוזיט לרסיבר (האדום צהוב לבן)
ולחבר לרסיבר WII עם קומפוננט.
האם זה בסדר ? זה טוב ?
אני מתכוון לחבר את המקרן שלי עם HDMI לדנון 1508. ואת ה LCD שלי עם קומפוננט לרסיבר (מהרסיבר אל שניהם).
אליו לחבר : DVD עם HMDI, יס מקס עם סקארט מהממיר עם צד שני קומםוזיט לרסיבר (האדום צהוב לבן)
האם זה בסדר ? זה טוב ?
שאלה לגבי חיבור מקרן
אשמח לקבל תשובה לזה כי אני אמור לרכוש מגבר של דנון 1508 ומשום מה
אני מבין שלחבר הכל זה לא מובן מאליו.
תודה מראש
אני מבין שלחבר הכל זה לא מובן מאליו.
תודה מראש
eitanrn כתב:בשביל מה צריך טרנסקודר ?
האם זה בסדר ? זה טוב ?...
אני צריך טרנסקודר כיוון שאני צריך להמיר את יציאת הסקארט ...
בממיר לקומפוננט ולחברה לרסיבר.
עכשיו לשאלה:
אני רוצה להיות בטוח שאני יכול למתג באמצעות הרסיבר שלי (דנון 3802), אני מצרף לינק:
http://www.homecinemachoice.com/reviews ... 2_rear.jpg
המטרה שלי היא להוציא סקארט מהממיר ולהפוך לקומפוננט (טרנסקודר) ולרסיבר ומ-DVD לרסיבר באמצעות קומפוננט ולהוציא מהרסיבר למקרן באמצעות הקומפוננט.
תודה,
שלומי.
עכשיו לשאלה:
אני רוצה להיות בטוח שאני יכול למתג באמצעות הרסיבר שלי (דנון 3802), אני מצרף לינק:
http://www.homecinemachoice.com/reviews ... 2_rear.jpg
המטרה שלי היא להוציא סקארט מהממיר ולהפוך לקומפוננט (טרנסקודר) ולרסיבר ומ-DVD לרסיבר באמצעות קומפוננט ולהוציא מהרסיבר למקרן באמצעות הקומפוננט.
תודה,
שלומי.
תודה, רק עוד שאלה קטנה, האם אני יכול לחבר את הממיר גם דרך ..
הרסיבר וגם עם הכבל RCA הפשוט שאני מחבר כרגע את הטלוויזיה, כלומר שאם אני ארצה לראות טלוויזיה, אני לא אצטרך להדליק את הרסיבר כמו לצפייה במקרן או לנתק כבלים או שימוש בסוויצ' וכו'.
תודה.
תודה.