PS3 לא מזהה כונן USB חיצוני
-
eyal_ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום לכולם,
השבוע התחדשתי בקונסולת PS3 40G שהבאתי מגרמניה.
הכל עובד מצוין מלבד נושא של חיבור HDD חיצוני.
יש לי HDD נייד קטן של WD בנפח של 120G וכשאני מחבר אותו לא קורה כלום.
עזרתכם דרושה,
בברכה,
אייל
השבוע התחדשתי בקונסולת PS3 40G שהבאתי מגרמניה.
הכל עובד מצוין מלבד נושא של חיבור HDD חיצוני.
יש לי HDD נייד קטן של WD בנפח של 120G וכשאני מחבר אותו לא קורה כלום.
עזרתכם דרושה,
בברכה,
אייל
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אפשר לפרמט כזה גודל ב fat32?
לפני כמה ימים ניסיתי לפרמט ככה דיסק של 120 גיגה, ואחרי שהוא פירמט במשך זמן די ארוך הוא פתאום הפסיק ואמר שהדיסק גדול מדי. יכול להיות שיש בעיה בדיסק?
לפני כמה ימים ניסיתי לפרמט ככה דיסק של 120 גיגה, ואחרי שהוא פירמט במשך זמן די ארוך הוא פתאום הפסיק ואמר שהדיסק גדול מדי. יכול להיות שיש בעיה בדיסק?
קראתי על זה קצת...
תיאורטית, אפשר. FAT32 תומך עד 2 טרהבייט.. (גודל הרדיסק.. גודל קובץ מקסימלי של 4 ג'יגה).
אני יודע שבווינדוס 2000 הייתה חסימה והוא לא נתן לפרמט הרדיסק של FAT32 שגדול מ - 32 ג'יגה, כי זה יכול להיות איטי ולא יעיל. (זה מויקיפדיה..)
בכל מקרה, הפורמט לא חסום ל - 32 ג'יגה, ויש תוכנות פרמוט חיצוניות שעושות את זה בלי בעייה.
מה שכן, מעניין אותי אם ליצור פרטישונים יעבוד עם ה - PS3.. (ליצור 4 פרטישונים של 32 ג'יגה כל אחד...)
יש לי הרדיסק חיצוני של 120 ג'יגה, ואגב, הוא הגיע מהמפעל מפורמט ל - FAT32. עובדה שזה אפשרי. אני מיד הפכתי אותו ל - NTFS... אם אני אצליח לפנות מספיק מקום לשמור זמנית את המידע על ההרדיסק הפנימי שלי, אני אנסה לפרטשן אותו ולבדוק. אם אני אצליח אני אדווח.
אני יודע שבווינדוס 2000 הייתה חסימה והוא לא נתן לפרמט הרדיסק של FAT32 שגדול מ - 32 ג'יגה, כי זה יכול להיות איטי ולא יעיל. (זה מויקיפדיה..)
בכל מקרה, הפורמט לא חסום ל - 32 ג'יגה, ויש תוכנות פרמוט חיצוניות שעושות את זה בלי בעייה.
מה שכן, מעניין אותי אם ליצור פרטישונים יעבוד עם ה - PS3.. (ליצור 4 פרטישונים של 32 ג'יגה כל אחד...)
יש לי הרדיסק חיצוני של 120 ג'יגה, ואגב, הוא הגיע מהמפעל מפורמט ל - FAT32. עובדה שזה אפשרי. אני מיד הפכתי אותו ל - NTFS... אם אני אצליח לפנות מספיק מקום לשמור זמנית את המידע על ההרדיסק הפנימי שלי, אני אנסה לפרטשן אותו ולבדוק. אם אני אצליח אני אדווח.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
ב PS3 כאשר יש מספר פרטישיונים בדיסק מזוהה רק הראשון.
תוכנה לפרמוט דיסק גדול ל FAT32 יש כאן:
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/downlo ... format.zip
תוכנה לפרמוט דיסק גדול ל FAT32 יש כאן:
http://www.ridgecrop.demon.co.uk/downlo ... format.zip
-
eyal_ro
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 249
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
הבעיה נפתרה
תודה על העזרה,
זאת באמת היתה הבעיה.....עכשיו כל המדיה מוצגת לראווה ב-PS3
איזו מכונה נפלאה
אייל
זאת באמת היתה הבעיה.....עכשיו כל המדיה מוצגת לראווה ב-PS3
איזו מכונה נפלאה
אייל
לא מעצבן אותך שגודל קבצים ב-FAT32 מוגבל ל-4GB?
קניתי הארדיסק חיצוני 500GB ל-PS3 כדי לאכסן את כל הסרטי HD שלי עליו. ואז גיליתי את המגבלה.
וזו מגבלה די גדולה כי רוב סרטי ה-HD גדולים מ-4GB.
אז עכשיו, בנוסף למגבלה שצריך להמיר את ה-MKV ל-VOB, צריך גם לסמן ב-MKV2VOB שיפצל את הסרט לקבצים של 4GB.
קניתי הארדיסק חיצוני 500GB ל-PS3 כדי לאכסן את כל הסרטי HD שלי עליו. ואז גיליתי את המגבלה.
וזו מגבלה די גדולה כי רוב סרטי ה-HD גדולים מ-4GB.
אז עכשיו, בנוסף למגבלה שצריך להמיר את ה-MKV ל-VOB, צריך גם לסמן ב-MKV2VOB שיפצל את הסרט לקבצים של 4GB.