המדיה פורטל לא מראה לי טלוויזיה
שלום.
התקנתי מדיה פורטל 0.2.3
הגדרתי הכל וזה עובד כמו שצריך.
גם ערוצים מוגדרים כמו שצריך אבל יש 2 בעיות :
1. שאני מנסה לשים ערוץ כלשהו או לעשות לו TV ON הוא רושם לי no tuner receive YES1
ה YES1 זה רק דוגמה. הוא עושה לי את זה על כל הערוצים. במדיה סנטר זה כן מראה לי טלוויזיה. ואיך אני מעדכן מדריך במדיה פורטל?
2. יש לי עברית הפוכה במדיה פורטל. מה עושים?
תודה
התקנתי מדיה פורטל 0.2.3
הגדרתי הכל וזה עובד כמו שצריך.
גם ערוצים מוגדרים כמו שצריך אבל יש 2 בעיות :
1. שאני מנסה לשים ערוץ כלשהו או לעשות לו TV ON הוא רושם לי no tuner receive YES1
ה YES1 זה רק דוגמה. הוא עושה לי את זה על כל הערוצים. במדיה סנטר זה כן מראה לי טלוויזיה. ואיך אני מעדכן מדריך במדיה פורטל?
2. יש לי עברית הפוכה במדיה פורטל. מה עושים?
תודה
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
צריך להגדיר ערוץ ערוץ ולהגדיר שיקבל את כניסת ה-svideo שלו, אם זה אכן מכניסת -svideo או מכל כניסה אחרת.
לגבי העברית ההפוכה. תפעיל את הקונפיגורציה, ותחת ה-skin תסמן שיש גם תווים המופיעים מימין לשמאל
לגבי העברית ההפוכה. תפעיל את הקונפיגורציה, ותחת ה-skin תסמן שיש גם תווים המופיעים מימין לשמאל
קודם כל תודה.kalinium כתב:צריך להגדיר ערוץ ערוץ ולהגדיר שיקבל את כניסת ה-svideo שלו, אם זה אכן מכניסת -svideo או מכל כניסה אחרת.
לגבי העברית ההפוכה. תפעיל את הקונפיגורציה, ותחת ה-skin תסמן שיש גם תווים המופיעים מימין לשמאל...
צדיק אחד בסדום שעונה...
דבר שני - הכרטיס מחובר לממיר ב 3 כבלי RCA אדום לבן וצהוב כמובן.
איך בדיוק אני מגדיר את הערוצים כמו שצריך?
תודה
עריכה : תודה רבה לך על העזרה, הסתדרתי ושיניתי הכל לCVBS1 וזה עובד טוב מאוד עכשיו. ושוב - תודה רבה !
נכנס לכרטיס composite צהוב
איפה בדיוק אני בוחר שהוא יהיה CVBS 1?
אני רואה את הלחצן ADD svhs/cvbs ואחרי שאני לוחץ עליו הוא חושב לרגע ולא נראה כאילו עושה משהו.
ואיך אני יכול לדעת על מה הוא עומד כרגע? SVHS או CVBS?
תודה רבה על העזרה.
נכנס לכרטיס composite צהוב
איפה בדיוק אני בוחר שהוא יהיה CVBS 1?
אני רואה את הלחצן ADD svhs/cvbs ואחרי שאני לוחץ עליו הוא חושב לרגע ולא נראה כאילו עושה משהו.
ואיך אני יכול לדעת על מה הוא עומד כרגע? SVHS או CVBS?
תודה רבה על העזרה.
אוקיי שיניתי הכל ידנית. אבל יש בעיה אחרת, שאני אומר עכשיו ל MEGA EPG לעדכן את המדריך הוא מראה לי כאילו הכל טוב ומעדכן אבל שאני נכנס למדיה פורטל אני עדיין רואה :
NO DATA AVAILABLE בכל הערוצים.
למה זה ?
אני יכול לראות טלוויזיה אבל המדריך לא מתעדכן.
תודה רבה
NO DATA AVAILABLE בכל הערוצים.
למה זה ?
אני יכול לראות טלוויזיה אבל המדריך לא מתעדכן.
תודה רבה
איפה נמצאות הגדרות ה server האלו ? במדיה פורטל? או בקונפיגורציה של מדיה פורטל?kalinium כתב:בהגדרות ה-server, סמן פלאגין שנקרא XMLTV,
כנס להגדרות שלו, תאמר לו איפה הקובץ שלך יושב, ותעשה IMPORT.
אח"כ צריך לעשות MAPPING שתהיה התאמה בין הערוצים שלך לערוצי הEPG.
אחר כך זה עובד...
בכל מקרה לא מצאתי..
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
זה אמור להיות יותר קל. בהגדרות הטלויזיה תוליך אותו לקובץ XML שלך.
צריך לקרוא לו tvguide.xml, אתה צריך להגדיר את megaepg שיפלוט את הקובץ בשם הזה. תבדוק ב-ini איך עושים את זה.
אחר כך תעשה import לערוצים
אני לא ממש זוכר מה הלאה אבל אולי יש עוד שלב או שניים. בכל אופן זה די פשוט.
צריך לקרוא לו tvguide.xml, אתה צריך להגדיר את megaepg שיפלוט את הקובץ בשם הזה. תבדוק ב-ini איך עושים את זה.
אחר כך תעשה import לערוצים
אני לא ממש זוכר מה הלאה אבל אולי יש עוד שלב או שניים. בכל אופן זה די פשוט.
עדכנתי ערוץ ערוץ ב TV CHANNELS דרך הקונפיגורציה והגדרתי לו CVBS1 כדי שאני אוכל לראות את הערוצים.kalinium כתב:מה זה כלום? אתה לא רואה רשימת ערוצים ? רואה ערוצים אבל לא רואה תוכניות? הוא לא מייבא אותם ל-EPG? הוא מחזיר שגיאה כלשהי?...
שאני נכנס לGUIDE במדיה פורטל אני רואה ערוצים אבל אין עליהם מידע.
בתיקייה XMLTV יש את הקובץ TVGUIDE.XML
שאני מעדכן ב MEGAEPG זה מראה כאילו שהוא באמת מעדכן אבל בתכלס זה לא משנה כלום ועדיין אני לא רואה שום מידע במידה פורטל עצמו בGUIDE