המרת סרט מקלטת וידאו לפורמט דיגיטלי
-
smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
שלום. יש לי הקלטת חתונה על קלטת וידאו, ההקלטה מאוד מאוד ישנה, במקור מ- 76' אבל אני לא בטוח שההקלטה על הקלטת בוצעה בשנה הזו - יתכן מאוחר יותר.
בכל מקרה, הייתי רוצה להעביר אותה לפורמט דיגיטלי.
יש לי וידאו מונו ו- DVD מקליט.
חשבתי להקליט את הקלטת ל- DVD ומשם להעביר למחשב להמשך תהליך שיפור.
מכיוון שהמקור הוא מונו - רציתי לדעת כיצד ניתן להפוך את זה לסטריאו או דמוי סטריאו בעת המעבר לדיגיטלי. כמו כן, כיצד ניתן לשפר את איכות התמונה כך שתהיה קרובה לאיכות DVD (אני לא זקוק לאיכות HD - זה ייראה רע).
האם זה בכלל אפשרי, אם כן באילו תוכנות צריך להשתמש עבור פיצול הסאונד לשני ערוצים ושיפור איכות התמונה ?
באם אין זה הפורום המתאים, אשמח אם תוכלו להעביר את ההודעה לפורום הרלוונטי.
תודה.
בכל מקרה, הייתי רוצה להעביר אותה לפורמט דיגיטלי.
יש לי וידאו מונו ו- DVD מקליט.
חשבתי להקליט את הקלטת ל- DVD ומשם להעביר למחשב להמשך תהליך שיפור.
מכיוון שהמקור הוא מונו - רציתי לדעת כיצד ניתן להפוך את זה לסטריאו או דמוי סטריאו בעת המעבר לדיגיטלי. כמו כן, כיצד ניתן לשפר את איכות התמונה כך שתהיה קרובה לאיכות DVD (אני לא זקוק לאיכות HD - זה ייראה רע).
האם זה בכלל אפשרי, אם כן באילו תוכנות צריך להשתמש עבור פיצול הסאונד לשני ערוצים ושיפור איכות התמונה ?
באם אין זה הפורום המתאים, אשמח אם תוכלו להעביר את ההודעה לפורום הרלוונטי.
תודה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
לדעתי הפתרון הכי טוב הינו לתת לרסיבר לבצע את ההדמיה לסטריאו, כמובן עד כמה שניתן כאשר המקור הוא כפי שתיארת.
נ.ב
אם תוכל להכניס את הקלטת שלי מהחתונה גם לתהליך ההמרה לפורמט דיגיטלי, אישתי מאוד תודה לך
נ.ב
אם תוכל להכניס את הקלטת שלי מהחתונה גם לתהליך ההמרה לפורמט דיגיטלי, אישתי מאוד תודה לך
לדעתי...
כאשר אתה מתכוון לסטריאו אני מניח שאתה מתכוון לכך שישמעו בשני הרמקולים (הימני והשמאלי). הדרך הכי פשוטה לדעתי לעשות את זה היא ע"י פיצול אות האודיאו של הוידאו ל-2 וחיבורו לשתי כניסות האודיאו של ה-DVD המקליט. לא כדאי לערוך מחדש סרט שהוקלט ה"י ה-DVD מכוון שהפורמט שנוצר ה-MPEG2 שהוא פורמט מקווץ, וכל עיבוד מחדש שלו יוריד משמעותית מהאיכות שלו.
אורן
אורן
-
smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
אני אנסה, תודה רבה.