ארמגדון רמת גן - חווית שירות מהסרטים
כשבעלי שיחיה החליט לבשר לי שהוא סוף כל סוף הולך
לקנות את מסך חלומותיו, ראיתי את עצמי מטיילת (שוב) בין אינספור
חנויות/מחסני/אולמי חשמל למיניהם בחיפוש אחר המיועדת...
כמובן, שלקחתי בחשבון שנטייל בכל חנות אפשרית ברדיוס 60 קמ"ש מביתנו הקט.
מסתבר, שלישראל 123 (בעלי לכל הלא מעודכנים) היו תוכניות אחרות, והן להצפין לר"ג כדי להפגיש אותי עם האיש, שכבר היה נדמה לי שמצטרף למשפחתי הטריה - הלא הוא זוהר, מהחנות הלא קטנה והבהחלט מטריפה ארמגדון...
עוד לפני הגעתנו לחנות בילה זוהר עם בעלי היקר דקות זמן אוויר רבות כדי לענות על כל שאלה, לפתור כל סוגיה ולהשיב על כל קושיה (ומי שמכיר את ישראל 123 יודע, שמדובר באוקיינוס סימני שאלה) וכל זאת בחיוך ובסובלנות שלא פגשתי מסוגה כבר המון המון זמן.
כולנו יודעים ששירות הפך להיות סמלם של כל אלו המבקשם למכור מוצר איכותי, אבל שירות מהסוג שקיבלנו מזוהר הוא סטדנרט חדש בעולם זה.
ההפתעה הגדולה היתה, שביום ההתקנה הגיע זוהר עד ליחידת הדיור שלנו, בדימונה,כן דימונה הרחוקה הוא (בכבודו ובעצמו) ישב, חיבר,הסביר ותיאר כל פרט, עד כדי כך שאפילו אני (זוהר הסברת מצויין) מצליחה להסתדר עם שבעת השלטים שמסתובבים לי על הספות...
כל המילים שבעולם לא יצליחו להסביר את רמת השירות שניתנה לנו, על אף שהתנחלנו בחנות, שהתלבטנו במסכים, שבחרנו אחד אבל קנינו אחר - זוהר עמד שם, עם חיוך מפה לאוזן ועם ים של הנאה בעיניים - ככה זה שמאוהבים במקצוע שלך - כי מסכים מוכרים באהבה או לא מוכרים בכלל...
תודה תודה על הכל - כן יירבו
משפחת 123
נ.ב
תמונות בקרוב מאוד
לקנות את מסך חלומותיו, ראיתי את עצמי מטיילת (שוב) בין אינספור
חנויות/מחסני/אולמי חשמל למיניהם בחיפוש אחר המיועדת...
כמובן, שלקחתי בחשבון שנטייל בכל חנות אפשרית ברדיוס 60 קמ"ש מביתנו הקט.
מסתבר, שלישראל 123 (בעלי לכל הלא מעודכנים) היו תוכניות אחרות, והן להצפין לר"ג כדי להפגיש אותי עם האיש, שכבר היה נדמה לי שמצטרף למשפחתי הטריה - הלא הוא זוהר, מהחנות הלא קטנה והבהחלט מטריפה ארמגדון...
עוד לפני הגעתנו לחנות בילה זוהר עם בעלי היקר דקות זמן אוויר רבות כדי לענות על כל שאלה, לפתור כל סוגיה ולהשיב על כל קושיה (ומי שמכיר את ישראל 123 יודע, שמדובר באוקיינוס סימני שאלה) וכל זאת בחיוך ובסובלנות שלא פגשתי מסוגה כבר המון המון זמן.
כולנו יודעים ששירות הפך להיות סמלם של כל אלו המבקשם למכור מוצר איכותי, אבל שירות מהסוג שקיבלנו מזוהר הוא סטדנרט חדש בעולם זה.
ההפתעה הגדולה היתה, שביום ההתקנה הגיע זוהר עד ליחידת הדיור שלנו, בדימונה,כן דימונה הרחוקה הוא (בכבודו ובעצמו) ישב, חיבר,הסביר ותיאר כל פרט, עד כדי כך שאפילו אני (זוהר הסברת מצויין) מצליחה להסתדר עם שבעת השלטים שמסתובבים לי על הספות...
כל המילים שבעולם לא יצליחו להסביר את רמת השירות שניתנה לנו, על אף שהתנחלנו בחנות, שהתלבטנו במסכים, שבחרנו אחד אבל קנינו אחר - זוהר עמד שם, עם חיוך מפה לאוזן ועם ים של הנאה בעיניים - ככה זה שמאוהבים במקצוע שלך - כי מסכים מוכרים באהבה או לא מוכרים בכלל...
תודה תודה על הכל - כן יירבו
משפחת 123
נ.ב
תמונות בקרוב מאוד
נערך לאחרונה על ידי יערית123 ב 27/04/2008 16:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
יער, סטודיו לעיצוב גרפי, קריאטיב וקופירייטינג
לא צריך להיות מדימונה כדי לקבל שירות טוב מזהר וצוות החנות
גם אני קניתי ממנו Q91 50 ושלחתי לו מספר רב של חברים ומכרים שקנו ממנו
החל מ20 אינצ' ועד פלזמה סמסונג FULL HD 63 .שנקנתה היום על ידי חבר ותיק.
בסופו של דבר גם המחירים שהוא נותן יותר טובים מכל הרשתות שיווק וגם מחנויות מתמחות אחרות.
אני ממליץ בחום.
אגב מה יש לחפש בדימונה????
החל מ20 אינצ' ועד פלזמה סמסונג FULL HD 63 .שנקנתה היום על ידי חבר ותיק.
בסופו של דבר גם המחירים שהוא נותן יותר טובים מכל הרשתות שיווק וגם מחנויות מתמחות אחרות.
אני ממליץ בחום.
אגב מה יש לחפש בדימונה????
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
הכל סבבה, אבל יש הרגשה שרק זוהר הוא הכתובת שם.... נכון הוא הבעלים אבל ברגע שהוא לא בחנות נראה שהמוכרים שלו לא יכולים להכנס לנעליו, בכל אופן לא ביחס ללקוח. יש כאן בפורום לפחות 2 תלונות על יחס גרוע בארמגדון שאחת מהן נפתרה לשביעות רצון הלקוח ברגע שזוהר התערב... והשניה היא "חמה" מלפני כמה ימים וסביר להניח שאם זוהר יתערב אזי היא תפתר גם כן....
אבל מה קורה למוכריו האחרים ???
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
אבל מה קורה למוכריו האחרים ???
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
לטעמי לפעמים יש גם לקוחות בעייתיםshlafirg כתב:הכל סבבה, אבל יש הרגשה שרק זוהר הוא הכתובת שם.... נכון הוא הבעלים אבל ברגע שהוא לא בחנות נראה שהמוכרים שלו לא יכולים להכנס לנעליו, בכל אופן לא ביחס ללקוח. יש כאן בפורום לפחות 2 תלונות על יחס גרוע בארמגדון שאחת מהן נפתרה לשביעות רצון הלקוח ברגע שזוהר התערב... והשניה היא "חמה" מלפני כמה ימים וסביר להניח שאם זוהר יתערב אזי היא תפתר גם כן....
אבל מה קורה למוכריו האחרים ???![]()
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=...
אני קניתי גם שם לא אצל זוהר וקיבלתי שרות מצויין
זו כעובדה לפניי שביררתי את העובדות מה באמת היה שם ,אולי הלקוח לא קיבל
מה שרצה לכן הוא החליט למחות בפומבי
נוטה תמיד שיהיה מה להגיד ,ראה הפרסומת של צביקה הדר על שקם אלקטריק
לא משנה תמיד יהיה על מה להתלונן בכל אופן יישר כח ישראל תתחדשו
וכל הכבוד לצוות ארמגדון!
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

מעניין שכל פעם כשמישהו מתלונן זה ישר "המנטליות הישראלית"....
הבן אדם התלונן... כנראה שהציק לו משהו.... son, אתה בתגובתך קורא לו שקרן וטרבל - מייקר, למה ? אתה כן מכיר את הסיפור וביררת לפני שהגבת ? אז לך היתה חוויה חיובית ולכמה אנשים שרשמו כאן לא.... אז ? - זה אומר שזה לא נכון ?
דרך אגב שלא יהיה ספק לאף אחד כאן - לפי דעתי מהכרות די רבה כאן בפורום, זוהר הוא בן אדם מעולה, גם כמייעץ, גם כמוכר וגם ביחסי אנוש, אולי העוסק בתחום הכי מקצועי שיש כאן באתר בתחום שלו ( חוץ מישראל "אניגמה" כמובן....
)....
כל המשתמע ושוב רק ממה שקראתי בפורום זה שהצוות שלו (לפחות חלקו) לא עומד בקריטריונים של הבוס....
הבן אדם התלונן... כנראה שהציק לו משהו.... son, אתה בתגובתך קורא לו שקרן וטרבל - מייקר, למה ? אתה כן מכיר את הסיפור וביררת לפני שהגבת ? אז לך היתה חוויה חיובית ולכמה אנשים שרשמו כאן לא.... אז ? - זה אומר שזה לא נכון ?
דרך אגב שלא יהיה ספק לאף אחד כאן - לפי דעתי מהכרות די רבה כאן בפורום, זוהר הוא בן אדם מעולה, גם כמייעץ, גם כמוכר וגם ביחסי אנוש, אולי העוסק בתחום הכי מקצועי שיש כאן באתר בתחום שלו ( חוץ מישראל "אניגמה" כמובן....
כל המשתמע ושוב רק ממה שקראתי בפורום זה שהצוות שלו (לפחות חלקו) לא עומד בקריטריונים של הבוס....
אני לא בא להתנצח פשוט כאשר שמעתי את הצד השני בסיפורshlafirg כתב:מעניין שכל פעם כשמישהו מתלונן זה ישר "המנטליות הישראלית"....
הבן אדם התלונן... כנראה שהציק לו משהו.... son, אתה בתגובתך קורא לו שקרן וטרבל - מייקר, למה ? אתה כן מכיר את הסיפור וביררת לפני שהגבת ? כן בדקתי אז לך היתה חוויה חיובית ולכמה אנשים שרשמו כאן לא.... אז ? - זה אומר שזה לא נכון ?כן
דרך אגב שלא יהיה ספק לאף אחד כאן - לפי דעתי מהכרות די רבה כאן בפורום, זוהר הוא בן אדם מעולה, גם כמייעץ, גם כמוכר וגם ביחסי אנוש, אולי העוסק בתחום הכי מקצועי שיש כאן באתר בתחום שלו ( חוץ מישראל "אניגמה" כמובן....)....
כל המשתמע ושוב רק ממה שקראתי בפורום זה שהצוות שלו (לפחות חלקו) לא עומד בקריטריונים של הבוס.......
זה נראה אחרת לגמריי זה לא משנה זכותך להביע דעתך הלגטימית
פשוט אני בדקתי את העובדות עם ה"מוכר הבעייתי"
לגביי עניין המנטליות יש לי נסיון של 10 שנים בתחום שרות ומכירות
בתחום אחר (קמונעאות )לכן הבעתי את דעתי ישנם מקרים לפעמים
שהלקוח לא תמיד צודק אבל חייבים להגיד שכן בכל אופן ממליץ
בחום על כל צוות ארמגדון ...
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

אכן לא צריך להתנצח.... רק להבין שלא הכל ורוד שם....
כמו שהקונה הוא בעל "מנטליות ישראלית" כך גם המוכר....
לא חושב שבסיטואציה דומה בארה"ב, למשל, (ואתה אולי יודע זאת טוב ממני) המוכר היה מאבד את קור רוחו וסובלנותו גם אם הלקוח הוא נודניק מישראל....
כך שלא צריך לשכוח שכשמאשמים את ה"מנטליות" אזי היא שוכנת גם במוכר כמו גם בקונה....
אבל יאלה....
כיפאק לארמגדון !!!
כמו שהקונה הוא בעל "מנטליות ישראלית" כך גם המוכר....
לא חושב שבסיטואציה דומה בארה"ב, למשל, (ואתה אולי יודע זאת טוב ממני) המוכר היה מאבד את קור רוחו וסובלנותו גם אם הלקוח הוא נודניק מישראל....
כך שלא צריך לשכוח שכשמאשמים את ה"מנטליות" אזי היא שוכנת גם במוכר כמו גם בקונה....
אבל יאלה....
כיפאק לארמגדון !!!
לא מבין מה הקשר לעץ הנ"ל לגבייamitbak כתב:אתמול מישהו התלונן על השירות הגרוע
בחנות הזו.ולא הראשון....
ה"שירות הגרוע" לפניי שאתה מביע דעה תבדוק עובדות
ותשמע את הצד השני אני מבטיח לך שגם אתה היית
נוהג בהתאם במקרה הנ"ל לא תמיד הלקוח צריך לצאת שבע רצון
ולא מוכרים בכל מחיר
סייג לחוכמה שתיקה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

ואת זאת בדיוק ציינתי... אבל גם רק לאחר התערבותך בנושא.armagedon כתב:זה הלקוח השני והאחרוןamitbak כתב:אתמול מישהו התלונן על השירות הגרוע
בחנות הזו.ולא הראשון....
והלקוח הראשון קנה אצלנו...
ואני בטוח שלאחר שתתערב (אם תרצה) אישית אזי גם הלקוח מאתמול ייצא מרוצה.
amitbak כתב:אתמול מישהו התלונן על השירות הגרוע
בחנות הזו.ולא הראשון....
ומחר יבוא אולי אחד נוסף שיהיה לו משהו רע להגיד... זהו טבע האדם.
אבל! אני מדברת על שירות יוצא דופן ובתור מי שנותנת שירות ומקבלת שירות
מדי יום -
אני יותר מבטוחה ששירות כזה לא מקבלים בכל מקום!
ואגב...הסיפור שלי סופר ממקור ראשון. לא מסיפורים של אנשים, כי ככה זה בחיים
לכל מטבע יש שני צדדים ובמטבע שלנו שני הצדדים יצאו זהב טהור...
תשמעshlafirg כתב:הכל סבבה, אבל יש הרגשה שרק זוהר הוא הכתובת שם.... נכון הוא הבעלים אבל ברגע שהוא לא בחנות נראה שהמוכרים שלו לא יכולים להכנס לנעליו, בכל אופן לא ביחס ללקוח. יש כאן בפורום לפחות 2 תלונות על יחס גרוע בארמגדון שאחת מהן נפתרה לשביעות רצון הלקוח ברגע שזוהר התערב... והשניה היא "חמה" מלפני כמה ימים וסביר להניח שאם זוהר יתערב אזי היא תפתר גם כן....
אבל מה קורה למוכריו האחרים ???![]()
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=...
גם לשף הכי טוב בעולם ישנם סו-שפים,
הם נבחרים בקפידה, מבשלים,עוזרים ומתקתקים
אבל עדיין המנה היא מנת השף!