יומיים עם HARMONY 550 = 555 - חו"ד
הזמנתי מEBAY, קיויתי לצאת בזול, מה שהסתבר כטעות..השלט + משלוח עלה 100$, ועוד 120 ש"ח הייתי צריך לשלם בדואר על מע"מ + מס קניה. אז יצא כמעט 500, בארץ הוא עולה 550, אבל בארץ הוא מגיע עם תאורה כתומה שלא אהבתי.
בקיצור - קינפגתי אותו לשלוט על :
ממיר יס מקס
DVD פיוניר
רסיבר DENON
פלזמה LG
מזגן אמקור
לקח לי שעתיים שלוש, בעיקר בגלל שהתוכנה מאד איטית, ועדכון השלט בשינויים מדי פעם נתקע וצריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש (השינויים נשמרים בתוכנה).
הקינפוג זה בהחלט לא משהו שהייתי נותן לכל אחד לעשות - צריך להיות קצת "טכני" כדי שהכל יעבוד כמו שאתה רוצה. אבל סוף טוב הכל טוב, (כולל כל הפונקיות של היס מקס) - אני ממש מרוצה מהתפקוד שלו.
עד עכשיו היה לי שלט אחר (דומה לSUNWAVE) - שעובד עם מאקרואים, וזה היה ממש לא נוח. תמיד משהו היה מתבלבל והייתי צריך לתקן ידנית.
השיטה של הACTIVITY הוכחה כיעילה יותר בלי שום ספק. השלט בעצם זוכר את המצב של על המכשירים ובמעבר עושה רק את השינויים הדרושים כדי להגיע לאותו מצב רצוי.
מה שהפתיע אותי זה העוצמה של השידור - כל המכשירים קולטים את הסינגל מזויות ומרחקים שלא היו אפשריים בשלט המקורי, וגם לא בשלט החכם הקודם, וזה יתרון גדול לדעתי.
עוד יתרון גדול זה שקיבלתי אפשרות לשליטה ישירה על הכניסות של הפלזמה (קודים דיסקריטיים) מה שלא היה בשלט המקורי, והייתי צריך לעשות 9 לחיצות על כפתור ציקלי.
השלט אתסטי מאד, נוח להחזקה, סידור הכפתורים די אינטואיטיבי והם מגיבים יפה מאד.
התלבטתי בינו לבין ה-885 שיש לו עריסה ומסך צבעוני, הסיבה שלא הלכתי עליו היא בעיקר החשש מבעיות במגעי המטען שדיווחו עליהם. המסך נראה לי צ'ופר לא קריטי, המסך הקיים מספק לגמרי. וההפרש במחיר לא מצדיק לדעתי (150$ לעומת 75$ , שניהם בחו"ל).
דבר אחד שלא הצלחתי לעשות :
אני רוצה כשאני במצב ACTIVITY של יס מקס, שתהיה לי גם שליטה על המזגן.
בשביל זה אני צריך שהוא יהיה חלק מהDEVICES שמשתתפים בACTIVITY. ברגע שהוא שם, ואני עובר למצב הזה - הוא שולח פקודת הדלקה למזגן. אי אפשר לשנות את זה, כי בהגדרה כל המכשירים שבACTIVITY צריכים להיות דלוקים. אז אני צריך לעבור לDEVICE של המזגן ידנית כל פעם שאני רוצה לשלוט עליו. לא נורא, אבל הייתי שמח לחסוך לי את זה.
מישהו מכיר דרך לפתור את זה ?
בקיצור - קינפגתי אותו לשלוט על :
ממיר יס מקס
DVD פיוניר
רסיבר DENON
פלזמה LG
מזגן אמקור
לקח לי שעתיים שלוש, בעיקר בגלל שהתוכנה מאד איטית, ועדכון השלט בשינויים מדי פעם נתקע וצריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש (השינויים נשמרים בתוכנה).
הקינפוג זה בהחלט לא משהו שהייתי נותן לכל אחד לעשות - צריך להיות קצת "טכני" כדי שהכל יעבוד כמו שאתה רוצה. אבל סוף טוב הכל טוב, (כולל כל הפונקיות של היס מקס) - אני ממש מרוצה מהתפקוד שלו.
עד עכשיו היה לי שלט אחר (דומה לSUNWAVE) - שעובד עם מאקרואים, וזה היה ממש לא נוח. תמיד משהו היה מתבלבל והייתי צריך לתקן ידנית.
השיטה של הACTIVITY הוכחה כיעילה יותר בלי שום ספק. השלט בעצם זוכר את המצב של על המכשירים ובמעבר עושה רק את השינויים הדרושים כדי להגיע לאותו מצב רצוי.
מה שהפתיע אותי זה העוצמה של השידור - כל המכשירים קולטים את הסינגל מזויות ומרחקים שלא היו אפשריים בשלט המקורי, וגם לא בשלט החכם הקודם, וזה יתרון גדול לדעתי.
עוד יתרון גדול זה שקיבלתי אפשרות לשליטה ישירה על הכניסות של הפלזמה (קודים דיסקריטיים) מה שלא היה בשלט המקורי, והייתי צריך לעשות 9 לחיצות על כפתור ציקלי.
השלט אתסטי מאד, נוח להחזקה, סידור הכפתורים די אינטואיטיבי והם מגיבים יפה מאד.
התלבטתי בינו לבין ה-885 שיש לו עריסה ומסך צבעוני, הסיבה שלא הלכתי עליו היא בעיקר החשש מבעיות במגעי המטען שדיווחו עליהם. המסך נראה לי צ'ופר לא קריטי, המסך הקיים מספק לגמרי. וההפרש במחיר לא מצדיק לדעתי (150$ לעומת 75$ , שניהם בחו"ל).
דבר אחד שלא הצלחתי לעשות :
אני רוצה כשאני במצב ACTIVITY של יס מקס, שתהיה לי גם שליטה על המזגן.
בשביל זה אני צריך שהוא יהיה חלק מהDEVICES שמשתתפים בACTIVITY. ברגע שהוא שם, ואני עובר למצב הזה - הוא שולח פקודת הדלקה למזגן. אי אפשר לשנות את זה, כי בהגדרה כל המכשירים שבACTIVITY צריכים להיות דלוקים. אז אני צריך לעבור לDEVICE של המזגן ידנית כל פעם שאני רוצה לשלוט עליו. לא נורא, אבל הייתי שמח לחסוך לי את זה.
מישהו מכיר דרך לפתור את זה ?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
כן. פשוט זה לא בהגדרה של ה Activity אלא בהגדרה של של ה Device.
Device Options->Adjust power setting->I want to leave the device on all the time
זה יגרום לכך שהמעבר מ Activity ל Activity לא ישלח פקודה של כיבוי והדלקה למזגן
Device Options->Adjust power setting->I want to leave the device on all the time
זה יגרום לכך שהמעבר מ Activity ל Activity לא ישלח פקודה של כיבוי והדלקה למזגן
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
בעיית המגעים בהרמוני 880/885 נפתרה מזמן. השלט מסופק כיום עם עריסה משודרגת בה נפתרו הבעיות ורכשתי שלט כזה בארה"ב בביקורי האחרון במארס השנה (שלט נוסף).karpe כתב:התלבטתי בינו לבין ה-885 שיש לו עריסה ומסך צבעוני, הסיבה שלא הלכתי עליו היא בעיקר החשש מבעיות במגעי המטען שדיווחו עליהם....
בעבר דווח בפורום וכך גם אני נהגתי, פניתי ללוגיטק וקיבלתי מהם עריסה חדשה לשלט שמשמש אותי כבר כ-3 שנים ללא כל תשלום.
אז בבקשה לשכוח מבעיות ההטענה שהיו בזמנו בלוגיטק 880/885
ערן
תודה על העדכון. אגב, היום, אחרי שאני כבר משתמש ב-550, לא היייתי הולך על ה-885, גם אם מניחים שאין בעייה עם העריסה.
2 סיבות -
1. ההפרש במחיר שלא מצדיק את ההבדל בתמורה לדעתי. ה-550 עושה הכל כמו שצריך.
בשביל מסך צבעוני וחיישן תנועה לא שווה לשלם כפול (70$ מול 150$ בארה"ב).
2. עניין העריסה הוא חסרון מבחינתי - זה עוד "משהו" שצריך למצוא לו מקום, שצריך להיות מחובר לחשמל = עוד חוט, ושצריך לזכור לשים את השלט שם, ולא לזרוק אותו במקום שנוח לי.
אז מחליפים סוללות פעם בחודש חודשיים, שווה את הנוחות.
2 סיבות -
2. עניין העריסה הוא חסרון מבחינתי - זה עוד "משהו" שצריך למצוא לו מקום, שצריך להיות מחובר לחשמל = עוד חוט, ושצריך לזכור לשים את השלט שם, ולא לזרוק אותו במקום שנוח לי.
אז מחליפים סוללות פעם בחודש חודשיים, שווה את הנוחות.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
כל השלטים של לוגיטק זהים בשיטה ובאופן הפעולה, ההבדלים הם בעיקר בכמות מכשירים או פעולות שניתן להגדיר ובמיקום המקשים(בנוחות התפעול לסוגי שימוש שונים). למרות שרכשתי סוללה נוספת וגם קיבלתי אחת מלוגיטק בחינם אני עדיין משתמש בסוללה המקורית כבר כ-3 שנים. לטעמי סוללה נטענת יותר נוחה והדבר גם בא לידי ביטוי בעלות במשך תקופת השימוש.karpe כתב:תודה על העדכון. אגב, היום, אחרי שאני כבר משתמש ב-550, לא היייתי הולך על ה-885, גם אם מניחים שאין בעייה עם העריסה.
2 סיבות -
אז מחליפים סוללות פעם בחודש חודשיים, שווה את הנוחות....
מעת לעת יש מבצעים בארה"ב ולמי שיש כתובת אמריקאית ניתן להשיג את השלט בעלות נמוכה מ-150 $ (חדש). אני רכשתי אותו ב-135$ לאחר החזר כספי מלוגיטק.
בזמנו היה לי גם את דגם ה-676 שעלה פחות מ-100$ ולא אהבתי את סידור המקשים שלו והכפתורים היעודיים המוגדרים בו, השלט נמכר דרך לוחות הפורום.
ערן
ערן