משמעות הסטנדים
שלום לכולם ושבוע טוב
כולנו יודעים שסטנדים טובים צריטים להיות ישירים יציבים וכבדים מאוד.
עד כמה סטנד יכול להשפיע על רמקול ? אני יכול להעיד שהוא יכול .
השאלה שלי היא , האם יש טעם בלקנות סטנד במחיר כ"כ גבוה?
הסטנדים של החברות יקרים נורא , זה מצדיק את טיבם? או שרק השם שכתוב עליהם משחק תפקיד?
כולנו יודעים שסטנדים טובים צריטים להיות ישירים יציבים וכבדים מאוד.
עד כמה סטנד יכול להשפיע על רמקול ? אני יכול להעיד שהוא יכול .
השאלה שלי היא , האם יש טעם בלקנות סטנד במחיר כ"כ גבוה?
הסטנדים של החברות יקרים נורא , זה מצדיק את טיבם? או שרק השם שכתוב עליהם משחק תפקיד?
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
תג המחיר כולל בתוכו את הכל , חומרים , עבודה , מיצוב וכו.....
אם אתה יכול לבנות בעצמך באותה האיכות או אפילו קצת פחות תעשה את זה לבד.
ישנם סטנדים שאפילו עם רצון טוב , לא תוכל להגיע עקב החלקים והרכיבים .
אם אתה יכול לבנות בעצמך באותה האיכות או אפילו קצת פחות תעשה את זה לבד.
ישנם סטנדים שאפילו עם רצון טוב , לא תוכל להגיע עקב החלקים והרכיבים .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
ליאור, רמקול יש כבר והאמת שגם סטנד,
חשבתי שאולי הסטנד לא ברמה הגבוה ביותר וגם הייתי מעוניין במשהו מעוצב יפה יותר. זו הסיבה.
אני יודע למשל שסטנד של B&W יתחיל מ בערך 1500 ש"ח .
יש טעם ?? זה יצדיק?
חשבתי שאולי הסטנד לא ברמה הגבוה ביותר וגם הייתי מעוניין במשהו מעוצב יפה יותר. זו הסיבה.
אני יודע למשל שסטנד של B&W יתחיל מ בערך 1500 ש"ח .
יש טעם ?? זה יצדיק?
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
מתן ,
אילו רמקולים יש לך ?
B&W סטנדים מאוד יקרים ולא ממש מצדיק לטעמי. תבדוק את הסטנדים של אופרה שמתאימים
לדגם PRIMA . גם יפים מאוד לדעתי. רק צריך לבדוק אם הם מתאימים לרמקולים שלך.
כמה אתה מוכן להשקיע בזוג סטנדים ?
אילו רמקולים יש לך ?
B&W סטנדים מאוד יקרים ולא ממש מצדיק לטעמי. תבדוק את הסטנדים של אופרה שמתאימים
לדגם PRIMA . גם יפים מאוד לדעתי. רק צריך לבדוק אם הם מתאימים לרמקולים שלך.
כמה אתה מוכן להשקיע בזוג סטנדים ?
גם מנסיוני סטאנד משפר - אבל אני לא מוצא הצדקה להוציא סכומים מופרזים בשעה שאתה יכול לשפר סטאנד קיים די בקלות קיים ואת מירב הסכום להשקיע ברמקול עצמו.
את מרבית הסטנדים ניתן למלא בחול וכי להגדיל את המסה ניתן לעבות את הבסיס בפלטת עץ או שיש כבדה בתוספת ספייקים ובמחיר סביר.
את מרבית הסטנדים ניתן למלא בחול וכי להגדיל את המסה ניתן לעבות את הבסיס בפלטת עץ או שיש כבדה בתוספת ספייקים ובמחיר סביר.
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
סטנדים זה עולם בפני עצמו,כמו שנאמר פה,סטנדים של B&W עולים 1500 ש"ח וצפונה...הרבה צפונה.
האם יש הצדקה = חד משמעית , לא.
אבל אם אתה אודיופיל מושבע,לא תשים רמקול של עשירייה על סטנד של פירלס ב 100 שקל,גם ואפילו ובעצם אין שום הבדל בסאונד, ולרוב,אין שום הבדל בסאונד.
מבחן עיוור יוכיח לך שמעבר לעניין הויזואלי - אין כלום מעבר ולא משנה אם תמלא אותם בעופרת יצוקה,בחול,אבנים ,או בכל חומר שיעלה לך למלא אותם.
ההבדל הוא,אם אין לך סטנדים ,אם הרמקול תלוי,אם הוא בזווית,אם הוא על כיסא נמוך, ואתה קונה סטנדים בגובה מתאים,אז אתה כן תרגיש בהבדל,אבל בין סטנד לסטנד,אם הם בגובה שווה,לא תרגיש בשום הבדל בעת השוואה בין אחד לשני.
האם יש הצדקה = חד משמעית , לא.
אבל אם אתה אודיופיל מושבע,לא תשים רמקול של עשירייה על סטנד של פירלס ב 100 שקל,גם ואפילו ובעצם אין שום הבדל בסאונד, ולרוב,אין שום הבדל בסאונד.
מבחן עיוור יוכיח לך שמעבר לעניין הויזואלי - אין כלום מעבר ולא משנה אם תמלא אותם בעופרת יצוקה,בחול,אבנים ,או בכל חומר שיעלה לך למלא אותם.
ההבדל הוא,אם אין לך סטנדים ,אם הרמקול תלוי,אם הוא בזווית,אם הוא על כיסא נמוך, ואתה קונה סטנדים בגובה מתאים,אז אתה כן תרגיש בהבדל,אבל בין סטנד לסטנד,אם הם בגובה שווה,לא תרגיש בשום הבדל בעת השוואה בין אחד לשני.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
לא תמיד סטנדים כבדים זה הדבר הנכון, ישנם רמקולים שלא יאהבו את זה, אני מציע לראות מה היצרן ממליץ (בהיבט הטכני, לא איזה דגמים) ואז למצוא משהו שעונה על הדרישות. כמו כל דבר גם כאן צריך לבדוק במבחן האזנה ממושך, ולא כזה של "שמעתי 30 שניות ואין הבדל, באמא'שלי"
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא.
תקנה מה שהכי מתאים לסביבה בה המערכת נמצאת.
אני ממליץ על סטנדים ממתכת שניתן למלא אותם מכיוון שכך ניתן לעשות שיהיו כבדים ויציבים יותר לתזוזות והפרעות סביבתיות כגון ילדים,נגיעות וכו....
לך על יד 2,אין טעם לקנות חדש,אין לזה כל בלאי.
תקנה מה שהכי מתאים לסביבה בה המערכת נמצאת.
אני ממליץ על סטנדים ממתכת שניתן למלא אותם מכיוון שכך ניתן לעשות שיהיו כבדים ויציבים יותר לתזוזות והפרעות סביבתיות כגון ילדים,נגיעות וכו....
לך על יד 2,אין טעם לקנות חדש,אין לזה כל בלאי.