בעיה בחיבור DVD מקליט לממיר של YES
עברתי על כל האשקולות הרלוונטיים ולא מצאתי פתרון שעזר לי.
יש לי DVD מקליט של apex דגם DRX-8637
עם חיבורים הבאים:
Scart IN
Scart OUT
Video In - RCA
Video OUT - RCA
יש גם חיבורי S-Video שאין ליקבלים כרגע ואני מנסה להסתדר עם מה שיש
ויש לי ממיר של YES עם חיבורים הבאים:
Scart TV
Scart VCR
Video VCR -RCA
Video TV - RCA
חיברתי את את ה- Scart OUT של ה- DVD ל- Scart VCR בממיר, ואת ה-Scart TV לטלויזיה. המכשיר עובד מצויין בתור DVD רגיל.
ברגע שאני רוצה להקליט ניתיתי לחבר גם את Video VCR וגם את ה- Video TV מהממיר ל- Video IN ב-DVD עדיין אני לא מצליח להקליט.
ניסיתי גם כל מיני אפציות אחרות כמו לחבר את Scart TV בממיר ל- Scart IN ב-DVD ואת ה-Scart OUT ישירות לטלויזיה ללא הצלחה.
ניסיתי גם לחבר עם קבל בצד אחד Scart ל- Scart IN ב-DVD ובקצה השני RCA ל- Video VCR ו- Video TV, ואת ה- Scart TV לטלויזיה ללא הצלחה.
צירפתי את חיבורי ה- DVD
http://img381.imageshack.us/img381/7867/apexyx8.jpg
תעזרו לי בבקשה כבר התייאשתי
יש לי DVD מקליט של apex דגם DRX-8637
עם חיבורים הבאים:
Scart IN
Scart OUT
Video In - RCA
Video OUT - RCA
יש גם חיבורי S-Video שאין ליקבלים כרגע ואני מנסה להסתדר עם מה שיש
ויש לי ממיר של YES עם חיבורים הבאים:
Scart TV
Scart VCR
Video VCR -RCA
Video TV - RCA
חיברתי את את ה- Scart OUT של ה- DVD ל- Scart VCR בממיר, ואת ה-Scart TV לטלויזיה. המכשיר עובד מצויין בתור DVD רגיל.
ברגע שאני רוצה להקליט ניתיתי לחבר גם את Video VCR וגם את ה- Video TV מהממיר ל- Video IN ב-DVD עדיין אני לא מצליח להקליט.
ניסיתי גם כל מיני אפציות אחרות כמו לחבר את Scart TV בממיר ל- Scart IN ב-DVD ואת ה-Scart OUT ישירות לטלויזיה ללא הצלחה.
ניסיתי גם לחבר עם קבל בצד אחד Scart ל- Scart IN ב-DVD ובקצה השני RCA ל- Video VCR ו- Video TV, ואת ה- Scart TV לטלויזיה ללא הצלחה.
צירפתי את חיבורי ה- DVD
http://img381.imageshack.us/img381/7867/apexyx8.jpg
תעזרו לי בבקשה כבר התייאשתי
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
האם בחרת את הכניסה המתאימה? זאת אומרת av1 or av2 ? אתה אמור לראות דיוידי רגיל בטלויזיה. ללחוץ על סטופ. ואז להעביר ב דיוידי לכניסה המתאימה. אולי יש דבר אחר אשר מונע מהממיר לשדר כל עוד מוכןס אליו אות שידור. נסה בתחילה להמנע מחיבורי הסקארט
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
ברור שבחרתי את הכניסה הנכונהtobenary כתב:האם בחרת את הכניסה המתאימה? זאת אומרת av1 or av2 ? אתה אמור לראות דיוידי רגיל בטלויזיה. ללחוץ על סטופ. ואז להעביר ב דיוידי לכניסה המתאימה. אולי יש דבר אחר אשר מונע מהממיר לשדר כל עוד מוכןס אליו אות שידור. נסה בתחילה להמנע מחיבורי הסקארט...
איך אני יכול להתחבר בלי scart ולראות YES או DVD ?
- tobenary
- חבר ותיק

כנראה בממיר ישנה חסימה שאומרת שאם יש לו סיגנל מהסקארט, הוא ישדר אותו ולא את יס.
תנסה להשתמש בכניסות/יציאות RCA / SVIDEO לכיוון הדיוידי ומהדיוידי לטלויזיה גם עם אותם כבלים ותבדוק שעובד
תנסה להשתמש בכניסות/יציאות RCA / SVIDEO לכיוון הדיוידי ומהדיוידי לטלויזיה גם עם אותם כבלים ותבדוק שעובד
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
ניסיתיtobenary כתב:כנראה בממיר ישנה חסימה שאומרת שאם יש לו סיגנל מהסקארט, הוא ישדר אותו ולא את יס.
תנסה להשתמש בכניסות/יציאות RCA / SVIDEO לכיוון הדיוידי ומהדיוידי לטלויזיה גם עם אותם כבלים ותבדוק שעובד...
בממיר אין כניסת RCA
חיברתי עם כבל מה- TV scart של הממיר לTV out של ה-DVD ולא הצלחתי
- tobenary
- חבר ותיק

אוקיי. לטעמי גש לחנות קב או תחנה מרכזית או הומ סנטר ותקנה בורר סקארט. משמע משלוש כניסות עם מפסק בורר תבחר איזו כניסה תצא לטלוויזיה. כאן תגיע רק עוד בעייה אחת קשה...
הצורך לקום למפסק הבורר... בשביל להחליף כניסה. או להשאיר את הדיוידי דולק כל הזמן.
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
איך אני מקליט אז ?tobenary כתב:אוקיי. לטעמי גש לחנות קב או תחנה מרכזית או הומ סנטר ותקנה בורר סקארט. משמע משלוש כניסות עם מפסק בורר תבחר איזו כניסה תצא לטלוויזיה. כאן תגיע רק עוד בעייה אחת קשה...הצורך לקום למפסק הבורר... בשביל להחליף כניסה. או להשאיר את הדיוידי דולק כל הזמן.
...