תמיכה בקבצי SRT בגרסא החדשה של tsMuxeR
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
וזה עובד ?
מה האופציה העדיפה על מנת להכניס תרגום SRT בעברית לסרט BD לצורך צפיה בו על גבי ה-PS3 בעזרת המדריך שכתבת ?
ד"א, בנוגע למדריך - האם קיימת אפשרות לנגן תקיות AVCHD מ-NAS (אני מניח שבמידה ומנגנים משיתוף כלשהו אז לא משנה הפורמט של הדיסק) ?
מה האופציה העדיפה על מנת להכניס תרגום SRT בעברית לסרט BD לצורך צפיה בו על גבי ה-PS3 בעזרת המדריך שכתבת ?
ד"א, בנוגע למדריך - האם קיימת אפשרות לנגן תקיות AVCHD מ-NAS (אני מניח שבמידה ומנגנים משיתוף כלשהו אז לא משנה הפורמט של הדיסק) ?
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
כרגע בתהליך בדיקהMarioMan כתב:וזה עובד ?...
נראה לי שאני אשלב את זה בכלי האוטומטי בכדי לא לבצע פעמיים Remux.MarioMan כתב: מה האופציה העדיפה על מנת להכניס תרגום SRT בעברית לסרט BD לצורך צפיה בו על גבי ה-PS3 בעזרת המדריך שכתבת ?...
כרגע לא מצאתי דרך לנגן תיקיית AVCHD דרך DLNA, רק דרך התקן USB.MarioMan כתב: ד"א, בנוגע למדריך - האם קיימת אפשרות לנגן תקיות AVCHD מ-NAS (אני מניח שבמידה ומנגנים משיתוף כלשהו אז לא משנה הפורמט של הדיסק) ?...
ניסיתי לשחק עם שרת ה DLNA ולבדוק מספר אפשרויות, אך בינתיים ללא הצלחה.
- eladts
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
- שם מלא: אלעד צור
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
שאלת הבהרה
האם התרגומים עובדים רק במבנה קבצים מלא של BD או AVCHD או שגם בניגון M2TS בודד (בפרט ב-STREAMING)?
-
jpost
- חבר מביא חבר

Re: שאלת הבהרה
רק ב AVCHD מלא.eladts כתב:האם התרגומים עובדים רק במבנה קבצים מלא של BD או AVCHD או שגם בניגון M2TS בודד (בפרט ב-STREAMING)?...
-
jpost
- חבר מביא חבר

Re: עוד שאלה
eladts כתב:האם יש דרך לשמור יותר ממבנה AVCHD אחד ע"ג דיסק USB ולבחור בינהם מתוך ה-PS3? לשנות את שם התיקיה (דרך המחשב) של הסרט הרצוי ל-AVCHD נשמע קצת מיגע....
כרגע רק ע"י שינוי שם התיקיה. חובה ששם התיקיה יהיה AVCHD.
לא ניתן להגדיר מספר פרטישונים בדיסק, כי ה PS3 מזהה רק את הראשון.
חשבתי על פתרון של איחוד מספר סרטים לסרט אחד גדול, ותפריט על נוסף לבחירת הסרט הרצוי שיוביל לסרט.