בדילמה בין 2.1 ל 5.1
שלום.
אני נאלץ לחפש רמקולים חדשים למחשב, כי אחי לוקח את הרמקולים לדירה שאמור להשכיר.
הרמקולים יחוברו למחשב בעל כרטיס רגיל (לא 5.1).
השימוש: סרטים (שהורדו מהאינטרנט), שירים (טראנס, מזרחית, ראפ, היפ-הופ), משחקי מחשב.
מה אתם תמליצו לי לקנות? 2.1 או 5.1?
אם 5.1 צריך להשקיע על כרטיס קול מתאים, וגם אני רוצה שבכל שימוש שאעשה ב 5.1 אני אשמע בכל הרמקולים ולא רק 2.
עוד דבר, כמה הרמקולים צריכים להיות חזקים במרחק של 150-200 מטר?
תודה לעוזרים.
אני נאלץ לחפש רמקולים חדשים למחשב, כי אחי לוקח את הרמקולים לדירה שאמור להשכיר.
הרמקולים יחוברו למחשב בעל כרטיס רגיל (לא 5.1).
השימוש: סרטים (שהורדו מהאינטרנט), שירים (טראנס, מזרחית, ראפ, היפ-הופ), משחקי מחשב.
מה אתם תמליצו לי לקנות? 2.1 או 5.1?
אם 5.1 צריך להשקיע על כרטיס קול מתאים, וגם אני רוצה שבכל שימוש שאעשה ב 5.1 אני אשמע בכל הרמקולים ולא רק 2.
עוד דבר, כמה הרמקולים צריכים להיות חזקים במרחק של 150-200 מטר?
תודה לעוזרים.
200 מטר?!
קודם כל... אתה יכול לקנות רמקולים של 5.1 ולהשתמש בהדמיות שלהם.. בסגנון של פרו לוג'יק.. יש את זה ללא מעט דגמים.. ואז בעתיד להשתדרג לכרטיס מסך שיוציא 5.1 אמיתי...
אבל אתה צריך רמקולים שישמעו למרחק של 200 מטר?!
או שנפלה לך שגיאת כתיב.. או שאני לא חושב שבכלל יש טעם לדבר על רמקולים של מחשב...
200 מטר! תחשוב על זה! מגרש כדורגל רשמי הוא באורך של 100 מטר! חושב שרמקולים שנועדו לשימוש מחשב ביתי בחדר סגור יצליחו לשלוח סאונד למרחק של שני מגרשי כדורגל?
ובכלל עבור מה אתה צריך לשלוח קול כ"כ רחוק?:) אתה רוצה שהשכנים בשכונה שלך יחשבו שאחמיניג'ד הפציץ?:)
אבל אתה צריך רמקולים שישמעו למרחק של 200 מטר?!
או שנפלה לך שגיאת כתיב.. או שאני לא חושב שבכלל יש טעם לדבר על רמקולים של מחשב...
200 מטר! תחשוב על זה! מגרש כדורגל רשמי הוא באורך של 100 מטר! חושב שרמקולים שנועדו לשימוש מחשב ביתי בחדר סגור יצליחו לשלוח סאונד למרחק של שני מגרשי כדורגל?
ובכלל עבור מה אתה צריך לשלוח קול כ"כ רחוק?:) אתה רוצה שהשכנים בשכונה שלך יחשבו שאחמיניג'ד הפציץ?:)
טעות טעות טעות שלי!
התכוונתי ל-2 מטר, מצטער.
דבר שני, אני רוצה שבזמן שאני אשמע מוזיקה, סרטים ומשחקים אשמע בכל ה-5 רמקולים! ולא פה 2 ופה 5.
האם זה אפשרי ומה צריך כדי שיהיה אפשרי?
5.1+כרטיס קול של 5.1 ואיך אפשר לעשות שאשמע תמיד תמיד בכל הרמקולים?
התכוונתי ל-2 מטר, מצטער.
דבר שני, אני רוצה שבזמן שאני אשמע מוזיקה, סרטים ומשחקים אשמע בכל ה-5 רמקולים! ולא פה 2 ופה 5.
האם זה אפשרי ומה צריך כדי שיהיה אפשרי?
5.1+כרטיס קול של 5.1 ואיך אפשר לעשות שאשמע תמיד תמיד בכל הרמקולים?
Logitech X-540 & Creative Live 5.1
תלוי
תראה, מבחינת מרחק, זה תלוי בריהוט, במבנה החדר, במלאנתלפים דברים!
אבל כל סט רמקולים טוב יצליח להשמיע בדציבלים סבירים בהחלט חדר ממוצע.
מבחינת 5.1.. תראה.. המחשב לא עובד תמיד במצבים של 5.1.. נגיד כשאתה שומע קולות מערכת, זה סטראו... דיסקים, או מוזיקה זה גם סטיראו.. וגם משחקים, יש חלק ויש חלק. אבל, יש סטים, שהרמקולים עושים הדמייה. בדיוק כמו שכשאתה רואה ערוץ 22 בטלוויזיה דרך מערכת הקולונע הביתית, אתה שומע סראונד. כל מיני אלגוריתמים רצים ויוצרים ערוצי סראונד מלאכותיים.
לאיזה סטים של רמקולים יש את זה? אני משוכנע שלהרבה. לא יודע בדיוק, אבל בוודאות ללוג'יטק, קריאטיב, Altec Lansing, JBL, ועוד ועוד חברות של רמקולים.. ברגע שתבחר דגם ותחקור אותו קצת אני בטוח שתמצא באתר של החברה את המידע הזה..
אבל כל סט רמקולים טוב יצליח להשמיע בדציבלים סבירים בהחלט חדר ממוצע.
מבחינת 5.1.. תראה.. המחשב לא עובד תמיד במצבים של 5.1.. נגיד כשאתה שומע קולות מערכת, זה סטראו... דיסקים, או מוזיקה זה גם סטיראו.. וגם משחקים, יש חלק ויש חלק. אבל, יש סטים, שהרמקולים עושים הדמייה. בדיוק כמו שכשאתה רואה ערוץ 22 בטלוויזיה דרך מערכת הקולונע הביתית, אתה שומע סראונד. כל מיני אלגוריתמים רצים ויוצרים ערוצי סראונד מלאכותיים.
לאיזה סטים של רמקולים יש את זה? אני משוכנע שלהרבה. לא יודע בדיוק, אבל בוודאות ללוג'יטק, קריאטיב, Altec Lansing, JBL, ועוד ועוד חברות של רמקולים.. ברגע שתבחר דגם ותחקור אותו קצת אני בטוח שתמצא באתר של החברה את המידע הזה..
זאת אומרת אם הבנתי נכון.
אם אני ארצה 5.1 וארצה לשמוע בהם מוזיקה, סרטים, משחקים שהם לרוב 2.
אצטרך לחפש "שהרמקולים עושים הדמייה. בדיוק כמו שכשאתה רואה ערוץ 22 בטלוויזיה דרך מערכת הקולונע הביתית, אתה שומע סראונד. כל מיני אלגוריתמים רצים ויוצרים ערוצי סראונד מלאכותיים. "
רמקולים שיוצרים "הדמייה" של 5 ערוצים למרות שהסרט לדוגמא 2 ערוצים?
כי פשוט חבל בשבילי להשקיע כסף על 5.1 ולשמוע רק ב-2, כשאוכל לקנות 2.1 ערוצים, מבין?
החברות שאמרת זה בכיוון שלי, לא רוצה לקנות משהו לא מוכר, זול וגרוע.
זאת אומרת, שאצטרך לחפש רמקולים 5.1 מחברות טובות, שיוצרות "הדמייה" של 5 ערוצים בכל דבר שארצה וכרטיס קול 5.1?
*אני מודיע מראש שאשאל הרבה ואחפור, אז מצטער מראש*
אם אני ארצה 5.1 וארצה לשמוע בהם מוזיקה, סרטים, משחקים שהם לרוב 2.
אצטרך לחפש "שהרמקולים עושים הדמייה. בדיוק כמו שכשאתה רואה ערוץ 22 בטלוויזיה דרך מערכת הקולונע הביתית, אתה שומע סראונד. כל מיני אלגוריתמים רצים ויוצרים ערוצי סראונד מלאכותיים. "
רמקולים שיוצרים "הדמייה" של 5 ערוצים למרות שהסרט לדוגמא 2 ערוצים?
כי פשוט חבל בשבילי להשקיע כסף על 5.1 ולשמוע רק ב-2, כשאוכל לקנות 2.1 ערוצים, מבין?
החברות שאמרת זה בכיוון שלי, לא רוצה לקנות משהו לא מוכר, זול וגרוע.
זאת אומרת, שאצטרך לחפש רמקולים 5.1 מחברות טובות, שיוצרות "הדמייה" של 5 ערוצים בכל דבר שארצה וכרטיס קול 5.1?
*אני מודיע מראש שאשאל הרבה ואחפור, אז מצטער מראש*
עידכון:
ערכתי חיפוש ומצאתי רמקולים של Logitech X540
בדקתי באתר שלהם ורשום שיש לו פונקציה Matrix Mode, זאת אומרת שאם יש לי כרטיס קול 2 ערוצים/המקור במחשב 2 ערוצים, אני אשמע בכל 5.1! מדהים.
השאלה היא: האם הרמקולים האלה שווים את המחיר?
אני מחפש איכות, דיוק מהרמקולים והסאב, שלא יהיו רעשים בווליום גבוה.
תודה לעוזרים.
ערכתי חיפוש ומצאתי רמקולים של Logitech X540
בדקתי באתר שלהם ורשום שיש לו פונקציה Matrix Mode, זאת אומרת שאם יש לי כרטיס קול 2 ערוצים/המקור במחשב 2 ערוצים, אני אשמע בכל 5.1! מדהים.
השאלה היא: האם הרמקולים האלה שווים את המחיר?
אני מחפש איכות, דיוק מהרמקולים והסאב, שלא יהיו רעשים בווליום גבוה.
תודה לעוזרים.
מתן אני רוצה קולנוע ביתי (בחדר) בגלל זה אני חשבתי על 5.1.
רוב הסרטים הם 2 ערוצים, וכמו כן שירים ומשחקים, אז כעיקרון צריך להשקיע על 2.1
הבעיה שאני רוצה 5.1 קולנוע ביתי ולשמוע את כל ה-5 רמקולים אפילו אם סרטים/שירים הם 2 ערוצים.
אם זה אפשרי אז אשמח ל-5.1.
רוב הסרטים הם 2 ערוצים, וכמו כן שירים ומשחקים, אז כעיקרון צריך להשקיע על 2.1
הבעיה שאני רוצה 5.1 קולנוע ביתי ולשמוע את כל ה-5 רמקולים אפילו אם סרטים/שירים הם 2 ערוצים.
אם זה אפשרי אז אשמח ל-5.1.
אתה יכול לשמוע בכל חמשת הרמקולים,
אבל זה יהיה דימוי ז"T משהו בסגנון של PRO LOGIC.
כי המוסיקה והסרט שאתה מוריד נכתבו ב 2 ערוצים בלבד. הכרטיס יכול רק לנסות ולנחש מה היהאמור להיות באחרויים ובסנטר והוא ידמה את זה ל5.1
אבל זה יהיה דימוי ז"T משהו בסגנון של PRO LOGIC.
כי המוסיקה והסרט שאתה מוריד נכתבו ב 2 ערוצים בלבד. הכרטיס יכול רק לנסות ולנחש מה היהאמור להיות באחרויים ובסנטר והוא ידמה את זה ל5.1
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
http://www.divoom.com/X3.htm
התעמקתי על הרמקולים הנ"ל, כיצד הם?
ראיתי תגובות טובות עליו ונתונים מרשימים.
טוב למוזיקה, סרטים ומשחקים?
התעמקתי על הרמקולים הנ"ל, כיצד הם?
ראיתי תגובות טובות עליו ונתונים מרשימים.
טוב למוזיקה, סרטים ומשחקים?