בעיות סינכרון בניגון סרטי MKV
אני משתמש ב kmplayer לניגון סרטי MKV שאני מוריד.
כמעט בכול הסרטים יש קטעים של כמה דקות שהאודיו יוצא מסנכרון בצורה קשה ואז פתאום מסתדר. לפעמים זה קורה כמה פעמים לאורך הסרט.
מה הבעיה?
ניגון במחשב חזק E6750 עם כרטיס HD3750 למקרן 1080
כמעט בכול הסרטים יש קטעים של כמה דקות שהאודיו יוצא מסנכרון בצורה קשה ואז פתאום מסתדר. לפעמים זה קורה כמה פעמים לאורך הסרט.
מה הבעיה?
ניגון במחשב חזק E6750 עם כרטיס HD3750 למקרן 1080
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
אני לא משתמש ב-KMPlayer, אך אם אני זוכר היטב, כשאתה עושה קליק ימני על הוידאו יש אפשרות בתפריט לראות את הפילטרים והקודקים שהנגן משתמש בהם.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
Media Player Classic Homecinema כל הפילטרים הפנימיים מנוטרלים וב-External Filters נמצאים הבאים ומוגדרים כמועדפים:
FFDShow Video Decoder - בשביל H.264/X.264 ו-VC1
AC3Filter
Dscaler Video Decoder - בשביל Inverse Telecine לתכני MPEG-2 ב-1080i (האמת, כמעט ואין לי כאלה, אך אני לא מצליח לקבל Deinterlacing תקין ל-MPEG-2 באמצעות כרטיס המסך, אז אני משתמש בזה)
אתה יכול להשתמש בקודק H.264 של CyberLink בשביל לקבל האצת חומרה ולהעביר את העיבוד לכרטיס המסך, אבל הקודק שלהם לא מתאים לתכני X264 שקודדו מעל Level 4.1, ככה שבכאלו יתקבל מסך שחור.
FFDShow Video Decoder - בשביל H.264/X.264 ו-VC1
AC3Filter
Dscaler Video Decoder - בשביל Inverse Telecine לתכני MPEG-2 ב-1080i (האמת, כמעט ואין לי כאלה, אך אני לא מצליח לקבל Deinterlacing תקין ל-MPEG-2 באמצעות כרטיס המסך, אז אני משתמש בזה)
אתה יכול להשתמש בקודק H.264 של CyberLink בשביל לקבל האצת חומרה ולהעביר את העיבוד לכרטיס המסך, אבל הקודק שלהם לא מתאים לתכני X264 שקודדו מעל Level 4.1, ככה שבכאלו יתקבל מסך שחור.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.