בלו-ריי מולטי-ריג'ן (multiregion)
-
nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
שלום, אני מעונין לקנות נגן בלו-ריי. יש לי חבר שנוסע בעוד חודש לארה"ב ואנגליה ויכול להביא משם מכשיר.
השאלה: האם כבר יש מכשירי multiregion שמסוגים לנגן סרטים מכל האזורים (A, B. C) ואם כן האם אפשר לקבל המלצה על דגמים או אתר בו אני יכול למצוא ולקרוא על דגמים.
אשמח לסיוע
נדב
השאלה: האם כבר יש מכשירי multiregion שמסוגים לנגן סרטים מכל האזורים (A, B. C) ואם כן האם אפשר לקבל המלצה על דגמים או אתר בו אני יכול למצוא ולקרוא על דגמים.
אשמח לסיוע
נדב
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
צודק,כנראה שיש היום,אם מצאת אז מה הבעיה?
-
nadavck
- חבר מביא חבר

אני רוצה ללמוד מהניסיון והחכמה של הגולשים באתר :)
אשמח לקבל המלצות והדרכות.
חשוב לציין: אין לי כסף!!!
חסכתי ושמתי כסף בצד כדי להקים לי את מערכת הקולנוע. יש מסך, וכל השאר ,ומה שנותר כרגע הוא נגן הבלו-ריי.
הנגן שאני אקנה יצטרף להיות נגן לכמה שנים טובות ולכן אני מחפש המלצה טובה כדי לרכוש מכשיר אמין וטוב.
חשוב לציין: אין לי כסף!!!
חסכתי ושמתי כסף בצד כדי להקים לי את מערכת הקולנוע. יש מסך, וכל השאר ,ומה שנותר כרגע הוא נגן הבלו-ריי.
הנגן שאני אקנה יצטרף להיות נגן לכמה שנים טובות ולכן אני מחפש המלצה טובה כדי לרכוש מכשיר אמין וטוב.
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
תרכוש PS3.
הוא ללא ספק ה BANG FOR THE BUCK הייחידי בשוק, מה גם שאני סמוך ובטוח שעם עדכוני הגרסאות הבאים עלינו לטובה, הדבר יפתר בקרוב מאוד.
הוא ללא ספק ה BANG FOR THE BUCK הייחידי בשוק, מה גם שאני סמוך ובטוח שעם עדכוני הגרסאות הבאים עלינו לטובה, הדבר יפתר בקרוב מאוד.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
יש את JVB.NL
שדרוג מכשיר BD ל-MULTIREGION קיים למרבית החברות.
העלות - כמאה יורו לעבודה עצמית.
http://www.jvbdigital.nl/jvb.asp?cur=1& ... page=front
http://www.jvbdigital.nl/jvb.asp?cur=1& ... page=front
-
nadavck
- חבר מביא חבר

שאלה על שידרוג
oferlaor כתב:יש את JVB.NL
http://www.jvbdigital.nl/jvb.asp?cur=1& ... page=front...
אני אני עושה "שדרוג עצמי", האם אני לוקח את המכשיר למעבדה בארץ או עושה את זה לבד בבית??? נראה לי קצת מפחיד
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
nadavck,
כל הנושא הזה טרי לחלוטין. בארץ כרגע אין התייחסות לנושא כלל, למרות שברור לחלוטין שזה הולך לגרום לצרות דומות למה שראינו בזמנו עם נגני DVD.
סרטים כרגע מיובאים לארץ ללא ZONE, אבל ברגע שתהיה מאסה קריטית פתאום יתחילו להביא ZONE2 (כלומר B) והנושא יהפוך לבעייתי יותר.
שווה ליצור קשר עם JVB (הם נחמדים למדי, קיימים שנים רבות בתחום ואמינים לחלוטין, אם כי מעט יקרים) ולשאול אותם במה בדיוק מדובר. בזמנו היו פתרונות שהיו תוכנה בלבד, חלקם היו אפילו קודים.
אני מעריך שכאשר נגיע לשלב בו זה עלול להפוך לבעייתי, היבואנים ילחצו על היצרנים לתת להם קודים סודיים שימצאו את דרכם לאינטרנט.
כל הנושא הזה טרי לחלוטין. בארץ כרגע אין התייחסות לנושא כלל, למרות שברור לחלוטין שזה הולך לגרום לצרות דומות למה שראינו בזמנו עם נגני DVD.
סרטים כרגע מיובאים לארץ ללא ZONE, אבל ברגע שתהיה מאסה קריטית פתאום יתחילו להביא ZONE2 (כלומר B) והנושא יהפוך לבעייתי יותר.
שווה ליצור קשר עם JVB (הם נחמדים למדי, קיימים שנים רבות בתחום ואמינים לחלוטין, אם כי מעט יקרים) ולשאול אותם במה בדיוק מדובר. בזמנו היו פתרונות שהיו תוכנה בלבד, חלקם היו אפילו קודים.
אני מעריך שכאשר נגיע לשלב בו זה עלול להפוך לבעייתי, היבואנים ילחצו על היצרנים לתת להם קודים סודיים שימצאו את דרכם לאינטרנט.