יש לי את הרמקולים הנ"ל
אך כל מה שניסיתי להתעסק עם ההגדרות
משום מה שומעים רק ב 2 הקידמיים בלבד
צריך לשנות משהו בהגדרות שישמעו בכולם ?
מבחינת ה AC3FILTER
אני פשוט לא מכיר את ההגדרות של ה AUDIO
מיואש מה- Logitech X530
רגע רגע רגע
שנייה. פרה פרה.
קודם כל, איזה מחשב יש לך? ואיזה כרטיס קול?
יש כרטיסי קול שכוללים יציאות לכל הסט של הרמקולים. (קדמי, אחורי, סנטר+סאב). בצבעים זהים לצבעים של הכבלים של הרמקולים. אם זה המצב, תתקע את הכבלים לפי הצבע, ואז אם זה לא עובד תוריד את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך שלך מהרשת, תתקין, וזה אמור להיות בסדר.
אם יש לך כרטיס קול עם יציאה בודדת לרמקולים (ירוק) ועוד שני צבעים (אדום וכחול) כלומר מיקרופון וליין אין, אז זה מעט מסתבך:
האפשרות הטובה:
הכרטיס שלך כן תומך ב - 5.1. שוב, תוריד את הדרייברים האחרונים, תתקין, ואז, תתקע את הכבל הירוק לירוק, ואת האחרים לשני השקעים האחרים. וברגע שתתקע אותם, המחשב יזהה שחובר משהו וישאל אותך מה זה. אם זה מיק או ליינ אין, או שזה סנטר-סאב או אחוריים.
תגיד לו שזה סאב-סנטר ואחוריים, וזה יסתדר.
והאפשרות הרעה:
הכרטיס שלך תומך רק בשני רמקולים.. 2.1... (זה בדרך כלל כרטיסים ישנים יותר או נישאים מסויימים)... כאן אין ברירה אלא להשתמש בקופסא המצחיקה הזאת שקיבלת עם הרמקולים? וזה עושה הדמיית סראונד.. (דומה לפרו לוג'יק....) וזה הכי טוב שתוכל לקבל במקרה כזה..
אלא אם אתה רוכש כרטיס קול חדש כמובן:))
קודם כל, איזה מחשב יש לך? ואיזה כרטיס קול?
יש כרטיסי קול שכוללים יציאות לכל הסט של הרמקולים. (קדמי, אחורי, סנטר+סאב). בצבעים זהים לצבעים של הכבלים של הרמקולים. אם זה המצב, תתקע את הכבלים לפי הצבע, ואז אם זה לא עובד תוריד את הדרייברים האחרונים של כרטיס המסך שלך מהרשת, תתקין, וזה אמור להיות בסדר.
אם יש לך כרטיס קול עם יציאה בודדת לרמקולים (ירוק) ועוד שני צבעים (אדום וכחול) כלומר מיקרופון וליין אין, אז זה מעט מסתבך:
האפשרות הטובה:
הכרטיס שלך כן תומך ב - 5.1. שוב, תוריד את הדרייברים האחרונים, תתקין, ואז, תתקע את הכבל הירוק לירוק, ואת האחרים לשני השקעים האחרים. וברגע שתתקע אותם, המחשב יזהה שחובר משהו וישאל אותך מה זה. אם זה מיק או ליינ אין, או שזה סנטר-סאב או אחוריים.
תגיד לו שזה סאב-סנטר ואחוריים, וזה יסתדר.
והאפשרות הרעה:
הכרטיס שלך תומך רק בשני רמקולים.. 2.1... (זה בדרך כלל כרטיסים ישנים יותר או נישאים מסויימים)... כאן אין ברירה אלא להשתמש בקופסא המצחיקה הזאת שקיבלת עם הרמקולים? וזה עושה הדמיית סראונד.. (דומה לפרו לוג'יק....) וזה הכי טוב שתוכל לקבל במקרה כזה..
אלא אם אתה רוכש כרטיס קול חדש כמובן:))
אז ככה:
לוח של אינטל DG965WH עם כ.קול מובנה HD 5.1 (שאליו חיברתי את הרמקולים)
מעבד CORE2DUO 1.86 בן שנה וקצת
2 ג'יגה זיכרון
כ.מסך 7600GS
HTPC ממוצע הייתי אומר
נ.ב חיברתי את הכבלים הצבעוניים לכניסות בלוח אם (אכן 3 כניסות,ירוק,שחור וכתום)
והגדרתי שמדובר ברמקולים ולא מיקרופון או LINE IN
אבל עדיין עושה קצת פוזות
וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של אינטל
הכ.קול של IDT לפי מה שאני רואה
לוח של אינטל DG965WH עם כ.קול מובנה HD 5.1 (שאליו חיברתי את הרמקולים)
מעבד CORE2DUO 1.86 בן שנה וקצת
2 ג'יגה זיכרון
כ.מסך 7600GS
HTPC ממוצע הייתי אומר
נ.ב חיברתי את הכבלים הצבעוניים לכניסות בלוח אם (אכן 3 כניסות,ירוק,שחור וכתום)
והגדרתי שמדובר ברמקולים ולא מיקרופון או LINE IN
אבל עדיין עושה קצת פוזות
וניסיתי להוריד דרייברים מהאתר של אינטל
הכ.קול של IDT לפי מה שאני רואה
Kobi D