לא מצליח להדליק ולכבות htpc עם שלט
שלום לכולם יש לי מערכת מדיה סנטר עם מארז פיוזין ושלט של מדיה סנטר של מיקרוספט שאותו אני מתכננן בקרוב להחליף בהרמוני בכל מקרה אני לא מצליח להדליק ולכבות יותר נכון שיכנס למצב שינה עם השלט אני לוחץ ואין תגבוה
מה לעשות?
תודה רבה לכל העוזרים
מה לעשות?
תודה רבה לכל העוזרים
יכולות להיות כמה סיבות
רובן קשורות להגדרות BIOS. תעשה חיפוש בפורום היו הרבה שאלות כאלה או שתפרסם מפרט מלא(חשוב ביותר לוח וסוג שלט) כולל את הגדרות החשמל/USB ב-BIOS.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ייתכן שאני טועה, אבל לדעתי העינית של הפיוז'ן לא מתאימה לשלטים של מיקרוסופט אלא לשלט של IMON. תשתמש בעינית שבאה עם השלט של מיקרוסופט ולא עם העינית של IMON. פחות יפה, אבל אין ברירה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

כי כנראה הדרייבר של IMON מדמה את רוב הכפתורים ככפתורי מקלדת, כמו חיצים, OK הופך ל-Enter, הכפתור Exit הופך ל-Backspace במקלדת, וכו. ואז זה עובד לך במדיה סנטר.
כפתור ה-Power לא מנותב כנראה לכפתור במקלדת, ולכן הוא לא עובד לך עם העינית של ה-IMON. נסה לשלוח אימייל לתמיכה של IMON בו תשאל איך ניתן לכבות ולהדליק את המחשב מהשלט שלהם.
כפתור ה-Power לא מנותב כנראה לכפתור במקלדת, ולכן הוא לא עובד לך עם העינית של ה-IMON. נסה לשלוח אימייל לתמיכה של IMON בו תשאל איך ניתן לכבות ולהדליק את המחשב מהשלט שלהם.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

אין לי מושג. תשאל את IMON.
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
זה שהגדרת ב bios שיאפשר S3 לא תמיד מספיק.
חלק מלוחות האם דורשים שגם תזיז את אחד הגשרים (jumper) למצב כזה שיאפשר מתח על ממשקי USB במצב שינה. תקרא את החוברת של לוח האם שלך לפרטים נוספים.
דבר נוסף, אם אני זוכר נכון, כדי ש S3 יעבוד הספק שלך צריך להוציא חצי אמפר על המסילה של ה 5v. תבדוק גם את זה.
חלק מלוחות האם דורשים שגם תזיז את אחד הגשרים (jumper) למצב כזה שיאפשר מתח על ממשקי USB במצב שינה. תקרא את החוברת של לוח האם שלך לפרטים נוספים.
דבר נוסף, אם אני זוכר נכון, כדי ש S3 יעבוד הספק שלך צריך להוציא חצי אמפר על המסילה של ה 5v. תבדוק גם את זה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
בספק כוח שלך. אמורה להיות עליו מדבקה שבה כתוב כמה אמפר והספק יש לכל מסילה.tomer861 כתב:לא הבנתי מה זאת אומרת המסילה של ה5וולט ואיפה אני בודק את זה...
אבל אם אתה יודע מה הבעיה אז זה כבר לא משנה
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
בו נראה אם אני מבין אותך:tomer861 כתב:יודע מה הבעיה אבל עדיין לא יודע איך לפתור אותה
אין פה בעלי פיוזון שיכולו להגיד לי אם גם להם יש את הבעיה ואיך פתרו אותה?...
1 כשאתה משתמש ב-IR של מיקרוסופט ובשלט של מייקרוסופט הכל תקין. נכון?
2. כשאתה מנסה להשתמש בשלט של מייקרוסופט וב-IR של ה-FUSION זה לא תקין?
אם 2 היא הבעיה אני חייב לציין שלמיטב ידיעתי הם לא אמורים לעבוד ביחד(סביר להניח קוד IR שונה)
3. אם השלט של הפיוזן לא עובד עם ה-IR של פיוזן יכולה להיות בעיה בהגדרה של IMON כנס לתוכנה ותבדוק אותה.
אם מצב 1 עובד לך ומצב 3 לא עובד לך למרות הגדרה נכונה בתוכנת ה-IMON יש סיכוי סביר שהבעיה היא בפנל הקידמי של הפיוז'ן. למיטב ידיעתי ה-IR של הפיוז'ן לא לוקח את המתח שלו מה-USB אלה מחיבור לספק וללוח (הוא אמור להגיע עם הכבל הזה). פנה לחנות במידה והם הרכיבו לך את המחשב ואם לא תפתח את ה-MANUAL של ה-IMON לברר איך בדיוק מחברים את הפאנל לחשמל.
לגבי חיבור 5V , תסתכל על ה-MANUAL של של לוח האם שלך.
הבנת נכון אני משתמש במקלט ir שמובנה בפיוזן ועכשיו בהארמנוי 1
עדכנתי את התכונה של הvfd ועכשיו אני מצליח להכניס אותו למצב שינה עם השלט אבל הוא עדיין לא מצליח להוציא אותו מזה
וvfd עובד טוב כשהוא והחיישן מחוברים לאותו חיבור חיבור חשמל דרך הספק וחיבור usb ללוח אם
בקיצור בנתיים הבעיה היא רק שהשלט לא מצלילח להעיר את המחשב
עדכנתי את התכונה של הvfd ועכשיו אני מצליח להכניס אותו למצב שינה עם השלט אבל הוא עדיין לא מצליח להוציא אותו מזה
וvfd עובד טוב כשהוא והחיישן מחוברים לאותו חיבור חיבור חשמל דרך הספק וחיבור usb ללוח אם
בקיצור בנתיים הבעיה היא רק שהשלט לא מצלילח להעיר את המחשב