מתלבט לגבי LCD 42 אינץ'. צריך את עזרתכם...
שלום לחברי הפורום,
רק לפני כמה ימים גיליתי את האתר המדהים הזה ואני חייב לציין שמעיון בפורומים למדתי המון, אבל אני עדיין צריך את עזרתכם המקצועית.
אני מחפש מסך LCD בגודל 42 אינץ' מכיוון שמרחק הצפייה אצלנו בסלון הוא 4 מטרים (חייב LCD בגלל שמיקום הטלוויזיה הוא מול חלון גדול וזה פוסל את האופציה של פלזמה). 95 אחוזים מהזמן אנחנו רואים טלוויזיה רגילה (YES MAX) ומעט מאוד סרטים ב-DVD כך שאנחנו לא ממש זקוקים ל-FHD. התקציב הוא עד 7,000 שקל ולכן חשבתי על כמה דגמים עיקריים:
LG 42LC53 - במחיר של 6,500 שקל (ייבוא של סקאל ולא של ח.י.)
TOSHIBA 42C3500 - ראיתי בזאפ ב-7,000 שקל
JVC LT42EX17 - בדיוטי פרי 6,000 שקלים
מה דעתכם על כל אחד מהדגמים הנ"ל? הבנתי שה-LG והטושיבה זה אותו מסך למעשה אבל עם מעבד תמונה שונה. מי מהם טוב יותר? איך נחשבים ה-LCD של JVC? שווים משהו?
אם למישהו יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע.
תודה מראש לעוזרים,
רז
רק לפני כמה ימים גיליתי את האתר המדהים הזה ואני חייב לציין שמעיון בפורומים למדתי המון, אבל אני עדיין צריך את עזרתכם המקצועית.
אני מחפש מסך LCD בגודל 42 אינץ' מכיוון שמרחק הצפייה אצלנו בסלון הוא 4 מטרים (חייב LCD בגלל שמיקום הטלוויזיה הוא מול חלון גדול וזה פוסל את האופציה של פלזמה). 95 אחוזים מהזמן אנחנו רואים טלוויזיה רגילה (YES MAX) ומעט מאוד סרטים ב-DVD כך שאנחנו לא ממש זקוקים ל-FHD. התקציב הוא עד 7,000 שקל ולכן חשבתי על כמה דגמים עיקריים:
LG 42LC53 - במחיר של 6,500 שקל (ייבוא של סקאל ולא של ח.י.)
TOSHIBA 42C3500 - ראיתי בזאפ ב-7,000 שקל
JVC LT42EX17 - בדיוטי פרי 6,000 שקלים
מה דעתכם על כל אחד מהדגמים הנ"ל? הבנתי שה-LG והטושיבה זה אותו מסך למעשה אבל עם מעבד תמונה שונה. מי מהם טוב יותר? איך נחשבים ה-LCD של JVC? שווים משהו?
אם למישהו יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע.
תודה מראש לעוזרים,
רז
אנשים לא מגיבים כי יש מאות שירשורים כאלה שנפתחו בעבר.
כדאי שתעשה חיפוש , תגלה הרבה תשובות לשאלתך.
במחיר הזה הטושיבה ו LG שציינת יהיו בחירה מוצלחת. סה"כ אין מסכים מדהימים
במחיר הזה ובגודל הזה.
תנסה אולי גם את ה BENQ 42 FHD שנמכרת במכרזים. אפשר להוציא אותה בתקציב שלך.
ממליץ אבל שתלך לחנות להתרשם קודם.
כדאי שתעשה חיפוש , תגלה הרבה תשובות לשאלתך.
במחיר הזה הטושיבה ו LG שציינת יהיו בחירה מוצלחת. סה"כ אין מסכים מדהימים
במחיר הזה ובגודל הזה.
תנסה אולי גם את ה BENQ 42 FHD שנמכרת במכרזים. אפשר להוציא אותה בתקציב שלך.
ממליץ אבל שתלך לחנות להתרשם קודם.
תודה על התגובה, ערכתי לא מעט חיפושים לשני הדגמים ולא הצלחצי להבין מי מהם טוב יותר. האם ה-BENQ שציינת הוא מותג מדבקה או מותג בפני עצמו? איך ה-LCD של JVC נחשבים? שווה להסתכל עליהם בכלל? הבנתי ממישהו שעובד ב-ח.י שעוד מעט עומדת לצאת סדרת מסכים חדשה עם סיומת 60. מישהו מכיר?