תמונה שחור לבן עם SCART to S VIDEO
חיברתי את הממיר יס שלי עם SCART-S VIDEO לTOSHIBA 32C3500E, אך אני מקבל תמונה ללא צבע, בחרתי PAL בטלוויזיה, שיחקתי עם כל האפשרויות SCART בממיר יס, אך הדבר הכי טוב שקיבלתי הייתה תמונה עם צבע מוגבל(הרוב שחור לבן אבל יש צבעים שמופיעים).
מה לעשות?
מה לעשות?
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
לא כל ממיר של yes מוציא סיגנל S-video תקין דרך ה- SCART. איזה ממיר יש לך ?
- smallville4r
- חבר ותיק

אתה יכול לראות בתחתית הממיר יש מדבקה ואת הדגם של הממיר.
אם זה ממיר אם הלוגו הישן של yes (בצבע כסף כזה) אז זה כנראה לא תומך בסיגנל בצורה תקינה.
אם הממיר נושא את הלוגו החדש של yes והצבע של הלוגו ירוק יש לך 3100SV שעשויה להיות איתו בעיה בהוצאת סיגנל תקני של S-video דרך ה- SCART.
אם יש לך ממיר עם לוגו כחול של yes יש לך ממיר 3100S והוא אמור להוציא סיגנל תקין.
אם זה ממיר אם הלוגו הישן של yes (בצבע כסף כזה) אז זה כנראה לא תומך בסיגנל בצורה תקינה.
אם הממיר נושא את הלוגו החדש של yes והצבע של הלוגו ירוק יש לך 3100SV שעשויה להיות איתו בעיה בהוצאת סיגנל תקני של S-video דרך ה- SCART.
אם יש לך ממיר עם לוגו כחול של yes יש לך ממיר 3100S והוא אמור להוציא סיגנל תקין.
- smallville4r
- חבר ותיק

יש לך ממיר פשוט. הוא לא תומך עד כמה שאני יודע בהוצאת סיגנל S-video. יש לו בכלל SCART ?Lmagus כתב:רשום לי שם ABS 6642 זה זה?...
בכל מקרה, אתה צריך או את ה- 3100S ותתעקש על ה- S שלא יביאו לך את ה- SV, הוא עלול להיות בעייתי בהוצאת סיגנל תקין של S-video. ותתכונן לכך שהם ירצו על זה כסף. אז תכין את עמצך לקרב
ושוב, הדרך בכל אופן להבדיל בין 3100S ו- 3100SV היא המדבקה של הלוגו על הממיר - אתה צריך מדבקה כחולה ולא ירוקה.
- smallville4r
- חבר ותיק

לי הם לקחו 149 ש"ח למרות הויכוחים, צעקות וכיו"ב. לא ממש הלך לי.Lmagus כתב:כמה כסף הם ידרשו על זה?
וזה שווה את זה? האיכות תשתפר בהרבה?
(ובלי קשר למלחמה העתידית עם יס, הטלוויזיה עצמה טובה?)...
זה בהחלט יותר טוב מקומפוזיט (בננה צהובה), אם כי הבדל לא בין שמיים וארץ - אחרי הכל, שידורי ה- SD במקור הם גרועים בארץ...
אני לא ממש יודע הרבה על הטלוויזיה שלך - לא ראיתי אותה מעולם. לי יש דגם הרבה יותר ישן - 32WL66 - ב- SD התמונה בינונית וב- HD תמונה חבל על הזמן - שניהם מחוברים ב- HDMI באמצעות ממיר yesHD. לפני כן, הממיר 3100S היה מחובר לטלוויזיה ב- S-video - בהחלט ראו שיפור בהשוואה לקומפוזיט.
- smallville4r
- חבר ותיק

כן. אתה צריך את הממיר yesHD.Lmagus כתב:טוב, לא כזה נורא, לגיטימי שירצו כסף על ממיר חדש.
אה ועוד איזה משהו, אני גם צריך ממיר מיוחד בשביל לראות את כל השידורי YES HD?...
אם אתה רוצה לדעת עליו פרטים:
הוא עולה 39.90 ש"ח לחודש למשך 3 שנים עם התחייבות. מקבלים 4 ערוצים יחד עם זה - yesHD, yes stars HD, National Geograpic HD ו- MGM-HD. ערוץ הספורט HD עולה עוד כסף אם אתה רוצה אותו. ניתן לקחת את הממיר בדרכים שונות נוספות ללא התחייבות. (רכישה - תשלום חד פעמי של 2200 ש"ח או פיקדון, תשלום חד-פעמי של 2,500 ש"ח עם פחת של 10% בכל שנה).
- smallville4r
- חבר ותיק

לממיר ה- HD יש את כל סוגי היציאות שאתה יכול לחשוב עליהן:Lmagus כתב:והHD תומך בS VIDEO?...
composite (איכס)
S-video ישיר (לא באמצעות scart, ניתן גם באמצעות SCART).
RGB (באמצעות SCART)
component
HDMI
כמו כן, יש יציאות סאונד דיגיטליות - קואוקסיאלי ואופטי לשמע Dolby Digital בסרטים נבחרים ב- yesDVDbox וב- yesHD וב- National Geographic HD. נכון לכרגע יציאת ה- HDMI לא מעבירה שמע Dolby אלא PCM עם 2 ערוצי שמע.
רק רצוי לציין שייתכן שתחוש שאיכות התמונה ב- SD טיפה ירודה לעומת מה ש- 3100S או yesMAX היה נותן לך - אך מכיוון שאין לך את הממירים האלה - אתה רק תחוש שיפור בתמונה (לעומת מה שיש לך כיום).