חשוב לי שתיהיה תמיכה בפורמט MKV וגם הצגת כתוביות בעברית. הבעיה שלי שמכל ההודעות בפורום הזה ובאתר אני לא מבין מה הכי כדאי ומומלץ לרכוש, ובכלל איפה לרכוש ?
בבקשה תעזרו לי

תרכוש משהו רציני,בסיגנון המכשירים של דביקוroninak כתב:אני מאוד מעוניין לרכוש מזרים וידאו, בכדי לצפות בוידאו באיכות גבוה בסלון ואצל חברים.
חשוב לי שתיהיה תמיכה בפורמט MKV וגם הצגת כתוביות בעברית. הבעיה שלי שמכל ההודעות בפורום הזה ובאתר אני לא מבין מה הכי כדאי ומומלץ לרכוש, ובכלל איפה לרכוש ?
בבקשה תעזרו לי...

ומה בדיוק הבעיה אם פופקורן ?gameboy כתב:תרכוש משהו רציני,בסיגנון המכשירים של דביקוroninak כתב:אני מאוד מעוניין לרכוש מזרים וידאו, בכדי לצפות בוידאו באיכות גבוה בסלון ואצל חברים.
בבקשה תעזרו לי...
ולא איזה מכשיר בסיגנון המוצר שנקרא פופקורן,שמזכיר לי את הקיטים שבניתי בהיותי נער...
מכשיר פושטי מבחינה מעגלית.Shultziboy כתב:ומה בדיוק הבעיה אם פופקורן ?gameboy כתב:תרכוש משהו רציני,בסיגנון המכשירים של דביקוroninak כתב:אני מאוד מעוניין לרכוש מזרים וידאו, בכדי לצפות בוידאו באיכות גבוה בסלון ואצל חברים.
בבקשה תעזרו לי...
ולא איזה מכשיר בסיגנון המוצר שנקרא פופקורן,שמזכיר לי את הקיטים שבניתי בהיותי נער......

מבחינת חומרה-אתה טועה.Giliboy כתב:Gameboy
איך ZIV_R כתב לפני שבוע, אין כמו החוכמולוגיה שלך לסוף השבוע..
אני מאלו שרכשו את ה- Tvix בארץ, ומאלו שכן בעד המוצר,
אבל רבאק, למה לרדת לרמה כזו, במיוחד לאחר שאנשים בעלי נסיון ושמבינים הרבה יותר ממני וממך סקרו אותו ונתנו לו ביקורות טובות מאוד.
roninak, לעצם העניין
השמות החמים היום זה ה- TVIX 6500 של Dvico וה- PopCorn A-100 .
שניהם מבוססים אותו צ'יפ, כך שכולם אמורים לעשות בסופו של דבר את אותו הדבר, פחות יותר. על ה- Popcorn תוכל לקרוא כאן:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 312#547312
על ה- Tvix עוד לא התפרסמה ביקורת,
אבל תוכל להתרשם מחיפוש בפורום, למשל כאן, על כמה הבדלים ביניהם:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 312#547312
את שניהם ניתן להזמין בחו"ל, עלות ה- Popcorn ביבוא אישי תגיע למשהו כמו 1000 ש"ח.
ה- Tvix ביבוא אישי - 400$. תעשה חיפוש גם על זה, יש כמה חבר'ה פה שייבאו.
את ה- Tvix ניתן גם לרכוש בארץ דרך יבואן מסודר ( "העולם הדיגיטלי") בעלות של 2500 ש"ח....

אשכרה,מעגל כמעט ריק מתוכןsam22 כתב:Giliboy,
מה אתה רוצה ממנו?
הוא כתב שלדעתו הפופקורן הוא צעצוע...
זכותו
ואם יש לו יכולות טכניות להעריך, אז מצוין
הוא לא מכריח אף אחד לקנות כלום
הוא לא מרוויח
יש לו דעה נחרצת והוא מביע אותה ומשתף
היו כאן כבר התבטאויות קשות יותר על מכשירים...

ziv_rziv_r כתב:roninak,
החבר Giliboy ענה לך לעניין, שווה כי תעקוב אחר הקישורים בהודעתו ולמידע האינפורמטיבי שמסר.
Giliboy,
יופי של תגובות מושקעות![]()
חבל באמת שאנשים נוספים לא באמת יורדים לסוף דעתך וממשיכים להגיב בצורה כזאת.
בכל אופן, אין צורך להתרגש, כאשר אנשים מגיבים בצורה שהגיבו ללא שום טיעונים מוצקים - הקוראים מבינים כבר לבד את רמת הידע של הדובר, במיוחד כאשר לדובר אין נסיון מעשי עם המכשיר המדובר.
Gameboy,
יום שישי היום וכמעט שכחתי מה Agenda הקבועה שלנו![]()
לפני שבוע לערך, התפתח במהירות שרשור בו היללת שוב את הבנתך העמוקה בחומרה של ה 6500. אתה נוטה להזכיר את העובדה הזאת מידי פעם ולהדגיש אפילו שאתה מבין בנושא יותר מכולם, אפילו רשמת כאן בפירוש יותר ממני. אני חושב שהגיע הזמן לפזר את העננים ושתוכל להסביר לנו פעם אחת ולתמיד כיצד קיבלת את ההבנה העמוקה הזאת, האם ייתכן שהגיעה פשוט על ידי פירוק מכשיר 6500?
אגב, נסיון בפירוק מכשירי DVDלא קשור כאן כלל.
אני אבין לחלוטין אם תתעלם מהבקשה שלי לפירוט, שבוע שעבר בחרת להתעלם ואין שום סיבה שתענה הפעם. הרי לכולנו ברור מהיכן הידע הנ"ל, נכון?...

תגיד,ziv_r כתב:הנסיון לבדיחה נכשל, עדיין יצאת מתחמק אשר מפזר טיעונים ("אני מבין בחומרת ה 6500 יותר מכולם") ללא בסיס....