קנתי מגבר ורמקולים ומה אתם אומרים
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש! 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חברההההההההההההההההההההההההההההההההה
בלי למותתתתתתתת אתם לא מבנים מה קרהההה אתם חיבים לעוזר
לי
אני שומע במערכת שעה ככה שעתים היתי עם חבר שלי פותאם הוא אומר לי מזה אלירן הקליפש השני הוופר לא זזז
אני אומר לו מה !!!!
עברתי בבלנס לצד הראשון שמעו כמו שצריך פתאום עברתי לצד השני אני שומע רק אאת האורוןןןן מצפצף
חברה אני לא ידוע מה לעשות הם זה יתכן שנשרף לי הרמקול איך זה יוכל להיות קנתי אותם רק אתמול
אני לא מאמין לי לי בבבית ווורפידל בסלון והם חחחיים ושלמים ומה לא עשתים להם חברה אני ממשש בדילמה אנני לא מבין מה קרה שם אתמול שמעתי משתתים והיה הכול טוב ויפה פתאום אחרי שעתיים לא ידוע מה קרההה שמעתי זימזומים כאלה מאין הקפצות כאלה של בסים מ הוופר היתי נוגע בו ואז היה מנגן קצת יותר טוב ואז אמרתי אולי זה הסתדר לבד ואין בכלל אחר כך הוא לא עבד חברההה בבקקשה תעזרו לי אני באמת לא ידוע מה לעשות הם עשתי טעות והיתי צריך לקחת את הפלוק ולא את הקליפש אין אתם לא מבנים מה עובר אלי
מזל שאתם פה אולי תוכלו לעזור לי אני פוחד שמאפו שקנתי לא יעשו לי כלום וידפקו אותי עם רמקול ***
תודה לכם שבת שלום
בלי למותתתתתתתת אתם לא מבנים מה קרהההה אתם חיבים לעוזר
לי
אני שומע במערכת שעה ככה שעתים היתי עם חבר שלי פותאם הוא אומר לי מזה אלירן הקליפש השני הוופר לא זזז
אני אומר לו מה !!!!
עברתי בבלנס לצד הראשון שמעו כמו שצריך פתאום עברתי לצד השני אני שומע רק אאת האורוןןןן מצפצף
חברה אני לא ידוע מה לעשות הם זה יתכן שנשרף לי הרמקול איך זה יוכל להיות קנתי אותם רק אתמול
אני לא מאמין לי לי בבבית ווורפידל בסלון והם חחחיים ושלמים ומה לא עשתים להם חברה אני ממשש בדילמה אנני לא מבין מה קרה שם אתמול שמעתי משתתים והיה הכול טוב ויפה פתאום אחרי שעתיים לא ידוע מה קרההה שמעתי זימזומים כאלה מאין הקפצות כאלה של בסים מ הוופר היתי נוגע בו ואז היה מנגן קצת יותר טוב ואז אמרתי אולי זה הסתדר לבד ואין בכלל אחר כך הוא לא עבד חברההה בבקקשה תעזרו לי אני באמת לא ידוע מה לעשות הם עשתי טעות והיתי צריך לקחת את הפלוק ולא את הקליפש אין אתם לא מבנים מה עובר אלי
מזל שאתם פה אולי תוכלו לעזור לי אני פוחד שמאפו שקנתי לא יעשו לי כלום וידפקו אותי עם רמקול ***
תודה לכם שבת שלום
אחי, אין סיבה לפאניקה.
תבדוק אם החיבורים מחוברים כמו שצריך בין המגבר לרמקול
תנסה גם לחבר את הרמקול למגבר אחר ותראה אם יש שינוי
אם אף אחד מהנ"ל לא עוזר אז פשוט תתקשר לחנות שממנה קנית את הרמקולים ותסביר להם,
אני לא רואה סיבה שהם לא יעזרו לך.
תבדוק אם החיבורים מחוברים כמו שצריך בין המגבר לרמקול
תנסה גם לחבר את הרמקול למגבר אחר ותראה אם יש שינוי
אם אף אחד מהנ"ל לא עוזר אז פשוט תתקשר לחנות שממנה קנית את הרמקולים ותסביר להם,
אני לא רואה סיבה שהם לא יעזרו לך.
הכל יכול להיות , זה לא ממש משנה, תבדוק אם הכל מחובר כמו שצריך ואם הכל תקין ,
קח את הרמקול שלא עושה לך בעיות, חבר אותו לצד הבעייתי ,
אם הבעיה לא נמשכת אז יש לך בעיה ברמקול , אם זה ממשיך אז הבעיה היא בחיבורים או במגבר ,
בכל מקרה אני מקווה שהוא באחריות , אין לך מה לדאוג זה עלול לקרות גם ברמקול שעולה פי 5
קח את הרמקול שלא עושה לך בעיות, חבר אותו לצד הבעייתי ,
אם הבעיה לא נמשכת אז יש לך בעיה ברמקול , אם זה ממשיך אז הבעיה היא בחיבורים או במגבר ,
בכל מקרה אני מקווה שהוא באחריות , אין לך מה לדאוג זה עלול לקרות גם ברמקול שעולה פי 5
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??