המלצה למארז עומד
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
שלום,
רציתי לדעת אם יש המלצה למארז עומד ושקט שיתאים ל-HTPC ויתאים למפרט שבד"כ מומלץ כאן.
תודה!
רציתי לדעת אם יש המלצה למארז עומד ושקט שיתאים ל-HTPC ויתאים למפרט שבד"כ מומלץ כאן.
תודה!
תקציב ......???
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

הממ, תודה אבל זה אומר להוציא בסביבות 1000 ש"ח על מארז וספק.
צריך לחשוב על זה
צריך לחשוב על זה
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

תודה!
זה מארז שקט שיתאים ל-HTPC?
זה מארז שקט שיתאים ל-HTPC?
אנשים פה לפעמים מדהימים אותי בסוגי המוצרים שמומלצים פה בעיקר בתחום המארזים. מי שמחפש להרכיב HTPC בדר"כ לא מתכוון להחביא אותו כך שלא יראו אותו אלא מתכוון להציגו בגלוי. אחרת, אפשר לקחת כל מארז ב-100 ש"ח שמוכרים באייבורי ולקבור מאחורי המזנון או באיזושהי פינה ולגמור את הסיפור. האם מישהו היה שם מארז כמו ה-ANTEC העומד הזה אצלו בסלון? זה פשוט מכוער כל כך!
חלק מהמהפכה שה-HTPC מנסה לעשות זה להפוך את המחשב לחלק אינטגרלי מהסלון ושלא ייראה כמו עוף מוזר בחדר המגורים אליו המחשב לא היה שייך עד לא מזמן. תבינו שהיום עיצוב זה שם המשחק אצל 99% מהאנשים שמחפשים פתרון כזה, אז למה להעלות פה מוצרים שממש לא קשורים? אותי התגובה הזו עיצבנה ונראית לי ממש לא במקום!
חלק מהמהפכה שה-HTPC מנסה לעשות זה להפוך את המחשב לחלק אינטגרלי מהסלון ושלא ייראה כמו עוף מוזר בחדר המגורים אליו המחשב לא היה שייך עד לא מזמן. תבינו שהיום עיצוב זה שם המשחק אצל 99% מהאנשים שמחפשים פתרון כזה, אז למה להעלות פה מוצרים שממש לא קשורים? אותי התגובה הזו עיצבנה ונראית לי ממש לא במקום!
זו הגרסה העומדת של מארז ה - antec nsk2480 (דובר עליו כאן רבות)-yes-man כתב:תודה!
זה מארז שקט שיתאים ל-HTPC?...
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3759
מדובר באותו ספק כוח, אותם אמצעי השתקה כגון גומיות בכלובים של הכוננים, אפשרות לשלוט במהירות של המאווררים.
השוני הוא שהמארז העומד יכול להכיל גם לוחות אם - ATX ולא רק מיקרו, המאוורר האחורי הוא 120 מ"מ ולא 80 כמו בגרסה השוכבת. הגרסה השוכבת מאופיינת בחלוקה ממודרת של פנים המארז לתאים כדי לדאוג לחלוקת חום יעילה יותר, בגרסה העומדת אין חלוקה זו.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
על איזה ANTEC אתה מדבר שהוא מכוער?axe30 כתב:אנשים פה לפעמים מדהימים אותי בסוגי המוצרים שמומלצים פה בעיקר בתחום המארזים. מי שמחפש להרכיב HTPC בדר"כ לא מתכוון להחביא אותו כך שלא יראו אותו אלא מתכוון להציגו בגלוי. אחרת, אפשר לקחת כל מארז ב-100 ש"ח שמוכרים באייבורי ולקבור מאחורי המזנון או באיזושהי פינה ולגמור את הסיפור. האם מישהו היה שם מארז כמו ה-ANTEC העומד הזה אצלו בסלון? זה פשוט מכוער כל כך!
חלק מהמהפכה שה-HTPC מנסה לעשות זה להפוך את המחשב לחלק אינטגרלי מהסלון ושלא ייראה כמו עוף מוזר בחדר המגורים אליו המחשב לא היה שייך עד לא מזמן. תבינו שהיום עיצוב זה שם המשחק אצל 99% מהאנשים שמחפשים פתרון כזה, אז למה להעלות פה מוצרים שממש לא קשורים? אותי התגובה הזו עיצבנה ונראית לי ממש לא במקום!...
-
Mistoffelees
- חבר מביא חבר

axe30,
אני מאד מצטער עם עצבנתי אותך, אבל לא מסתדר לי מארז שוכב למרות שאני מבין את היתרון בו, פשוט אין לי איפה לשים אותו.
בגלל זה חיפשתי מארז עומד שיתאים ל-HTPC.
תודה לכל המשיבים!
אני מאד מצטער עם עצבנתי אותך, אבל לא מסתדר לי מארז שוכב למרות שאני מבין את היתרון בו, פשוט אין לי איפה לשים אותו.
בגלל זה חיפשתי מארז עומד שיתאים ל-HTPC.
תודה לכל המשיבים!