הי
אני צריך להזרים תוכן מהמחשב VMC שלי, התקנתי webguide 4.0 אבל יש לי בעייה
כאשר אני רואה תוכנית אחר כך התוכנה נתקעת ואני צריך לעשות רסטרט כל פעם מחדש
אפילו הדפים הרגילים של המדריך לא מגיעים (aspx) נראה כאילו הweb server שלהם נתקע (cassini)
יש למישהו עצה ? אולי תוכנה אחרת ?
תודה
שלומי
בעייה עם webguide 4 vista
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
במקרה התקנתי לפני שבוע... תוכנה נהדרת, ועובדת מצויין, אפילו עם MacBook בצד הקליינט כאשר הסטרימינג נעשה אל התוכנה VLC.
בדוק את הדברים הבאים:
1. האם התקנת במחשב עם הויסטה מדיה סנטר את התוכנה PowerDVD, וגם הגדרת שה-WebGuide ישתמש בקודק שלו לוידאו ובקודק שנקרא "ac3filter" עבור האודיו?
2. האם הפסקת כל פעילות אקטיבית של הויסטה מדיה סנטר (לא לסגור אותו, רק שלא יעשה משהו ויהיה על התפריט) לפני שניסית להתחבר אליו (בעיקר, הפסק את ה-LiveTV אם פועל, לחץ על Stop בשלט)?
3. האם הוספת User בהגדרות של ה-WebGuide וסימנת שהוא רשאי לעשות את כל הפעולות האפשריות (סמן וי בכל הריבועים בטבלה)?
4. האם הפורטים של שרת הווב והסטרימינג של הוידאו פתוחים ב-Firewall של הויסטה?
כדי לצפות בשידור חי דרך ה-WebGuide, צריך במחשב הקליינט, אחרי שעושים לוג אין, לבחור ב-Guide, להקליק על תוכנית שמשודרת כרגע, ואז להקליק למטה על Stream Program (נשמע אידיוטי, אבל לי לקח איזה שעה לעלות על זה משום מה...).
בהצלחה!
בדוק את הדברים הבאים:
1. האם התקנת במחשב עם הויסטה מדיה סנטר את התוכנה PowerDVD, וגם הגדרת שה-WebGuide ישתמש בקודק שלו לוידאו ובקודק שנקרא "ac3filter" עבור האודיו?
2. האם הפסקת כל פעילות אקטיבית של הויסטה מדיה סנטר (לא לסגור אותו, רק שלא יעשה משהו ויהיה על התפריט) לפני שניסית להתחבר אליו (בעיקר, הפסק את ה-LiveTV אם פועל, לחץ על Stop בשלט)?
3. האם הוספת User בהגדרות של ה-WebGuide וסימנת שהוא רשאי לעשות את כל הפעולות האפשריות (סמן וי בכל הריבועים בטבלה)?
4. האם הפורטים של שרת הווב והסטרימינג של הוידאו פתוחים ב-Firewall של הויסטה?
כדי לצפות בשידור חי דרך ה-WebGuide, צריך במחשב הקליינט, אחרי שעושים לוג אין, לבחור ב-Guide, להקליק על תוכנית שמשודרת כרגע, ואז להקליק למטה על Stream Program (נשמע אידיוטי, אבל לי לקח איזה שעה לעלות על זה משום מה...).
בהצלחה!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
הי
אני לא בטוח שהסברתי את עצמי טוב , הצלחתי לראות תוכנית מסויימת וכשאני מנסה לסגור ולראות אחרת זה נתקע.
ברגע שזה נתקע אז אפילו המדריך לא עולה ולוקח לו איזה 10 דקות עד שמופיע.
מה זה VLC ?
שלומי
אני לא בטוח שהסברתי את עצמי טוב , הצלחתי לראות תוכנית מסויימת וכשאני מנסה לסגור ולראות אחרת זה נתקע.
ברגע שזה נתקע אז אפילו המדריך לא עולה ולוקח לו איזה 10 דקות עד שמופיע.
מה זה VLC ?
שלומי
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
VLC זה תוכנה של נגן מדיה, שכוללת קודקים מקומפלים בתוכה, ללא תלות בקודקים של מערכת ההפעלה. יש גירסה שלה להרבה מערכות הפעלה.
גם אני נתקלתי בבעייה שציינת, אבל רק באינטרנט אקספלורר 7 במחשב הקליינט. הסרבר אף פעם לא נתקע לי. הפתרון הוא לסגור את כל החלונות של האקספלורר ולהריץ מחדש אקספלורר. בפיירפוקס הבעייה לא קורית.
גם אני נתקלתי בבעייה שציינת, אבל רק באינטרנט אקספלורר 7 במחשב הקליינט. הסרבר אף פעם לא נתקע לי. הפתרון הוא לסגור את כל החלונות של האקספלורר ולהריץ מחדש אקספלורר. בפיירפוקס הבעייה לא קורית.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"