מבצע ב BUG עבור Playstation 3 - שווה ?
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
מה המבצע בדיוק?
- michael123
- חבר מכור קשה

כן, לדעתי מחיר גבוהShayosef כתב:אתה טוען שזה לא "מבצע" ?
3 משחקים שווים עד 1200 ש"ח בארץ לא ?...
זה גם תלוי איזה משחק
- michael123
- חבר מכור קשה

אז אלה יחסית זולים, GT5 עולה 40 דולר ב-Amazon (לא יודע אם המשחק הוא region-free אבל)
אני הייתי מפרק את המבצע וקונה PS3 בנפרד..
אפרופו, PS3 בארץ לא מגיע עם Motorstorm?
אני הייתי מפרק את המבצע וקונה PS3 בנפרד..
אפרופו, PS3 בארץ לא מגיע עם Motorstorm?
- michael123
- חבר מכור קשה

תתחדש!Shayosef כתב:טוב קניתי![]()
מכשיר מגניב...
- shaysharon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 326
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
תתחדש! 
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
Shayosef, ממה שאני הבנתי, גם אני מחפש לרכוש קונסולה, שהPS3 של 40G לא תומך במשחקים אחורה (כלומר של PS2).
ואילו הדגמים של ה- 60G וה- 80G כן תומכים (אומנם לא בכל הכותרים אבל ברובם), וכך יש לך מגוון עשיר יותר של משחקים ובזול יותר (בכל אופן משחקי ה-3 יותר יקרים מ- 2). האם ניסית לברר נקודה זו או שלגביך זה לא רלוונטי ?
בכל אופן כגודל פיזי של HD ה- 40G זו לא בעיה כי ניתן ללא שום בעיה להגדיל את נפח הדיסק (להחליף לגדול יותר).
אהה וכן
תתחדש ותרשום חויות....

ואילו הדגמים של ה- 60G וה- 80G כן תומכים (אומנם לא בכל הכותרים אבל ברובם), וכך יש לך מגוון עשיר יותר של משחקים ובזול יותר (בכל אופן משחקי ה-3 יותר יקרים מ- 2). האם ניסית לברר נקודה זו או שלגביך זה לא רלוונטי ?
בכל אופן כגודל פיזי של HD ה- 40G זו לא בעיה כי ניתן ללא שום בעיה להגדיל את נפח הדיסק (להחליף לגדול יותר).
אהה וכן
תתחדש ותרשום חויות....
- michael123
- חבר מכור קשה

בנוסף, 80GB מנגן SACD (בעיקר קניתי בגלל זה כי יש לי כמה Super Audio CD), ו-40 לאshlafirg כתב:Shayosef, ממה שאני הבנתי, גם אני מחפש לרכוש קונסולה, שהPS3 של 40G לא תומך במשחקים אחורה (כלומר של PS2).
אהה וכן
תתחדש ותרשום חויות....
![]()
...
גם, נדמה לי שיש יותר יציאות USB ב-80 GB
אבל מעבר לזה - אותו הדבר.
יש ב-manual הוראות איך להחליף דיסק, זה ממש לא top secret
-
Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
אז ככה תודה קודם כלshlafirg כתב:Shayosef, ממה שאני הבנתי, גם אני מחפש לרכוש קונסולה, שהPS3 של 40G לא תומך במשחקים אחורה (כלומר של PS2).
אהה וכן
תתחדש ותרשום חויות....
![]()
...
נושא התאימות לאחור הוסר לחלוטין בגרסת ה 40 ולי אישית זה ממש לא ISSUE כיוון שאני לא קונה קונסולה מדור חדש כדי לשחק עליה משחקים ישנים. אולי בשנה הראשונה ליציאה של ה PS3 שלא היו משחקים כמעט אז אופציה כזו היתה אולי מטה את הכף לכאן או לכאן. היום לא.
מה עוד שהיום כבר לא מייצרים שום גרסה אחרת, לפחות אני בטוח שייצורה של ה 60 פסק, של ה 80 אני לא בטוח ב 100% ומיכאל צודק יש לגרסת ה 80 4 USB בעוד של 40 יש 2 USB וחסר לה כניסת של כרטיסי SD שב 80 יש.
נושא נוסף מעניין הוא שבגרסות ה 40 גיגה שנחשבות לחדשות יותר יש שימוש במעבדי ה 45 ננו ל CPU בעוד שהדגמים הקודמים השתמשו ב 65 ננו. מה ששיפר ב 40% את צריכת החשמל של היחידה ומוריד את החום הנפלט ובכך הוריד בלאי של המכשירים, תוצאה היא דור חדש ואמין יותר מקודמיו.
At an ISSCC session yesterday afternoon, IBM announced details of a smaller, lower-power version of the Cell BE processor that powers Sony's PlayStation 3 entertainment system. The Cell BE is currently fabricated on IBM's 65nm SOI process, but IBM will soon move the console chip onto the company's next-generation 45nm high-k process. The 45nm Cell will use about 40 percent less power than its 65nm predecessor, and its die area will be reduced by 34 percent. The greatly reduced power budget will cut down on the amount of active cooling required by the console, which in turn will make it cheaper to produce and more reliable. Also affecting Sony's per-unit cost is the reduction in overall die size. A smaller die means a smaller, cheaper package; it also means that yields will be better and that each chip will cost less overall. All this will help Sony to slash the production cost of every PLAYSTATION3 console. Will this affect end users, only time will show. New price cuts or new PS3 models, haven't been officially announced yet.
ההבדים בין ה 80 ל 40:
Ok the 40 gig will not play PS2 games. It will play ps1 games. You can upgrade the hard drive on either system. To a larger one if you wish. The 40 gig does not have media card slots. This allows you to view pics straight from a SD card or compact flash etc. The 80 does. Both have wifi. So if you already have a PS 2 to play ps2 games. And don,t need the media slots. You'll be fine.
One other thing. The 40 also only has 2 usb ports. But the usb ports are used mainly for charging controllers (controllers are actually wireless).
בנושא הדיסק הקשיח, כמו שמיכאל ציין אין שום בעיה להחליף אותו ויש הוראות מפורטות, העצה הכי טובה זה לעשות את הכי מהר שאפשר לפני שאוגרים חומר על ה 40 גיגה "המסכנים" שבאים עם הקונסולה, משהו אני מטיף אבל עוד לא עשיתי
חוויות ?
טוב אז כבר קראתי המון לפני וגם ראיתי אותה בפעולה, לדעתי מכשיר יפייפה אם זה גם ISSUE עבורך, עושה את העבודה מדהים, המשחקים נראים מדהים בייחוד אלו שב 1080P.
כל ה INTERFACE של הקונסולה, כמו המערכת הפעלה שלו מאוד נוח לי בינתיים ועוד לא נתקעתי בשום דבר שהביא לי עצבים, כל העדכונים רצו חלק הכל קל ופשוט.
בשביל המחיר שהיום דורשים עבור הקונסולה מקבלים תמורה מדהימה, נגן BD מצויין, עמדת מולטימדיה (לא נקרא לזה עדיין מזרימדיה עד התמיכה ב MKV) ומכונת משחקים חייתית
עבורי
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
michael123 כתב:בנוסף, 80GB מנגן SACD (בעיקר קניתי בגלל זה כי יש לי כמה Super Audio CD), ו-40 לאshlafirg כתב:Shayosef, ממה שאני הבנתי, גם אני מחפש לרכוש קונסולה, שהPS3 של 40G לא תומך במשחקים אחורה (כלומר של PS2).
אהה וכן
תתחדש ותרשום חויות....
![]()
...
גם, נדמה לי שיש יותר יציאות USB ב-80 GB
אבל מעבר לזה - אותו הדבר.
יש ב-manual הוראות איך להחליף דיסק, זה ממש לא top secret...
אז זהו שיש לגירסת ה-40 תמיכה ב-SACD...
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים