הקץ לממירי HOT - האם נכון?
בפעם האחרונה שביקר אצלי טכנאי של הוט הוא מלמל משהו על כך שבקרוב לא יהיה יותר ממירים להוט אלא קופסא מרכזית אחת שנמצאת בארון תקשורת ואילו נקודות HOT חדשות ברחבי הבית יחוברו ישירות לטלויזיה.
לצורך שליטה להעברת הערוצים נשתמש בשלט חדש שמשדר בRF לקופסא המרכזית וזו דואגת להעברת הערוץ בנקודה שאליה הוגדר השלט.
האם למישהו יש מקור מידע אמין לגבי נכונות הדבר?
אם כן - מה זה אומר על כל התוכניות שלהם לגבי ממירי HD, האם גם הם הולכים להיעלם? האם תהיה יציאת hdmi בנקודה בקיר?
אשמח אם מישהו יוכל לפזר אור ולתת מידע אמין בנושא.
לצורך שליטה להעברת הערוצים נשתמש בשלט חדש שמשדר בRF לקופסא המרכזית וזו דואגת להעברת הערוץ בנקודה שאליה הוגדר השלט.
האם למישהו יש מקור מידע אמין לגבי נכונות הדבר?
אם כן - מה זה אומר על כל התוכניות שלהם לגבי ממירי HD, האם גם הם הולכים להיעלם? האם תהיה יציאת hdmi בנקודה בקיר?
אשמח אם מישהו יוכל לפזר אור ולתת מידע אמין בנושא.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני לא יודע מה התוכניות של הוט, אבל מי שאמר לך את זה לא יודע על מה הוא מדבר.
אין מצב להעביר כבל rca על פני עשרות מטרים לכל רחבי הבית, וזו עוד האיכות הנמוכה ביותר - אז איך יעבירו HDMI? וכמובן שלא ניתן להסתמך על משדר RF אחד שיגיע לכל נקודה בבית ושתהיה קליטה נורמלית, מעבר לכך שהם בטח יצטרכו בשביל זה אישורים שונים ומשונים ממשרד התקשורת.
אין מצב להעביר כבל rca על פני עשרות מטרים לכל רחבי הבית, וזו עוד האיכות הנמוכה ביותר - אז איך יעבירו HDMI? וכמובן שלא ניתן להסתמך על משדר RF אחד שיגיע לכל נקודה בבית ושתהיה קליטה נורמלית, מעבר לכך שהם בטח יצטרכו בשביל זה אישורים שונים ומשונים ממשרד התקשורת.
כך חשבתי, נראה כי לטכנאי הזה דמיון עשיר ופרוע...sapir255 כתב:אני לא יודע מה התוכניות של הוט, אבל מי שאמר לך את זה לא יודע על מה הוא מדבר.
אין מצב להעביר כבל rca על פני עשרות מטרים לכל רחבי הבית, וזו עוד האיכות הנמוכה ביותר - אז איך יעבירו HDMI? וכמובן שלא ניתן להסתמך על משדר RF אחד שיגיע לכל נקודה בבית ושתהיה קליטה נורמלית, מעבר לכך שהם בטח יצטרכו בשביל זה אישורים שונים ומשונים ממשרד התקשורת....
מה שכן יכול להיות, שהם יעבירו נתונים על התשתית הקיימות ואילו הקופסאות בקיר יהיו קצת יותר חכמות וידעו להמיר את הנתונים לhdmi או לrca.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
מבחינה תאורתית זה נשמע לי אפשרי, אבל לא נראה לי שזה יקרה כי הקופסאות יצטרכו להיות גדולות פי כמה וגם ככה יצטרכו ממיר עבור PVR. לא נראה לי שלהוט יש אינטרנט לעשות את זה. הרי אם מישהו מתנתק מהם הם לא יתחילו לפרק לו את החיבורים מהקיר, כנון?