הקץ לממירי HOT - האם נכון?

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
leo212 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

בפעם האחרונה שביקר אצלי טכנאי של הוט הוא מלמל משהו על כך שבקרוב לא יהיה יותר ממירים להוט אלא קופסא מרכזית אחת שנמצאת בארון תקשורת ואילו נקודות HOT חדשות ברחבי הבית יחוברו ישירות לטלויזיה.
לצורך שליטה להעברת הערוצים נשתמש בשלט חדש שמשדר בRF לקופסא המרכזית וזו דואגת להעברת הערוץ בנקודה שאליה הוגדר השלט.

האם למישהו יש מקור מידע אמין לגבי נכונות הדבר?

אם כן - מה זה אומר על כל התוכניות שלהם לגבי ממירי HD, האם גם הם הולכים להיעלם? האם תהיה יציאת hdmi בנקודה בקיר?

אשמח אם מישהו יוכל לפזר אור ולתת מידע אמין בנושא.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #2 

אני לא יודע מה התוכניות של הוט, אבל מי שאמר לך את זה לא יודע על מה הוא מדבר.
אין מצב להעביר כבל rca על פני עשרות מטרים לכל רחבי הבית, וזו עוד האיכות הנמוכה ביותר - אז איך יעבירו HDMI? וכמובן שלא ניתן להסתמך על משדר RF אחד שיגיע לכל נקודה בבית ושתהיה קליטה נורמלית, מעבר לכך שהם בטח יצטרכו בשביל זה אישורים שונים ומשונים ממשרד התקשורת.

leo212 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 477
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

sapir255 כתב:אני לא יודע מה התוכניות של הוט, אבל מי שאמר לך את זה לא יודע על מה הוא מדבר.
אין מצב להעביר כבל rca על פני עשרות מטרים לכל רחבי הבית, וזו עוד האיכות הנמוכה ביותר - אז איך יעבירו HDMI? וכמובן שלא ניתן להסתמך על משדר RF אחד שיגיע לכל נקודה בבית ושתהיה קליטה נורמלית, מעבר לכך שהם בטח יצטרכו בשביל זה אישורים שונים ומשונים ממשרד התקשורת.
...
כך חשבתי, נראה כי לטכנאי הזה דמיון עשיר ופרוע...
מה שכן יכול להיות, שהם יעבירו נתונים על התשתית הקיימות ואילו הקופסאות בקיר יהיו קצת יותר חכמות וידעו להמיר את הנתונים לhdmi או לrca.

Nunatak
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #4 

מבחינה תאורתית זה נשמע לי אפשרי, אבל לא נראה לי שזה יקרה כי הקופסאות יצטרכו להיות גדולות פי כמה וגם ככה יצטרכו ממיר עבור PVR. לא נראה לי שלהוט יש אינטרנט לעשות את זה. הרי אם מישהו מתנתק מהם הם לא יתחילו לפרק לו את החיבורים מהקיר, כנון?

המוח
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1162
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

מה שבטוח אם זה משהו חדש של HOT הוא יעבוד גרוע :rocket:
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”