קיר מסכים בשקם אלקטריק קניון איילון

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
WellSee פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 133
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני מתלבט כבר זמן רב לגבי רכישת טלוויזיה.
עברתי עם אשתי בקניון איילון ובהזדמנות זו החלטתי לנסות לערב אותה בהחלטות....
בעיקרון יש שם הופעת יחיד של פיליפס 9632 "37 כשכל הטלוויזיות האחרות נמצאות שם רק כסטטיסטים בהצגה הגדולה. הם מריצים DVD עם סרטון קצר שמדגים את אפקט ה 100HZ בהצלחה מרובה. בעוד שכל הטלוויזיות מקרטעות בזמן תנועה, היחידה שעושה זאת מושלם זו... ה9632. אין להם הדגמה של שידור רגיל הוט או יס. תנחשו מה אשתי רצתה לקנות..
לא ברור לי איך פיליפס הכינו את ה DVD אבל ברור שהם מצאו את השילוב המתאים ביותר עבור ה9632 (תיאורית הקונספירציה).
באותו הקיר בצד שמאל למעלה נחה לה Q91 התמונה שהיא מציגה דהויה לגמרי וכמובן שכל אורות החנות משתקפים בזכוכית... מי ירצה לקנות פלזמה אחרי הדגמה כזאת?

בתערוכה ראיתי הרבה פלזמות והן נראו לי מצויינות.

המסקנה: ההחלטות בחנויות עלולות להיות שגויות לחלוטין. או שמישהו בחנות מכוון את התצוגה לכיוון מסויים או שדגמים טובים לא מכויילים או שתאורת החנות משבשת את תמונה.
בקיצור כל החלטה שלא אעשה תהיה... שגוייה.

ובאשר ל 9632? ממש לא בא לי להוציא כלכ כך הרבה כסף ולבסוף להגיע הביתה להפעיל את הממיר של הוט ולראות חר...

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

התופעה שאתה מתאר מוכרת לחלוטין. זה מזכיר לי שלפני כשנתיים ראיתי פלאזמה של סמסונג שנראתה לי גרועה ביותר באחת מהרשתות הגדולות ובהתקנה ביתית (אצלי בבית) נראה לא פחות ממדהים.

אני ממש לא ממליץ להתרשם ממסכים ברשתות ולאו דווקא בגלל אינטרסים כאלו ואחרים אלא בשל העובדה שהמסכים עוברים דרך מרכזיה, בדר"כ עם חיווט גרוע וכמובן שלא מכויילים. על כן עדיף להתרשם ממסכים בחנויות שמתמחות בתחום ולא ברשתות שמוכרות טוסטרים מקררים וכיו"צ.

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

מכיר את החנות המדוברת , הם דוחפים מסכים של פיליפס חזק מאוד (זה גם רוב התצוגה שלהם) .
את המיצג שעברת גם אני ראיתי (מסוק על רקע גורדי שחקים) , לבקשתי לשים סרט אחר שלא כתוב עליו פיליפס ולא מיוצר בשביל המסכים שלהם בילבלה את המוכר לגמרי .
במקום כזה לא קונים מסך.

Frosti7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 596
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

WellSee כתב: המסקנה: ההחלטות בחנויות עלולות להיות שגויות לחלוטין. או שמישהו בחנות מכוון את התצוגה לכיוון מסוים או שדגמים טובים לא מכויילים או שתאורת החנות משבשת את תמונה.
בקיצור כל החלטה שלא אעשה תהיה... שגוייה.
...
חברה עדיין לא השכלנו??
טלוויזיות עדיף לקנות בחנויות המתמחות! (Y)

שם תקבלו דעה אמתית ואמינה,
החנויות המקצועיות לא מחזיקות מלאים של דגם מסוים, ולא עומד מאחוריהם יבואן כלשהוא שמנסה לדחוף את הסחורה שלו (כמעט כל רשת חנויות חשמל היא כזאת)

בהצלחה (b)

Rino
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5450
שם מלא: Reem
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 132 פעמים

שליחה #5 

לא פעם נתקלתי בחוסר מקצועיות של אניש מכירות שם ובסניפים אחרים ולא רק בהקשר של טלויזיות,
לא בשבילי הרשת הזו....

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”