איך הלוח ASUS M3N78-EMH ל-HTPC?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2316 פעמים
שניהם מצויינים, ומבוססים על אותו צ'יפסט. לג'יגה-בייט יש יתרון שיש לו יציאת אודיו אופטית בפאנל האחורי, ול-ASUS יש חיבור אודיו דיגיטלי-חשמלי קטן על לוח האם שעצמו, שאפשר להוציא ממנו כבל חשמלי או כרטיסון לחיבור אופטי שאפשר להכין לבד או לקנות.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

תיקון טעות שלי - שים לב!!!
ל-ASUS יש שני דגמים חדשים, אחד מתחיל ב-M3N והשני מתחיל ב-M3A. ה-M3N מבוסס על צ'יפסט של NVidia והוא גרוע. ה-M3A הוא זה שמתבסס על ה-780G המעולה של AMD ו-ATI, והוא זה שמומלץ.
ל-ASUS יש שני דגמים חדשים, אחד מתחיל ב-M3N והשני מתחיל ב-M3A. ה-M3N מבוסס על צ'יפסט של NVidia והוא גרוע. ה-M3A הוא זה שמתבסס על ה-780G המעולה של AMD ו-ATI, והוא זה שמומלץ.
-
Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
אאל"ט, מבוסס על ה 8200 של Nvidia, שבאמת לא עומד בביצועים של ה-780G.pixies כתב:תיקון טעות שלי - שים לב!!!
ל-ASUS יש שני דגמים חדשים, אחד מתחיל ב-M3N והשני מתחיל ב-M3A. ה-M3N מבוסס על צ'יפסט של NVidia והוא גרוע. ה-M3A הוא זה שמתבסס על ה-780G המעולה של AMD ו-ATI, והוא זה שמומלץ....
מבין שני הלוחות (ASUS וGigabyte) - מי עדיף ל-HTPC?
אני חושב שהמחיר שלהם די דומה.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

שניהם מצויינים. יש את ההבדל הקטן ביציאות האודיו הדיגיטליות שכבר ציינתי. עוד הבדל קטן: לג'יגה-בייט יש 5 חיבורי SATA פנימיים ו-eSATA (שזה SATA חיצוני) אחד, בעוד ל-ASUS יש 6 SATA, רק פנימיים.