Hot ו PS3 עד 8000 ש"ח
אני מחפש טלוויזיה 37 אינץ lcd hd ready
50% hot
50% ps3
חשבתי על הטלוויזות הבאות עד עכשיו:
sharp wd1e - הרבה ביקורות טובות על החיבור שלה למחשב , לא מצאתי ביקורת על חיבור לps3 , מישהו יודע?
samsung r81b - לפי מה שהבנתי היא מעולה לps3 אבל גרועה לכבלים..
hitachi a01 - ראיתי ביקורות טובות , אבל בעיה רצינית עם חוסר כבל ה scart שישפיע לי מאוד על הצפייה בתכני hot , לא? בנוסף hdmi אחד בלבד שישמש אותי לסוני 3 , ובעתיד ארצה גם hdmi לחיבור לממיר hot hd . אבל אני יוכל להחליף ביניהם..
Toshiba c3000 - מידע על הטלוויזיה?
מה אתם אומרים על הטלוויזות האלו? עוד הצעות טובות?
50% hot
50% ps3
חשבתי על הטלוויזות הבאות עד עכשיו:
sharp wd1e - הרבה ביקורות טובות על החיבור שלה למחשב , לא מצאתי ביקורת על חיבור לps3 , מישהו יודע?
samsung r81b - לפי מה שהבנתי היא מעולה לps3 אבל גרועה לכבלים..
hitachi a01 - ראיתי ביקורות טובות , אבל בעיה רצינית עם חוסר כבל ה scart שישפיע לי מאוד על הצפייה בתכני hot , לא? בנוסף hdmi אחד בלבד שישמש אותי לסוני 3 , ובעתיד ארצה גם hdmi לחיבור לממיר hot hd . אבל אני יוכל להחליף ביניהם..
Toshiba c3000 - מידע על הטלוויזיה?
מה אתם אומרים על הטלוויזות האלו? עוד הצעות טובות?
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
א. זה לא 2000 ש"ח....
אתה משווה מחיר של מוצר ביבוא רשמי (שארפ) למוצר ביבוא מקבילי של י.שלום (טושיבה).
אם תשווה את 2 המסכים מאותו יבוא (מקבילי או רשמי) תראה שההבדל קטן לכדי פחות מ- 1000 ש"ח...
עכשיו תעזוב מה שכתוב "על הנייר" .... אם ננעלת על 2 המסכים אתה חייב לעשות סבב חנויות ולהשוות ביניהם בעיניים בלבד.....
אם תשווה את 2 המסכים מאותו יבוא (מקבילי או רשמי) תראה שההבדל קטן לכדי פחות מ- 1000 ש"ח...
עכשיו תעזוב מה שכתוב "על הנייר" .... אם ננעלת על 2 המסכים אתה חייב לעשות סבב חנויות ולהשוות ביניהם בעיניים בלבד.....
אוקיי תודה.. ננעלתי עלshlafirg כתב:א. זה לא 2000 ש"ח....
עכשיו תעזוב מה שכתוב "על הנייר" .... אם ננעלת על 2 המסכים אתה חייב לעשות סבב חנויות ולהשוות ביניהם בעיניים בלבד........
Toshiba c3500pg
Sharp Wd1e
אשמח אם יש מישהו שאוכל לתת חוות דעת לגביי השימוש בps3 בשני המסכים , אם ניסה.
הבנתי שה c3500 קולט 1080p 24f ..זה אומר שהוא יוכל להראות בצורה טובה יותר תכני HD?