עזרה- תופעות צפייה במשחקי כדור רגל ב-LCD????
שלום !
יש לי מסך LCD מסוג 40D3550 של סוני.
הבחנתי במהלך צפייה במשחק כדור רגל בשיטת שידור SD כי ישנם רגעים בהם כאשר שחקן מבצע תנועה מהירה אז לפעמים אני לא רואה את התמונה באופן חלק אלא אני רואה את תנועת השחקן / הכדור כאילו הם נעים בשלבים / מקטעים ולא ברצף ( תמונה שוטפת ).
האם זאת תופעה שקשורה למסכי ה- LCD??? האם זה קשור לאיכות השידור הירודה ???
או שזאת בעיה כלשהיא אצלי בטלוויזיה????
אשמח לקבל כל התייחסות ... ועזרה!!!!
תודה!
יש לי מסך LCD מסוג 40D3550 של סוני.
הבחנתי במהלך צפייה במשחק כדור רגל בשיטת שידור SD כי ישנם רגעים בהם כאשר שחקן מבצע תנועה מהירה אז לפעמים אני לא רואה את התמונה באופן חלק אלא אני רואה את תנועת השחקן / הכדור כאילו הם נעים בשלבים / מקטעים ולא ברצף ( תמונה שוטפת ).
האם זאת תופעה שקשורה למסכי ה- LCD??? האם זה קשור לאיכות השידור הירודה ???
או שזאת בעיה כלשהיא אצלי בטלוויזיה????
אשמח לקבל כל התייחסות ... ועזרה!!!!
תודה!
נערך לאחרונה על ידי aa11 ב 23/04/2008 8:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
המממ....
זה יכול להגרם גם מבעיות רענון של LCD,
אבל גם בגלל בעיות שונות כמו שזירה של השדות או פילטרי תמונה..
נסה להוריד את ה - DNR של המסך שלך, ולשחק עם שינוים בעיבוד תמונה..
נגיד.. לי יש מסך של שארפ.. אז אני לא יודע מה השמות אצלך בסוני..
אבל יש מצב Film, אז אפשר לשחק איתו Off, Slow, High, כל מיני דברים..
וזה משפיע על עיבוד התמונה וחיבור הפילדים...
(לידע כללי, מסך LCD מציג בבום את כל המידע. אבל המידע נשלח אליו מהממיר קטוע. כלומר קודם את כל השורות הזוגיות ואחרי זה את השורות האי זוגיות. המסך צריך לחבר את התמונה ולהציג אוצה "כמו בנאדם":)). היה על זה מאמר פעם.. מומלץ לקרוא בחום!
אבל גם בגלל בעיות שונות כמו שזירה של השדות או פילטרי תמונה..
נסה להוריד את ה - DNR של המסך שלך, ולשחק עם שינוים בעיבוד תמונה..
נגיד.. לי יש מסך של שארפ.. אז אני לא יודע מה השמות אצלך בסוני..
אבל יש מצב Film, אז אפשר לשחק איתו Off, Slow, High, כל מיני דברים..
וזה משפיע על עיבוד התמונה וחיבור הפילדים...
(לידע כללי, מסך LCD מציג בבום את כל המידע. אבל המידע נשלח אליו מהממיר קטוע. כלומר קודם את כל השורות הזוגיות ואחרי זה את השורות האי זוגיות. המסך צריך לחבר את התמונה ולהציג אוצה "כמו בנאדם":)). היה על זה מאמר פעם.. מומלץ לקרוא בחום!
תראה...
ברור שיכולה להיות בעייה במכשיר.. אבל לפי התיאור זאת נשמעת בעייה נפוצה וסביר שזאת לא בעייה במכשיר....
תחשוב על מכונית... אתה "שוכח" להעביר להילוך רביעי, ואתה קורע את איילון בהילוך שלישי....
ברור שיכול להיות שהמנוע מקולקל.. אבל רוב הסיכויים שאם תשחק עם ההילוכים זה יסתדר...
(או, מצד שני, להשלים את האנלוגיה... יכול להיות שיש לך מכונית שנועדה לנסיעה עירונית ולא בינעירונית.. ולכן היא אף פעם לא תיסע חלק באיילון.. פשוט כי זאת מגבלה טכנולוגית...
)
(התכוונתי לטכנולוגיית LCD בכלליותה.. אל לדגם הספציפי שלך:))
תחשוב על מכונית... אתה "שוכח" להעביר להילוך רביעי, ואתה קורע את איילון בהילוך שלישי....
ברור שיכול להיות שהמנוע מקולקל.. אבל רוב הסיכויים שאם תשחק עם ההילוכים זה יסתדר...
(או, מצד שני, להשלים את האנלוגיה... יכול להיות שיש לך מכונית שנועדה לנסיעה עירונית ולא בינעירונית.. ולכן היא אף פעם לא תיסע חלק באיילון.. פשוט כי זאת מגבלה טכנולוגית...
(התכוונתי לטכנולוגיית LCD בכלליותה.. אל לדגם הספציפי שלך:))