אני מעוניין לקנות lcd 42 אינץ' אולם מתלבט בין a3500 ל c3500 .
אין לי כבלים יש לי אנטנה על הגג לקליטת ערוצים 1,2, ובניופאן המליצו לי על הדגם c3500 .
הייתי היום במחסני חשמל ולא ראיתי הבדל בתמונה בין שני הדגמים וכן המוכרים ציינו שאין הבדל חוץ מהצבע במסגרת.
הייתי בחנות נוספת אלקטרה ביג וגם שם טענו שאין הבדל ממשי בין הדגמים.
האם יש הבדל בצפייה ?
במחסני חשמל הצעיו לי ב-7100 ש"ח כולל התקנה על הקיר
מה דעתכם על המחיר?
בתודה מראש
טושיבה c3500 a3500 האם יש הבדל בצפייה?
- quiksilver82
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 38
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
קודם כל חג שמח שיהיה לך ולכל הפורום הזה
דבר שני סידרה C בטושיבות הרבה יותר טובות מהסידרה A
אני קניתי טושיבה A3500 37 אינץ ואני ממש לא מרוצה ממנה ושילמתי עליה לפני 3 חודשים 6300 שקל עם אחריות של ניופאן ל6 שנים
יש היום סידרה חדשה C3500PG שיש בהם חיבור סקארט אומנם לא ראיתי את הטלויזיה מול העיניים אבל לפי דיבורים באתר כאן הטלויזיה ממש טובה
בקשר למחיר אז כן 7100 שקל ל42 אינ'ץ כולל התקנה על הקיר זה ממש משתלם אבל תלוי לאיזה טלויזיה!
את הA3500 לא הייתי ממליץ לך לקנות אפילו בחצי המחיר אני עד היום מתחרט שקניתי אותה והלוואי היה לי את האופציה להחליף
תחפש את C3500PG ההבדל בינה לבין הC3500 הוא שיש בה חיבור סקארט
הנה הטלויזיה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=54532
דבר שני סידרה C בטושיבות הרבה יותר טובות מהסידרה A
אני קניתי טושיבה A3500 37 אינץ ואני ממש לא מרוצה ממנה ושילמתי עליה לפני 3 חודשים 6300 שקל עם אחריות של ניופאן ל6 שנים
יש היום סידרה חדשה C3500PG שיש בהם חיבור סקארט אומנם לא ראיתי את הטלויזיה מול העיניים אבל לפי דיבורים באתר כאן הטלויזיה ממש טובה
בקשר למחיר אז כן 7100 שקל ל42 אינ'ץ כולל התקנה על הקיר זה ממש משתלם אבל תלוי לאיזה טלויזיה!
את הA3500 לא הייתי ממליץ לך לקנות אפילו בחצי המחיר אני עד היום מתחרט שקניתי אותה והלוואי היה לי את האופציה להחליף
תחפש את C3500PG ההבדל בינה לבין הC3500 הוא שיש בה חיבור סקארט
הנה הטלויזיה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=54532
C3500 לעומת A3500
זה צירוף מקרים משעשע, בדיוק באתי לשאול אותה שאלה והקדמתם אותי
.
אני היום התעניינתי בא.ל.מ ובשקם אלקטריק בטלוויזיות "42 של טושיבה:
בא.ל.מ (שמוכרים את ה A) המוכר טען בתוקף (וב"ערסיות") שאין הבדל בין הדגמים, שהיבואן יצר את ההבדלה בין הספקים מסיבותיו, והראה לי דף נתונים של טושיבה שבו רואים שהנתונים זהים בין ה - A ל - C (רזולוציה, ניגודיות, בהירות וכו'). הוא הציע לי את ה - A ב - 7.2K
בשקם המוכר טען באותו תוקף שסדרת ה A היא ישנה והם כבר לא מביאים אותה, ושסדרת ה - C מיוצרת באירופה והיא איכותית בהרבה. הוא הציע לי את ה - C ב 8K (אפילו שנראה לי שאפשר היה להוריד אותו).
לסיכום - אני מבולבל, מה ההבדל בין המסכים?
אני היום התעניינתי בא.ל.מ ובשקם אלקטריק בטלוויזיות "42 של טושיבה:
בא.ל.מ (שמוכרים את ה A) המוכר טען בתוקף (וב"ערסיות") שאין הבדל בין הדגמים, שהיבואן יצר את ההבדלה בין הספקים מסיבותיו, והראה לי דף נתונים של טושיבה שבו רואים שהנתונים זהים בין ה - A ל - C (רזולוציה, ניגודיות, בהירות וכו'). הוא הציע לי את ה - A ב - 7.2K
בשקם המוכר טען באותו תוקף שסדרת ה A היא ישנה והם כבר לא מביאים אותה, ושסדרת ה - C מיוצרת באירופה והיא איכותית בהרבה. הוא הציע לי את ה - C ב 8K (אפילו שנראה לי שאפשר היה להוריד אותו).
לסיכום - אני מבולבל, מה ההבדל בין המסכים?