התלבטות אחרונה,פיליפס או סוני
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תודה רונן,אבל השיקולים שלי הם יותר איכות התמונה.בכל מסך ובכל חברה יש תקלות מוקדם מהצפוי מידי פעם.
ניתקלתי פה בפורום לא פעם במסכים של חברות ידועות שהיו תקלות שבוע או כמה חודשים לאחר הקניה.ואני בטוח שכשאין אחריות הכרטיסים יקרים בכל מסך ובכל חברה.
אבל שוב תודה
ניתקלתי פה בפורום לא פעם במסכים של חברות ידועות שהיו תקלות שבוע או כמה חודשים לאחר הקניה.ואני בטוח שכשאין אחריות הכרטיסים יקרים בכל מסך ובכל חברה.
אבל שוב תודה
קניתי לפני שבועיים את ה-40D3550 ואני מאוד מרוצה. לא יצא לי לראות את ה-7962 כדי להשוות בינהם.
התמונה ב-HD מרהיבה. התמונה ב-SD טובה.
לשיקולך, עד סוף החודש ממשיך המבצע על FHD של סוני שמקבלים אפשרות לקנות PS3 ב-990 ש"ח. דבר אשר עושה את הסוני להרבה יותר אטרקטיבי.
גם אם אתה לא רוצה משחקים של PS3, הוא יכול לשמש לך כנגן BlueRay (נחשב לאחד הנגנים הטובים בשוק) וכמכשיר מדיה ביתי (טיפה מוגבל ביכולות שלו בינתיים עד לשדרוגים עתידיים).
התמונה ב-HD מרהיבה. התמונה ב-SD טובה.
לשיקולך, עד סוף החודש ממשיך המבצע על FHD של סוני שמקבלים אפשרות לקנות PS3 ב-990 ש"ח. דבר אשר עושה את הסוני להרבה יותר אטרקטיבי.
גם אם אתה לא רוצה משחקים של PS3, הוא יכול לשמש לך כנגן BlueRay (נחשב לאחד הנגנים הטובים בשוק) וכמכשיר מדיה ביתי (טיפה מוגבל ביכולות שלו בינתיים עד לשדרוגים עתידיים).
איך אפשר לאהוב תמונה של LCD?
אתה חייב להעמיד מסכים מכויילים אחד מול השני ואז להגיע למסקנה.
אם כבר LCD אז יצא דגם חדש לסוני X4000 עדיין תמונה מזעזעת של LCD ,אבל
לפי דעתי מוצלח הרבה יותר מהפיליפס המחרידה.
אתה חייב להעמיד מסכים מכויילים אחד מול השני ואז להגיע למסקנה.
אם כבר LCD אז יצא דגם חדש לסוני X4000 עדיין תמונה מזעזעת של LCD ,אבל
לפי דעתי מוצלח הרבה יותר מהפיליפס המחרידה.
נערך לאחרונה על ידי earthnet ב 23/04/2008 20:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
תתחדש.guy11 כתב:סידרה X של סוני זאת סידרה יוקרתית (לפחות לפי ה X 3500) אז זה בטח הרבה מעל התקציב שלי.
הסלון שלי מאוד מואר בלי אפשרות להחשיך אז אין מצב לפלזמה.
בכל אופן הזמנתי את הפיליפס ואני מקווה שלא להתאכזב....
לא תתאכזב מסך מרהיב.
אני אישית פחות אוהב את האמבלייט
נערך לאחרונה על ידי ironman ב 23/04/2008 19:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
יש לא מעט אנשים שמרוצים ממסכי ה-LCD כנראה שגם חברות גדולות כמו פיוניר ואחרות חושבות שזוהי הטכנולוגיה שאליה יש לחתור. כמו כן ,רבים אחרים לא פעם פורשים את משנתם בדבר איכויותיה של הפלזמה לעיתים אף באגרסיביות יתרה ועל כל פוסט מזדמן.דרקולה כתב:דגם ה X4000 יעלה בארץ כ 12000 ש"ח.
גם לי יש סלון מואר ויש לי פלזמה.
בכל מקרה כשהסלון מואר הוא פוגע מאוד בצפייה ב LCD.
מתמונה שפגוע איכותית מלחתחילה מפאת שימוש בדבר המחריד שנקרא LCD ......
מסכים עם חברי כי סדרת ה-X אכן מוצלחת ועם זאת, אם שיקולך העיקרי הוא מסך FHD. הינך עושה בחירה לא רעה כלל. אם ברצונך להסתפק ב-HDR במחיר הנ"ל ניתן לרכוש את פלזמת הפיוניר מסדרת KURO המוצלחת.
היתה לי Q9 ולא יכולתי לצפות בה שעות היום,לאחר מכן היתי לי WD1 והייתי מרוצה מאיכות הצפיה לא פחות מבפלזמה (היא הוחזרה ליבואן בגלל פיקסלים שרופים בשני מסכים) אין מצב שאני רוכש פלזמה שוב בגלל התנאים אצלי וגם בגלל שלא בא לי להיות בייבי סיטר למכשיר חשמלי. חוץ מזה כבר רכשתי היום את המסך ואני שלם עם ההחלטה
כשהמסך יגיע אני אכתוב התרשמות ויעלה תמונות.
תודה לכולם
כשהמסך יגיע אני אכתוב התרשמות ויעלה תמונות.
תודה לכולם