תפריט נסתר של DVD

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 66
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום המכובד,
קניתי די וי די Xoro 4000...
בתפריט הנסתר שלו יש אופציה שאני לא מצליח להבין עדיין מה עושה (האופציה האחרונה).
למישהו יש מושג מה זה? :מבולבל: אם למישהו יש כיוון איך להתעלל במכשיר כדי לגלות מה זה... תודה מראש!

תמונה

bittorrent
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #2 

בלי קשר - איפה קנית ? כמה עלה ?
עד עכשיו עובד טוב ? נכתוביות מסודרות בצורה טובה ?

joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #3 

קניתי את זה ליד הבית, קרייזי אדי בכפ"ס, 900 ש"ח.
כתוביות בעברית עובדות מעולה בלי להפוך את הטקסט ובלי המרה. באמת תומך ב
Qpel, GMC 3 Warp Point, Divx 6 beta כפי שכתוב.

הבעיה: הרבה סרטים מנגנים עם וידאו/אודיו לא מסונכרן (כמעט בהבדל של 5 שניות!). זה איזשהו באג שקורה רק עם Divx3.11 יחד עם MP3 CBR... שזה לצערי הרבה סרטים אצלי. אבל רוב הסרטים עובדים סבבה. שלחתי מייל לקסורו על הבעיה, מקווה לעדכון אבל ממש לא אופטימי.

bittorrent
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4

שליחה #4 

ראיתי באתר של קסורו-ישראל שיש עדכון , בטח עדכנת אבל אם לא ..

joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

העדכון הזה הוא גרסת קושחה ראשונית שבאה יחד עם המכשירים שנמכרים בארץ (הוא פורסם באתר ב-27/9 בזמן שהמכשיר הראשון שהגיע לחנויות היה ב-25/10)
אבל תודה.

אגב, יש גם כונן לכרטיסי זכרון. מה שהם לא מציינים במפרט הוא שאפשר לקרוא מהכרטיס זכרון רק שירים ותמונות. וידאו לא הצלחתי לטעון מתוך כרטיס זכרון.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #6 

לדעתי מדובר בעדכון עבור DIVX VOD.

גם ב-OPPO יש אופציה דומה.

הרעיון, לדעתי הוא שיש מפתח אישי לכל נגן אשר מאפשר לך לרכוש תכני VOD מוצפנים, לצרוב אותם, כאשר רק הנגן שזה נרכש עבורו יכול לצפות בתוכן...

joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

עופר,
מדובר במכשיר ללא יציאת תקשורת כלשהי. איך קובץ שצרוב על דיסק יכול להיות VOD? אתה אומר שלכל מכשיר יש מפתח, כלומר צריכה להיות דרך שאני יכול לראות מה המפתח שלי ואני צריך לרשום אותו ולתת אותו (?) לחברה ממנה אני קונה את התוכן כך שתקודד לי את התוכן רק למכשיר הזה לפני שאני מוריד וצורב? נשמע קצת מוזר. חיפשתי קצת ולא מצאתי, יש לך לינק למשהו טכני שאפשר לקרוא על הפורמט של divx vod?
תודה

NMP
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 584

שליחה #8 

זה בדיוק מה שזה.
לא צריך חיבור רשת בשביל זה, רק מחשב כדי להוריד ולצרוב.
אתה יכול לקרוא פה איך זה עובד אם זה מעניין אותך:
https://vod.divx.com/how/

ניר

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 612

שליחה #9 

joecamel

איך בידיוק הגעת לתפריט הזה?

joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #10 

לענות לשאלות מסיקבוי זה כבוד. :D
בשלט:
Eject -> 2182

לקח לי הרבה זמן עד שמצאתי את הקוד הזה... חרשתי על פורומים בגרמנית עם המתרגם האוטומטי של גוגל... מכה... :P

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

כל הכובד על עבודת מחקר.
:wink:

בעוד כמה ימים יהיו לי כמה שעות עם הנגן הזה ואני רוצה לבדוק אותו לעומק. יש דברים שאתה חושב שחשובים? על מה לשים לב?
GMC 3 Warp Point עבד לך טוב? לפי הנתונים טכניים של הצ'יפ הזה -ZR36776HQCG , התמיכה בזה חלקית בלבד. כלומר עובד, אבל לא כל כך חלק.

joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #12 

מצד אחד - צרבתי דיסק עם סרטוני נסיון ובאמת הקבצים של 3WP GMC עבדו טוב.
מצד שני - הדיסק עם הסרטוני ניסוי הורד מהאתר של קסורו...
(http://jjet.rehost.co.il/demo_disk.zip)
למרות שgspot מאמת שזה 3WP, עדיין צריך להתייחס לזה בערבון מוגבל כי הדיסק בכל זאת נוצר ע"י קסורו. :wink:

יש למכשיר באג רציני עם כל סרט שהוא 29.97fps. אני לא מבין איך אפשר לשחרר מכשיר בלי לבדוק אותו קודם כמו שצריך. אודיו/וידאו לא מסונכרן, קירטועים ומה לא... כל קצב פריימים אחר עובד מעולה. אפילו בbitrates מטורפים (ככה שזה ממש לא בעיה בכח מעבד). זה יכול להיות וידאו בקודק הכי ישן וברזולוציה הכי נמוכה ובbitrate הכי נמוך, בלי PB, בלי QPEL, בלי כלום, אבל אם יש 29.97fps - הבעיה קיימת.... ולצערי הרבה מאוד סרטים שלי הם 29.97fps. אני לא יודע אם באמת הfps הוא הבעיה, אבל ניסיתי למצוא מכנה משותף כלשהו לכל הסרטים שלא עובדים לעומת הסרטים שכן עובדים, והדבר היחיד שהיא משותף לכל הסרטים של עובדים הוא הfps. אולי טעיתי ואתה תצליח לזהות מכנה משותף אחר לכל הסרטים שלא עובדים. שלחתי לקסורו מייל על הבעיה, והם שלחו לי עדכון קושחה אחרון במייל שעדיין לא מפורסם באתר... (אם אתה רוצה שאני אשלח לך אותו, בכיף) בכל אופן, לגבי העדכון שהם שלחו לי:
1. הבעיה של הסינכרון לא הסתדרה, אבל במקום מרווח של 5 שניות בין וידאו לאודיו, עכשיו זה בערך שניה אחת. לפחות הם מודעים לבעיה. אני ממש מקווה שיצליחו להתגבר עליה, כי אחרת אני ממש אתבאס (להחליף אותו לפיוניר אומר שאני צריך לצרוב את כל הסרטים שלי מחדש עם כתוביות הפוכות ואני מפחד לרשום כמה סרטים צרובים כבר יש לי :twisted: ).
קראתי על מכשיר בשם
Siemssen SCO 5000ND
זה מכשיר כמעט זהה לקסורו 4000, קיים כבר שנה, אותו מעבד, אותם תפריטים, ואפילו גם לו יש קורא כרטיסים. קראתי שגם למכשיר הזה היתה בעית סנכרון בתקופה הראשונה והם פתרו את זה באחד מהעדכונים האחרונים. זה מעודד קצת, כי זה אומר שזו לא בעיה במעבד שאי אפשר להתגבר עליה עם עדכון קושחה מתאים. מצד שני, לך תדע אם קסורו מתכוונים/יודעים לעשות משהו עם זה.
2. הכתוביות בעברית עובדות טוב ללא המרה כלשהי, אבל לא כמו בגרסת קושחה הקודמת. סימני פיסוק בסוף שורה מופיעים בתחילת השורה. לא ממש מפריע, אבל גם לא הכי אסטתי. בגרסת קושחה שמופיעה באתר של קסורו ישראל התצוגה של הכתוביות מושלמת... (טוב נו, כמעט מושלמת, הכתוביות לבנות בלי outline... אם יש רקע לבן אי אפשר לקרוא כלום.)
3. לא ממש קשור, אבל, בגרסה שהם שלחו לי יש בתפריט הנסתר רק 3 אפשרויות (בלי האפשרות האחרונה שכל הפתיל הזה מבוסס עליה 8O)

peace
:>

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78842
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #13 

joecamel,

האם במצב כזה המכשיר מוציא לך NTSC? תוודא שזה המצב (אם יש אופציה ל-AUTO או NTSC במכשיר, זה עדיף).

הבעיה, אני מניח, שהוא מנסה להתאים את הקצב ל-60HZ או 50HZ ולא 59.94 (שזה הקצב הנכון)

joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

בלתי יאמן.
זה פתר את הבעיה! :music:
וואו... איזה ידע. זו בעיה בהרבה מכשירים? גם NTSC וגם Auto עושה את העבודה. (האם זה משנה את מה אני בוחר?)

תודה רבה! התחלתי את הפתיל בכלל בנושא אחר, ובסוף נפתרה לי בעיה אחרת :)
עכשיו מספר הסרטים שעובד קפץ קפיצה מטורפת ל-95% הצלחה לכל הסרטים שלי. בהחלט הישג.
:claps2:
עפר... תודה רבה!

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

:)

עפר הקדים אותי. בידיוק רציתי שתרשום לנו באיזה מצב ה TV שלך. הרי 29.97 אומר שמדובר ב NTSC . הכי טוב להגדיר את ה TV למצב של AUTO וזהו.
בכל מיקרה, אשמח אם תשלח לי את העידכון הזה במייל. שלחתי לך את הכתובת בפרטי.
תודה
נערך לאחרונה על ידי sickboy666 ב 01/11/2005 16:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #16 

ביקשתי ממישהו שיבדוק את הקוד שרשמת וזה לא עובד.
:(
אתה בטוח שלא צריך להקיש עוד משהו?

joecamel פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #17 

סיקבוי - 2812, ולא 2182. טעות שלי.

אנשים - אני רוצה לשמוע את דעתכם על ההתכתבות הבזיונית הבאה שלי עם קסורו. הם טוענים שהמכשיר לא תומך ב-29.97fps. מישהו שמע פעם על כזה דבר?
:rocket:
To: [email protected]
Hello,
Are you aware of the problem in Xoro 4000 in which many xvids with 29.97fps are played out of sync (video 5 seconds after audio)?

Please, 40% of my xvid's are out of sync!
Should I send you a video sample or something?
Can u fix it and release a firmware update?

To: joecamel

Dear Sir,

please check your video bitrate, it should amount 300 - 2000 kb/s. The audio bitrate for mp3 128 - 192 kb/s.
To: "[email protected]" <[email protected]>

I can assure you that bitrate is JUST FINE. The 'out of sync' between video and audio occures on ALL 29.97fps videos. Videos encoded at 25fps or 24fps are all fine.

It is a big bug, because all 30fps movies are not working!
How can you not know about this?

To: joecamel

Dear Sir,

i'm sorry, but all of our player supports only 25fps and 24fps. There is also no plan for an update.
To: "[email protected]" <[email protected]>
REALLY!
May I ask where is it written among all the awards Xoro 4000 got? Or the specification? Or anything? Or you decided now that it supports 24fps and 25fps because I just told you they are working? On my first mail I told you about the problem with 29.97fps and you told me to check my bitrate.

I feel ashamed for your poor customer strategy. I can see how it can work with other people who might not understand too much and just believe anything you tell them. I just found out NTSC works just fine with 29.97fps, the problem is only with PAL. It would have helped greatly if you could have told me that before. Still "no plan for update"? Thank you.

sickboy666
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

בהחלט לא רציני.
:(

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”