מצד אחד - צרבתי דיסק עם סרטוני נסיון ובאמת הקבצים של 3WP GMC עבדו טוב.
מצד שני - הדיסק עם הסרטוני ניסוי הורד מהאתר של קסורו...
(
http://jjet.rehost.co.il/demo_disk.zip)
למרות שgspot מאמת שזה 3WP, עדיין צריך להתייחס לזה בערבון מוגבל כי הדיסק בכל זאת נוצר ע"י קסורו.
יש למכשיר באג
רציני עם כל סרט שהוא 29.97fps. אני לא מבין איך אפשר לשחרר מכשיר בלי לבדוק אותו קודם כמו שצריך. אודיו/וידאו לא מסונכרן, קירטועים ומה לא... כל קצב פריימים אחר עובד מעולה. אפילו בbitrates מטורפים (ככה שזה ממש לא בעיה בכח מעבד). זה יכול להיות וידאו בקודק הכי ישן וברזולוציה הכי נמוכה ובbitrate הכי נמוך, בלי PB, בלי QPEL, בלי כלום, אבל אם יש 29.97fps - הבעיה קיימת.... ולצערי הרבה מאוד סרטים שלי הם 29.97fps. אני לא יודע אם באמת הfps הוא הבעיה, אבל ניסיתי למצוא מכנה משותף כלשהו לכל הסרטים שלא עובדים לעומת הסרטים שכן עובדים, והדבר היחיד שהיא משותף לכל הסרטים של עובדים הוא הfps. אולי טעיתי ואתה תצליח לזהות מכנה משותף אחר לכל הסרטים שלא עובדים. שלחתי לקסורו מייל על הבעיה, והם שלחו לי עדכון קושחה אחרון במייל שעדיין לא מפורסם באתר... (אם אתה רוצה שאני אשלח לך אותו, בכיף) בכל אופן, לגבי העדכון שהם שלחו לי:
1. הבעיה של הסינכרון לא הסתדרה, אבל במקום מרווח של 5 שניות בין וידאו לאודיו, עכשיו זה בערך שניה אחת. לפחות הם מודעים לבעיה. אני ממש מקווה שיצליחו להתגבר עליה, כי אחרת אני ממש אתבאס (להחליף אותו לפיוניר אומר שאני צריך לצרוב את כל הסרטים שלי מחדש עם כתוביות הפוכות ואני מפחד לרשום כמה סרטים צרובים כבר יש לי

).
קראתי על מכשיר בשם
Siemssen SCO 5000ND
זה מכשיר כמעט זהה לקסורו 4000, קיים כבר שנה, אותו מעבד, אותם תפריטים, ואפילו גם לו יש קורא כרטיסים. קראתי שגם למכשיר הזה היתה בעית סנכרון בתקופה הראשונה והם פתרו את זה באחד מהעדכונים האחרונים. זה מעודד קצת, כי זה אומר שזו לא בעיה במעבד שאי אפשר להתגבר עליה עם עדכון קושחה מתאים. מצד שני, לך תדע אם קסורו מתכוונים/יודעים לעשות משהו עם זה.
2. הכתוביות בעברית עובדות טוב ללא המרה כלשהי, אבל לא כמו בגרסת קושחה הקודמת. סימני פיסוק בסוף שורה מופיעים בתחילת השורה. לא ממש מפריע, אבל גם לא הכי אסטתי. בגרסת קושחה שמופיעה באתר של קסורו ישראל התצוגה של הכתוביות מושלמת... (טוב נו, כמעט מושלמת, הכתוביות לבנות בלי outline... אם יש רקע לבן אי אפשר לקרוא כלום.)
3. לא ממש קשור, אבל, בגרסה שהם שלחו לי יש בתפריט הנסתר רק 3 אפשרויות (בלי האפשרות האחרונה שכל הפתיל הזה מבוסס עליה

)
peace
:>